Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya o gözlerini kapatmıyorsa ?
    kapatsin ki Benim gibi Pasakliya Kim Bakar
    İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nerde bir güzel Kiz Görsem Gözlerimi Kapatiyorum
    neden pas vermesınler dıyemı[/QUOTE]

Olurda Bir terbiyesizlik yaparim diye
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ey Gidi Daha Kaç Ay Oldu "Aşk Yoktur" Tabirini Kullanalı..

Görecem Görecem Hatta Cümleten Görecez, Senide Görecez.
      BEN TÜRKÜRDÜGÜMÜ YALAMAM bU KONULARDA

Yorum

• Muhabbete bak tutamazsınız kendinizi aşık olmamak için...
        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Ey Gidi Daha Kaç Ay Oldu "Aşk Yoktur" Tabirini Kullanalı..
          Katilmiyorum imzana

Etmeyelum Sevdaluk Edenler Kafayi 7...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kapatsin ki Benim gibi Pasakliya Kim Bakar
            Pasaklı olduğunu düşünmüyorum ama şunu demek istiyorum.

Pazar tezgahında ki her meyva birinin kursağından geçer.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

BEN TÜRKÜRDÜGÜMÜ YALAMAM bU KONULARDA
              Bende Büyük Konuşma Derim Bu Konularda..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pasaklı olduğunu düşünmüyorum ama şunu demek istiyorum.

Pazar tezgahında ki her meyva birinin kursağından geçer.
                Bak oda dogru Bi aralar geciyor dukda uygun degildi
                İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende Büyük Konuma Derim Bu Konularda..
                Ben konusurum

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katilmiyorum imzana
                  Bazen Oluyor Seda.. Arada Sırada..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Bazen Oluyor Seda.. Arada Sırada..
                    Ani yasa Kubi
                    Ya da kafayi yiyecegim diye asIk olmaktan korkma

Yorum

• ey gidi bilmiyosunuz güzel oldugu kadarda zordur aşkı yaşamak

bilmiyorum belkide sadece güzel yanlarını gördüğünüz içindir bu gaflet ...
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ask Mevsimlik Yiyecekdir Mevsimi gecince cürür

Yorum

• evet mahmut aşk malesef bu duruma geldi ama gerçek aşk bu değil ...
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet mahmut aşk malesef bu duruma geldi ama gerçek aşk bu değil ...
                            Iste Ben Aski 2 Ayri Mevsimde yasadim Biri yaz Biri kis

Yaz olana cabuk kokuyor Kis olana az daha sürüyor

Yorum

• Hayal kırıklığı nedir? bilirmisin? ben biliyorum..
                              Sen gerçekten biliyor musun hayal kırıklığını? Mutsuzluk , üzüntü değil hayal kırıklığı...
                              Uzandığın her el geri çekilir ve sana uzatılan her el seni diplere çekmeye gelmiştir. Ve sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu duyumsamaz bir halde boş gözlerle bakarsın hayata... Hayat sandığın koca yalana ...
                              Birer birer dökülür incilerin...Yalan bir yerden hayatına girmiştir çünkü... Bir yerlerden sarmaya başlar kötülük tüm bedenini, ruhunu. Öfken nefret olur artık ve sevdan ateş. Hissetmekten korkarsın . Hislerin bir bıçak darbesi kadar sivri ve acıtıcıdır artık . Ve o kadar çok incinmiştir ki yüreğin, artık bir yüreğin olup olmadığını dahi hatırlayamayacak kadar derine itmek istersin anıları ...

seni inciten oydu çünkü,o saflığın, o herkese inanan masum gözlerin bitirdi seni , ve şimdi sende onu bitireceksin...
                              Kime inanacağını bilmediğin için, neye inanacağını da şaşırırsın sonra... Yüreğin yerinden kopmuştur bir kere. Değer, erdem adına ne varsa bir bir yıkarsın. Güzel sandığın ne varsa yakarsın onları da. Çünkü inanılan tek gerçek kalmıştır : Vereceğin karar ne olursa olsun, yanlış olacaktır...
                              Sonra bu tokat her çarpıldığında yüzüne , hem de en çok güvenmek istediğin insanlar tarafından, sen uçmak için can atarken kırılınca kanatların ; her saniyen tüketim olur. Tüketirsin kendini, yine ayırdına varamadan neyi tükettiğini...

Küçük mutluluklara verirsin büyük mutlulukların umudunu...Çünkü umut en çok yıkandır insanı böyle zamanlarda. Mutluluk adına sarıldığın zahiri temaslar, unutkan gözler, değersiz konuşmalar sarar etrafını. Sen yaşadığın her an için bin lanet okuyup bir şükretmeyi öğrenirsin. Nefes aldığın her saniyeyi bir sonraki olmayacakmış gibi görürsün çünkü ve bu yüzden , en çokta bu terk etme ve terk edilme olgusu yüzünden yitirirsin umut diye sarılabileceğin hayallerini...

ve artık bir gelecekte yoktur, gelecek günlerin mutluluğu da...Ölümü özlersin, yaşamak isterken delice...
                              Önce bedeninden başlarsın kirletmeye .. ona zarar vermenin binlerce yolunu zaten aramaya gerek bile kalmadan bulmuşsundur : sokak satıcıları bekler aç gözlerle...Ruhuna neyin daha fazla zarar vereceğini öğrenmen ise biraz daha zaman alacaktır. Ama her şeyi zorlayan hayat bu yolda kapılarını sana sonuna kadar açmıştır : İnsanlar....

Aslında bir yanın ölüme susamışken, bir yanın bıkmaksızın kendi kuyusunu kazarken, diğer yanın hala güzellik peşinde koşar... hala ister ki iyiliğin dünyadan silinmediğini kanıtlasın gözlerine. Bu ikilem daha fazla parçalar seni,daha da diplere batırır. Duymak istediğin bir çift güzel söz uğruna katlanmadığın işkence kalmayacaktır..

Sonra o insanlar girer artık pislik yığınına dönmüş koca bir yalandan ibaret hayatına. Ne erdem kalmıştır, ne güzellik. Kendi ellerinle yok edemediklerini onlara verirsin, bilerek onların bu kalanlara neler yapacağını. Ama umut, o kahrolası umut her seferinde bir tebessüm olur yüzünde, bir yanın yıkımını fark ederken delicesine, diğer yanın inatla devam eder direnmeye... Ve her seferinde haklı çıkan o ses, her seferinde seni parçalara ayırarak devam eder yıkımına..Her seferinde , umut azalır, tebessüm azalır , ve her seferinde hayal kırıklığı galip gelir hayata....

Mahmut sana gelsin bu
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Ask Mevsimlik Yiyecekdir Mevsimi gecince cürür
                                Mahmut Aşk Çam iğdesi gibidir yaz kış yere dökülmez aksine bereket yağacağında güneyi gösterirler.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X