Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk ve Aşık Olmak!

Aşk ve Aşık Olmak

Yanlış Anlaşılmasın Aşk Hiayelerinizi Anlatın Demiyorum Ama Böyle bir Duygu var Aslında Bilim Adamlarınca Kesin olarak bir duygu olduğu bile kesinleşmemiş değişik birşey ve Hepimiz bunu ya yaşadık yada yaşayacağız yaşayanlar yaşarken nasıl evrenerlden geçtiğini ve bu duygu hakkındaki Düşüncelerini Yaşamayanlar ise Bu Manevi Şey İçin Ne Düşündüklerini Yazsınlar.

Umarım Gereksiz Bir Konu Olmaz !
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yok emirhan gereksiz bir konu değil tecrübeli arkadaşlar mutlaka yazacaktır ...
    SÜRMENELİİİ...
    https://twitter.com/karabekir61

Yorum

Emirhan geç kalmışsın bile

Geldikçe yazarım.
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

"Aşkın ilk Soluğu Mantığın Son Soluğudur" demişti bana arkadaşım.. Aşk sevmektir peşinden koşmaktır.. aşk karşılık alamayınca peşini bırakmamaktır.. Aşk ilk başlarda dizlerin titremesidir, kalbin heyecanlanmasıdır, konuşamamaktır, yüzüne bakamamaktır.. Sonraları aşk bir şeyleri paylaşmaktır, hayatınızdan, ekmeğinizden paylaşmaktır... Aşk yaşantınızdan ödün vermektir, aşk onsuz yapamamaktır.. "Aşk olmak istediğiniz bir yerdir olmak istediğiniz kişiyle"
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

Binlerce İnsanın içinde yürürken belki "O" da yanımdan geçer ve Onu Görürüm Hissidir.

Yorum

güzeldir.çok farklı duygudur.adamın ayağını yerden keser.ama teknolojinin aşka darbe vurduğuna inananlardanım.çep telefonu msj gibi.

Yorum

Aşk ulaşamamaktır,özlemdir,bazen afyondur.

Yorum

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Aşkın ilk Soluğu Mantığın Son Soluğudur"
                İşte budur...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yahu bir duygu beyini kullanmaya nasıl engel oluyor ya anlayamıyorum bu kadar mı güçlü Albert Einstein bile aşık olmuş dünyada aklını %5 ini kullanabilen tek insan evet o bile bunu yaşamış ve çokda mantıklı davranmamış tek mantıklı olayı aynı anda 7 tane sevgilisi olup bunların birbirinden haberi olmaması gibi ama o şartlara göre de yorumladın mı bu olabilir hani teknoloji felan yok olmayabilir haberi ama o bile aşık olmuş abi nedir bu ya.

Yorum

Aşk'ın yemeden içmeden kestiğini şahsen biliyorum böyle garip bir duygu

Sonra için kıpır kıpır olur sanki içinde kelebekler uçuyormuş gibi...!

Ne biliyim yaşamak gerek anlatılmıyor bile doğru düzgün...!

Topluma Mesaj; Herkes aşık olsun
                    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 27.10.2008, 16:56.
                    .

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Topluma Mesaj; Herkes aşık olsun
                      Yok artık..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Aşk;

Suya kanamış toprağın suyla buluşmasıdır...
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

Ya kişilik bulma açısından yakalanması gereken bir duygu.

Yorum

Aşk , iki kişinin birbirini aynı anda tutkuyla ve hasretle düşünmesidir , derim ben her zaman .

Yorum

İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aşk;

Suya kanamış toprağın suyla buluşmasıdır...

Suya yazı yazmak gibi birşeydir
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X