Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edottttttttttttttt
    En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 17:56.
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• civciv'e kızan insan olur mu hiç yaa Konuşmuyorsa vardır bir bildiği rahat bırak

Dönerse senindir hesabı ççç
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• aynen kardesim.. kafayi yiyecegim..
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Bende kuğum derdim , hey gidi günler...
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• arkadaslar galiba beni kaybediyorsunuz ..

trabzon vakfibekirli bir kizla tanistim, iki üc haftadir sürekli görüsüyoruz, konusuyoruz yazisiyoruz
            hatta italyan kizdan bile ayrildim, bulusmamiza yakin elimin ici ter oluyor, heycanlaniyorum, asayukari her dakika telefonu kontrol ediyorum
            bu o basliktaki sey bana bulasdi galiba..
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ceyhun kardeş duyguların heyecanla sınırlı değilse sende aramıza hoşgeldin
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ceyhun seni kaybettik...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar galiba beni kaybediyorsunuz ..

trabzon vakfibekirli bir kizla tanistim, iki üc haftadir sürekli görüsüyoruz, konusuyoruz yazisiyoruz
                  hatta italyan kizdan bile ayrildim, bulusmamiza yakin elimin ici ter oluyor, heycanlaniyorum, asayukari her dakika telefonu kontrol ediyorum
                  bu o basliktaki sey bana bulasdi galiba..
                  Vakfıbekir ne la ççç Kızın yanında deme sakın bunu
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ceyhun Tavsiye Beni dinle
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Allah belanı versin Eros....

bu kadarını tahmin edemezdim... zehirledin mi ne yaptın lan beni 4 ay oldu lan 4 ay, yok abi bildiğin acı çekiyorum 22 mayıs akşamı yaşadığımın 61 katı kadar acı çekiyorum. başkasına yönlendir diyecem yok o da yok başkasınada bakamıyorum. b.k vardı dimi sende geldin orda düğün günü karşıma çıktın, neymiş köye çıkacakmış, köye çıkacak günü buldun.

eros attığın oku ..... tamam mı ? mutlu musun lan, unutamadım işte illa adamı yoldan çıkartacan, mutlu musun ?
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Köye mi çıkacakmış . Bizim oralı mı la kız
                        BordoMavi.Net

Yorum

• hafiften akrabalıkta var canberk...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hafiften akrabalıkta var canberk...
                            Bizim köydeki kızlardan uzak dur, dostum. Aman diyeyim

Sana Ağasar'dan kız alırız
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hafiften akrabalıkta var canberk...
                              Haydaa ...

İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim köydeki kızlardan uzak dur, dostum. Aman diyeyim

Sana Ağasar'dan kız alırız
                              Sizin oranın kızlarını bilemem beyler ama ağasar bana da mantıklı geldi
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir insana sonradan aşık olunabilir mi ? 2 Yıldır nerdeyse her günümü beraber geçirdiğim insana aşık oluyorum sanırım . O da uzun bir ilişkiden çıktı ama duygularını gizlemiyo .

Şu an yapılacak en mantıklı şey nedir ? Var mı başından geçen veya yorumu olacak biri . Bu aşk mıdır ? Sevgi yoğunluğu mu ? Uzun zaman sonra biriyle konuşurken heyecanlanıyorum . Bilmiyorum .
                                La koyver gisin
                                Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                                Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X