Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok ıstanbul dayım ben ,bı resım den konu bu kadar uzayınca takıldım bende ,keyfınıze bakın
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Maho dikkat et bu arka sayfadakilere benzemiyorsa Polen değildir, tanışma

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maho dikkat et bu arka sayfadakilere benzemiyorsa Polen değildir, tanışma
        Yok Yok sorun Yok
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Polenya

ççççççççççççççç
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Polenya

ççççççççççççççç
            Begenemedin mi?
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Fotoğrafı görünce bir titreme geldi. Şuur da azalma oldu.
              Lakin başlık aşksa benim de yaram var.

Hani kankandı hani kardeşindi, tamam hata ettik . yedik bi nane sonra da terkettik de hemen ona mı koşman gerekliydi.

Önümde iki seçenek var
              Bir herifçioğlunu 2 parçaya böleceğim

İki

üç parçaya böleceğim

Şöyle de bir şey var. kızın ömrünü soldurduk. Şimdi hangi yüzle

Al sana denklem çözemezsin,

Bunu da ekleyelim
              Aşk geldi aklıma. O gibiydi. Baharda doğan iki ayrı dünyaydı kelebek ve aşk...Kısa ömürleri vardı. En güzel ölümleri içinde barındıran.Belki her kelebek toprağa düştüğünde dünyanın bir yerinde aşkın kalelerinden birini daha deniz alıp götürmüştür dedim kendi kendime...İrkildim çağıran patrondu, birilerinin öğrenci grubunun boşlarını toplaması gerekliydi...
              En son Oğuzhan İnce tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 06:05.
              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Çok karışık olmuş dostum yaa
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fotoğrafı görünce bir titreme geldi. Şuur da azalma oldu.
                  Lakin başlık aşksa benim de yaram var.

Hani kankandı hani kardeşindi, tamam hata ettik . yedik bi nane sonra da terkettik de hemen ona mı koşman gerekliydi.

Önümde iki seçenek var
                  Bir herifçioğlunu 2 parçaya böleceğim

İki

üç parçaya böleceğim

Şöyle de bir şey var. kızın ömrünü soldurduk. Şimdi hangi yüzle

Al sana denklem çözemezsin,

Bunu da ekleyelim
                  Aşk geldi aklıma. O gibiydi. Baharda doğan iki ayrı dünyaydı kelebek ve aşk...Kısa ömürleri vardı. En güzel ölümleri içinde barındıran.Belki her kelebek toprağa düştüğünde dünyanın bir yerinde aşkın kalelerinden birini daha deniz alıp götürmüştür dedim kendi kendime...İrkildim çağıran patrondu, birilerinin öğrenci grubunun boşlarını toplaması gerekliydi...

kimi bölüyon kimi çarpıyon anlamadımda, bırakma peşinden koş reyiz
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 2 sene bi kızın peşinde koştum alkol aldım derbeder oldum kızı tavladım 5 ay sonra kendim ayrıldım.

3 sene bi kızla çıktım onunlada aynı şekildim yine kendim ayrıldım.

demem o ki aşk köreliyor ama saygı varsa bir ilişkide ne aşk körelir nede sevgi..
                    FIRTINA

Yorum

• Emirhan Makul'a sorun o bilir ben anlatmayayim aksama kadar sürer
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yaptığım adamlık ya da insanlık değildi. Şimdi karışmaya da hiç hakkı yok ama. bu herifin adını duydukça çıldırıyorum
                        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Kavuşursan aşk, kavuşamazsan meşk olurmuş.

Bizimki de meşk oldu artık Pervane oldum ateşinin etrafında, yanıyorum.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kavuşursan aşk, kavuşamazsan meşk olurmuş.

Bizimki de meşk oldu artık Pervane oldum ateşinin etrafında, yanıyorum.
                            zamaninda ask mesk oldu, simdi ise ask iyi gidiyor umarim mesk olmaz yine
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 sene bi kızın peşinde koştum alkol aldım derbeder oldum kızı tavladım 5 ay sonra kendim ayrıldım.

3 sene bi kızla çıktım onunlada aynı şekildim yine kendim ayrıldım.

demem o ki aşk köreliyor ama saygı varsa bir ilişkide ne aşk körelir nede sevgi..
                              13-14 yasinda asik olabildin yani sen? Peki..
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                13-14 yasinda asik olabildin yani sen? Peki..
                                Ben 11 yaşındayken, kız arkadaşım kısacık etek giymiş diye ona bir daha böyle giyinmemesini söylediğimi hatırlıyorum
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X