Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emirhan erkek kadin arasindaki yas farki sence nekadar olmali? Veya en fazla nekadar olabilir?
    mesela ben 21, kiz 16 olurmu? Veya ben 21 kiz 25?
    ceyhun sen 25 yasindaki kizi al
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirhan erkek kadin arasindaki yas farki sence nekadar olmali? Veya en fazla nekadar olabilir?
      mesela ben 21, kiz 16 olurmu? Veya ben 21 kiz 25?
      ben de cevap vereyim kiz 1 sene büyük olabilir en fazla, sonrasi biraz garip kaçar olmaz ^^ ufaksa da 5 yasa kadar gidebilir hatta 6, ama simdi 21-16 deyince garip oluyor 25 20 olunca tmm veya 28 23 fln ama en iyisi usak kizdan +2 + 3 olsun, kiz da usagin daha büyük ve daha tecrübeli daha olgun oldugunu anlasin, gerçi kizlar daha erken olgunlasiyorlar evdeki sorumluluklarindan dolayi falan ama olsun usak 2-3 yas büyükse iyidir iyiii
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Vallahi kafa yapısına bakar be Ceyhun , idaeal gerçekler vardır belki ama arada ki bağlantıya bağlı. Taktir görülen bayanın erkekten küçük olması ancak bu neye göre uygun görülmüş , ne edilmiş bilemem , ebebeyinlerimin saydığı bir sürü seçeneği anlam veremiyorum bu konuda , belki ilerleyen senelerde manasına varırım.

Bana kalırsa eşinin öğretmeni değil , aynı sınıfta öğrencisi olmak isterim , 5 sene önceden giden bir düşünce yapısı , hayata bakış açısı , zor olur hayat çok kısa diye düşünüyorum.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Seç,Beğen,Aşık ol
          Yer Polonya imiş
          En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 00:53.

Yorum

• Allah belanı vermesin uşak yaa ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bi kere de iyi bir şey söylesen..

Mesela Allah sağdakiyle tanışmayı nasip etsin falan der insan
              En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 01:16.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bi kere de iyi bir şey söylesen..

Mesela Allah sağdakiyle tanışmayı nasip etsin falan der insan
                küs müsünüz

Yorum

• düzeltmis renkdasimiz

Yorum

• Tam vaktinde düzelttim,heyecandan olmuştur

Yorum

• Ne yazdın lan
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bi anlık barışmak filli ile tanışmak fiilini karıştırmışım sorun yok

Yorum

• Olum bunlar insan mı ? Nefes alsa yeter diyenlere nispet gibi la bu ne böyle ççç
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Bi Joanna Krupa değiller

Böylesi olsun nefes almasa da olur diyorum ben

Yorum

• Aşk başlığı burası, ona göre
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• dostum sağdakini ne yapıcan vampir gibi bakmış yer bu adamı. soldakinide boşver elektrik alamadım ama ortadaki sarıkız şuan yanımda olsa onu varya.. bordo maviye boyardım, adrian mı jaja mı felan başlardık muhabbete ahh ulan ne konuşurdum onlan. polonyalı nede olsa o adrian derdi ben jaja derdim o bas git derdi ben yine jaja derdim.. sonra orta yolu bulurduk ve mutlu son.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X