Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kültür farki olsun, önemli degil o. Politik olmasinda..
    Allah'tan politik fark yok.O olsa daha kötü demi...
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya şimdi şöyle:
      ailesi aile konusuna çok önem veriyormuş.kızın anne ve babası müdür felan benim ailemle arada fark var yani.sürekli aile önemli ileride sorun olur diyorlarmış.
      bu arada annesiyle tanıştım ama genelde ben istanbulda olduğum için beni pek tanımıyolar.ne yapsam?
      bu arada umutu karıştırmayın yoksa çarşı karışır
      - Siz birbirinizi seviyormusunuz , gerisi hikaye kardeşim , isteyeceksin vermezlerse kaçıracaksın bu kadar basit...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ask Nasıl desem Nasıl Anlatsam Aksam Birşeyler Oldi Sanki
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yine kime vuruldun?

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine kime vuruldun?
            - Muhtemelen yarın görüceği ilk kişiye kadar devam eder o sendrom
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine kime vuruldun?
              İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Muhtemelen yarın görüceği ilk kişiye kadar devam eder o sendrom
              Aahhaha.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

arkadaşlar aile hakkında ne düşünüyorsunuz sizce kültür farkı ilişkiyi ya da evliliği nasıl etkiler?
                Çok fark eder , evlilikte herkes aslında 2 kişinin evlenmesine odaklanır ama aslında aileler evlenir çünkü o çatı altına girdikten sonra dünyanın "Aşkım ikimiz beraberiz ya dünyalar bizim" olayları gibi olmadığını anlıyorsunuz sizden başka kişilerinde sorumluluğunu üzerinize alıyorsunuz ki böylede olmalı zaten saçma bir şekilde insanların "Ailelerimiz mi evleniyor , sen mi evleneceksin ben evleneceğim" demesine bakmayın aileler çok önemli.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• I Love This Life..

Yorum

arkadaşlar aile hakkında ne düşünüyorsunuz sizce kültür farkı ilişkiyi ya da evliliği nasıl etkiler?
                    İnsandan insana değişen bir durum ama,günümüz şartlarında kesinlikle etkiliyor.Hem de kötü etkiliyor.Zor bir durum,her koşulda.Allah yardım etsin,ne diyelim.

Yorum

• Nerde la bu başlığın doktorları tedavi edin bagayim beni.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Doktor arıyorsan Mustafa Yüksek'e ulaş
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk sende yardımcı olabilecek birisin herkese
                          doktor olmayabilirsin ama hemrişe garanti
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Yok Yok Halen devam ediyorum ASK a Allah bozmasın
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• offfffffff offff
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X