Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çufa affetmeyeceğim şeyler;

1. İhanet
    2. Yalan

Ne kadar aşık olursam olayim ne kadar seversem seveyim, onsuz nefes bile alamayacak durumda olsam bile bu 2sini hiçbir şekilde affetmem.

Affedilmez.

Affedilmemesi gerekir.
    İşte bu arada ki denge bilinemiyor onur yaşamış biri anlatsa bile bilinemez herhalde , bizimde kesin bir yargı bildirmemiz imkansız bence.

Kor gibi alev alev bir aşk olsa sonra ihanet olsa , geri dönülüp affedilir mi ihaneti yapan af dilese.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben bu 2' sini affetmem Sultan.

Belki yalan konusunda muallaka düşebilirim ama ihaneti asla.

80 milyon nüfus var. 40 milyonu bayan olsa, genç nüfus fazla bunun 25 milyonu genç bayan olsa 10-15 milyonunun yaşı yaşıma uygun olsa, bununda 5-6 milyonu güzel olsa o güzellerden de 1 tane adam gibi birini buluruz herhalde. O yüzden ihaneti hiç affetmem. Ne kadar seversem seveyim.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Peki kişiyi boşver ihanet oldu kişide yok oldu gitti bitti şu aşk var ya o aşk devam eder mi yoksa nefrete mi dönüşür ? Veya dönüşmelimidir ?

Yorum

• Dönüşmemelidir bu 1.si.

Dışından söversin, sayarsın ama içten içe de beraber yaşadığınız mutlu günler aklına gelir kendi kendini yersin. Neden böyle oldu dersin. Çünkü o aşk denilen sevgi denilen şey bir anda bitmez.
          En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 01:14.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dönüşmemelidir bu 1.si.

Dışından söversin, sayarsın ama içten içe de beraber yaşadığınız mutlu günler aklına gelir kendi kendini yersin. Neden böyle oldu dersin. Çünkü o aşk denilen sevgi denilen şey bir anda bitmez.
            Heh işte bak yakaladım seni aga , bundan bahsediyoruz aslında sövme felan kolay işler yapılır edilir kin kusulur.

Ama eğer o aşk varsa , gerçekten varsa bitmez , o yüzden aşk affeder anladın Ama kişi affetmez farklı bir bünyede yaşıyan canlı gibi bu aşk , insan aşık olduğunda bedenine ayrı bir canlı alıyor gibi.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Heh işte bak yakaladım seni aga , bundan bahsediyoruz aslında sövme felan kolay işler yapılır edilir kin kusulur.

Ama eğer o aşk varsa , gerçekten varsa bitmez , o yüzden aşk affeder anladın Ama kişi affetmez farklı bir bünyede yaşıyan canlı gibi bu aşk , insan aşık olduğunda bedenine ayrı bir canlı alıyor gibi.
              Ya yürü git yat oğlum ya

Farklı beden falan Mesajı okudum aşık olasım geldi
              Twitter Adresim

Yorum

• Çok öncelerden ihanete uğrayan biri olarak ihaneti affettiğimi sanmıştım.
                Ama affetmemişim.
                Çünkü yaklaşık 2 yıl sonra hiç bir sebep yokken 6 yıllık ilişkimi bitirdim.
                yani ihanet affedilmiyor.
                o zamanki durumlarda ötelemem gerektiğini fakat belli bir hazımdan sonra da artık yapamayacağını anlıyor insan.
                Aşık mıydım?
                Kesinlikle değilmişim.
                Çünkü eşimi tanıdıktan sonra aşkı tanıdım.
                Ve ona duyduğum aşk ile önceki duygularımın alaksız olduğunu farkettim.
                Yani büyük konuşmamak lazım.
                Alışkanlık denen illet, aşktan da beterdir.
                Ve çoğu ilişkide aşk sandığın şey alışkanlığın ta kendisidir.

Yorum

• Aha size aşk anasını satim. İki sevda da aynı karede daha nolsun. Cenab-ı Rabbim her ikisinden de bana ayrılık göstermesin İnşallah...

uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Size imreniyor ve kiskaniyorum
                    Allah ayirmasin

Ben şu aşk işini beceremiyorum, skliyorum, dariliyorum, bunaliyorum
                    21 yasindayim aklimda zerre evlilik, ciddi bir iliski yok
                    Benden 4 yas kücük kardesim meslegini eline alip evlenmekden bahsediyor
                    En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 03:24.
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Adaş cevabı vermiş.

Biz ne yalanlar gördük affedildi. Affettiler bizi affettik.
                      Seven ne yapmaz?
                      Aşk nefrete dönüşmez Aşık olduğun için kabullenemessin onun yapmasını ve kin kusarsın ona.. Ama yinede seversin..

Size bu sabah yazdığım bir dörtlüğü paylaşayım..

İstanbula yine yağmur düştü..
                      Ve sen hala yoksun yanımda..
                      Yüreğime ateş düştü..
                      Bir sancı var sol yanımda..
                      E.Ömeroğlu..
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok öncelerden ihanete uğrayan biri olarak ihaneti affettiğimi sanmıştım.
                        Ama affetmemişim.
                        Çünkü yaklaşık 2 yıl sonra hiç bir sebep yokken 6 yıllık ilişkimi bitirdim.
                        yani ihanet affedilmiyor.
                        o zamanki durumlarda ötelemem gerektiğini fakat belli bir hazımdan sonra da artık yapamayacağını anlıyor insan.
                        Aşık mıydım?
                        Kesinlikle değilmişim.
                        Çünkü eşimi tanıdıktan sonra aşkı tanıdım.
                        Ve ona duyduğum aşk ile önceki duygularımın alaksız olduğunu farkettim.
                        Yani büyük konuşmamak lazım.
                        Alışkanlık denen illet, aşktan da beterdir.
                        Ve çoğu ilişkide aşk sandığın şey alışkanlığın ta kendisidir.
                        Tam olarak açıklmaşsınız aynen katılıyorum.
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Aşk; onca yıl geçtikten sonra bile onu gördüğünde heycanlanıyorsan o zaman aşıksındır. Alışkanlık değil.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Lazsar ;

Valla alışkanlık ile aşkın arasında gerçekten anlaşılmayacak bir denge var , haklısın , bunu belirleyebilmek gerek , aslında ne olduğumuzuda bilmiyoruz bazen , aşık mıyız ? alışkan mıyız ? Bunu bilemiyoruz.

Yorum

• Bunun farkına varabiliriz bence?

Heyecan?
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İşte insan bazen kendine kahpelik yapıyor farkına varmasına rağmen aşka vuruyor olayı , ama bir alışkanlıktan devam ediyor lazsarın söyledikleri yaşadıkları buna örnek sanırım.

Ama tabi sormak lazım o olaydan sonra içindeki bütün sevgi öldümü karşısındakine karşı , yoksa zaten güçlü bir hissiyat yok muydu da bu olayla beraber kine dönüştü.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X