Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonda aşk varmı hala...

Yorum

• yenisini bulmadan unutulmayan merettir aşk
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Maşallah diyin lan.

Uploaded with ImageShack.us
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Kameralar önünde yaşama oğlum aşkını.Bak burada kıskanan falan çıkar başta Canberk olmak üzere nazar değer haberin olsun
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Canberk neden kıskansın herif 18 senedir alışmıştır müzmin abakerlığa...
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kameralar önünde yaşama oğlum aşkını.Bak burada kıskanan falan çıkar başta Canberk olmak üzere nazar değer haberin olsun
              Çok fena kıskandım lan

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Canberk neden kıskansın herif 18 senedir alışmıştır müzmin abakerlığa...
              Yok be oğlum sen böyle olduğuma bakma özümde iyi insanımdır Bu arada Birtan'a söyleyemediğin şeyi bana söyleyebilirsin aramız bozulmaz merak etme
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• "Yalnizligi bana mi soruyorsun?, ben cay'a bile 2 seker atiyorum, beraber erisinler diye"

Yorum

• arkadaşlar aile hakkında ne düşünüyorsunuz sizce kültür farkı ilişkiyi ya da evliliği nasıl etkiler?
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar aile hakkında ne düşünüyorsunuz sizce kültür farkı ilişkiyi ya da evliliği nasıl etkiler?
                    çok etkiler çağdaş bence.sonuçta evlendiğin insanın ailesiyle de evleniyorsun..Kültür farkı varsa fazla sürmez evlilik diye düşünüyorum.ama sen yine de bi evlilik uzmanına danış
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok etkiler çağdaş bence.sonuçta evlendiğin insanın ailesiyle de evleniyorsun..Kültür farkı varsa fazla sürmez evlilik diye düşünüyorum.ama sen yine de bi evlilik uzmanına danış
                      naptın armağan ya valla öldürdün beni şimdi.
                      6 senelik benim ilişkim de annesi soruyormuş sürekli benim ailemi nolacak şimdi yaw?
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

6 senelik benim ilişkim de annesi soruyormuş sürekli benim ailemi nolacak şimdi yaw?
                        Ne gibi bir kültür farkı var ki anlayamadım ama annelerinizi tanıştırabilirsiniz diye düşünüyorum..Bayaa da uzunmuş beraberliğiniz bu saate kadar illaki sen ya da o illaki biriniz tanışmışsınızdır ailelerle..yanlış mıyım?
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

Armagan soruyu umut bulutla evlilik olarak algiladi sanirim
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kültür farki olsun, önemli degil o. Politik olmasinda..
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Armagan soruyu umut bulutla evlilik olarak algiladi sanirim
                              Olayi anlamasamda, baya bir güldüm çççççç
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne gibi bir kültür farkı var ki anlayamadım ama annelerinizi tanıştırabilirsiniz diye düşünüyorum..Bayaa da uzunmuş beraberliğiniz bu saate kadar illaki sen ya da o illaki biriniz tanışmışsınızdır ailelerle..yanlış mıyım?
                                ya şimdi şöyle:
                                ailesi aile konusuna çok önem veriyormuş.kızın anne ve babası müdür felan benim ailemle arada fark var yani.sürekli aile önemli ileride sorun olur diyorlarmış.
                                bu arada annesiyle tanıştım ama genelde ben istanbulda olduğum için beni pek tanımıyolar.ne yapsam?
                                bu arada umutu karıştırmayın yoksa çarşı karışır
                                Louis D. Brandeis

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X