trabzonda aşk varmı hala...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKameralar önünde yaşama oğlum aşkını.Bak burada kıskanan falan çıkar başta Canberk olmak üzere nazar değer haberin olsun
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanberk neden kıskansın herif 18 senedir alışmıştır müzmin abakerlığa...Bu arada Birtan'a söyleyemediğin şeyi bana söyleyebilirsin aramız bozulmaz merak etme
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar aile hakkında ne düşünüyorsunuz sizce kültür farkı ilişkiyi ya da evliliği nasıl etkiler?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok etkiler çağdaş bence.sonuçta evlendiğin insanın ailesiyle de evleniyorsun..Kültür farkı varsa fazla sürmez evlilik diye düşünüyorum.ama sen yine de bi evlilik uzmanına danış
6 senelik benim ilişkim de annesi soruyormuş sürekli benim ailemi nolacak şimdi yaw?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenaptın armağan ya valla öldürdün beni şimdi.
6 senelik benim ilişkim de annesi soruyormuş sürekli benim ailemi nolacak şimdi yaw?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenaptın armağan ya valla öldürdün beni şimdi.
6 senelik benim ilişkim de annesi soruyormuş sürekli benim ailemi nolacak şimdi yaw?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmagan soruyu umut bulutla evlilik olarak algiladi sanirimçççççç
''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe gibi bir kültür farkı var ki anlayamadım ama annelerinizi tanıştırabilirsiniz diye düşünüyorum..Bayaa da uzunmuş beraberliğiniz bu saate kadar illaki sen ya da o illaki biriniz tanışmışsınızdır ailelerle..yanlış mıyım?
ailesi aile konusuna çok önem veriyormuş.kızın anne ve babası müdür felan benim ailemle arada fark var yani.sürekli aile önemli ileride sorun olur diyorlarmış.
bu arada annesiyle tanıştım ama genelde ben istanbulda olduğum için beni pek tanımıyolar.ne yapsam?
bu arada umutu karıştırmayın yoksa çarşı karışır"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
Yorum