Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• " Gördüğünde Susmayacaksın , Sevdiğinde bırakmayacaksın"...........
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Dorukhan alışkanlığına aşık olabilir misin ? Özlediğin bu olabilir mi sanki öyle bir hava sezdim.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dorukhan alışkanlığına aşık olabilir misin ? Özlediğin bu olabilir mi sanki öyle bir hava sezdim.
        Olum sen iyice Aşk doktoru oldun ha..
        Bu işi ticari yapsan iyi para kazanırsın
        Benden sölemesi..
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olum sen iyice Aşk doktoru oldun ha..
          Bu işi ticari yapsan iyi para kazanırsın
          Benden sölemesi..
          Anca yazar, bir şey çözdüğü yok.
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Tedaviye karşılık vermeyenlere yardımcı olamıyorum armağan

Yok estafurullah bişeyden anladığım yok soruyorum ki aynı şeyler bizimde başımızdan geçiyor diğer insanlar ne yapıyor bilgi alalım

Yorum

• - La erkekler size sesleniyorum , elinizden geleni ardınıza koymayın , yalansa kralı çapkınlıksa kralını yapın , acı yok beyler acı yok
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dorukhan alışkanlığına aşık olabilir misin ? Özlediğin bu olabilir mi sanki öyle bir hava sezdim.
                Bende o ihtimal uzerinde durdum. Artik beklemeye geciyorum. Ne olursa olur, gelmezse zaten sevmiyordur. Sagolasin bu arada

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - La erkekler size sesleniyorum , elinizden geleni ardınıza koymayın , yalansa kralı çapkınlıksa kralını yapın , acı yok beyler acı yok
                Abi inan, su anda cennetten 70 tane huri getirseler, ben yine sevdigime kosarim
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi inan, su anda cennetten 70 tane huri getirseler, ben yine sevdigime kosarim
                  Eğer gerçekten değecek biriyse karşındaki en doğrusunu yapmış olursun. Gerçekten öyle biriyse
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Aşk....

tek bir cümle...
                    ama icinde cok sey gizli...
                    Aşk´siz olmuyor,
                    Aşık oluncada olmuyor...

Ben Trabzonsporuma Asigim, Ülkeme, Aileme...
                    cünki simdiye dek 2 kez sevdim, anladimki hic biri hak etmiyor...
                    Hak eden´de cikacakmi orasi amenna!
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Hiç bulaşmak istemezdim ama olmuyor malesef..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer gerçekten değecek biriyse karşındaki en doğrusunu yapmış olursun. Gerçekten öyle biriyse
                        Ne güzel gonuşdun ha..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne güzel gonuşdun ha..
                          A A A A A Allahına Gurban. . . .

Yorum

• Çok zor işler.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ey gidi aşk.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Emirhan erkek kadin arasindaki yas farki sence nekadar olmali? Veya en fazla nekadar olabilir?
                                mesela ben 21, kiz 16 olurmu? Veya ben 21 kiz 25?
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X