" Gördüğünde Susmayacaksın , Sevdiğinde bırakmayacaksın"...........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDorukhan alışkanlığına aşık olabilir misin ? Özlediğin bu olabilir mi sanki öyle bir hava sezdim.
Bu işi ticari yapsan iyi para kazanırsın
Benden sölemesi..
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlum sen iyice Aşk doktoru oldun ha..
Bu işi ticari yapsan iyi para kazanırsın
Benden sölemesi..
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
- La erkekler size sesleniyorum , elinizden geleni ardınıza koymayın , yalansa kralı çapkınlıksa kralını yapın , acı yok beyler acı yokTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDorukhan alışkanlığına aşık olabilir misin ? Özlediğin bu olabilir mi sanki öyle bir hava sezdim.
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- La erkekler size sesleniyorum , elinizden geleni ardınıza koymayın , yalansa kralı çapkınlıksa kralını yapın , acı yok beyler acı yok'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi inan, su anda cennetten 70 tane huri getirseler, ben yine sevdigime kosarim21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
Aşk....
tek bir cümle...
ama icinde cok sey gizli...
Aşk´siz olmuyor,
Aşık oluncada olmuyor...
Ben Trabzonsporuma Asigim, Ülkeme, Aileme...
cünki simdiye dek 2 kez sevdim, anladimki hic biri hak etmiyor...
Hak eden´de cikacakmi orasi amenna!*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gerçekten değecek biriyse karşındaki en doğrusunu yapmış olursun. Gerçekten öyle biriyseDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe güzel gonuşdun ha..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Ey gidi aşk.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Emirhan erkek kadin arasindaki yas farki sence nekadar olmali? Veya en fazla nekadar olabilir?
mesela ben 21, kiz 16 olurmu? Veya ben 21 kiz 25?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
Yorum