Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir insana sonradan aşık olunabilir mi ? 2 Yıldır nerdeyse her günümü beraber geçirdiğim insana aşık oluyorum sanırım . O da uzun bir ilişkiden çıktı ama duygularını gizlemiyo .

Şu an yapılacak en mantıklı şey nedir ? Var mı başından geçen veya yorumu olacak biri . Bu aşk mıdır ? Sevgi yoğunluğu mu ? Uzun zaman sonra biriyle konuşurken heyecanlanıyorum . Bilmiyorum .
    Olayın gerçek karşılığı ve diğer kişilerin yorumları ne olur bilemiyorum ancak bence sevgi yoğunluğudur.

Ama aşk değildir diyemem , aşkı illa filmlerde ki gibi gördüğünde şak diye gerçekleşecek bir sistemi yoktur , tamam genellikle böyle olur ancak , meydana gelen fiziksel olayın yavaşlamış halidir.

O zaman öyle hissetmiyordun , şuanda hissedebiliyorsun.

Bu seneler önce aşık olunan kızı gördüğünde hiç heyecanlanmaman gibi birşey , olur ya hiç birşey hissetmedim dersin şaşırırsın daha çok o zamanlar ki hislerin aklına gelir , tepkisiz kalmana şaşırırsın.

İşte bu olayıda onun tersi gibi say aşk olarak görmüyordun ama şimdi öyle görebiliyorsun.

Tamamen muazzam bir aşık olma biçimi diyemem , duygu yoğunluğu , bazı şeylerin eksikliği , hüzün , bohem gibi şeylerin birikmesi çoğunluk olmak üzere yaşadığın şey elbette aşk olabilir.

İlk önce şunu düşünmelisin , ibadet yaparkende usulüne göre yapıyorsan sonrasında acaba kabul oldu mu acaba kabul olacak mı acaba bu ibadetmiydi diye düşünmezsin yaparsın ve o ibadet orta biter tekrar devam edersin ibadetine.

Aşkta da böyle düşünmelisin , kendini aşık mı hissediyorsun arkadaşım öylesindir , sev , saygı duy , sadık ol , sadakat göster ama bu aşk nasıl bir aşk diye düşünme yaşamaya bak. Aşksa mutlu olacaksındır zaten , mutsuz oluyorsanda bu aşk demek değildir tabi ki de o ayrı mevzu , sen yaşamana bak alt yapısını fazla sorgulama derim ben kendimce.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 3 senedir seviyorum.. 2 kere aldatdim..

Ne onu aldatdigimdan, nede onu sevdigimden haberi var

Aci var aci

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 senedir seviyorum.. 2 kere aldatdim..

Ne onu aldatdigimdan, nede onu sevdigimden haberi var

Aci var aci
        Burada mantık hatası var.
        Karşındaki insan ile karşılıklı duygular içerisinde bir ilişkin var ise 3. kişiyle olan ilişkin aldatma olur.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burada mantık hatası var.
          Karşındaki insan ile karşılıklı duygular içerisinde bir ilişkin var ise 3. kişiyle olan ilişkin aldatma olur.
          O zaman kacamak yaptik

Dönüp dolasip o cikiyor ama karsima...

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben yaşadım.
            Çok uzun süreli ilişkimin bitmesinden kısa bir süre sonra en yakın arkadaşıma aşık olduğumu söyledim.
            Ama aşk değilmiş onun adı, boşluk doldurmak, alışkanlığı devam ettirmek gibi bir şeymiş.
            Uzak kaldıkça duygularımın aşk ile alakası olmadığını farkettim.
            Sen de öyle yap.
            Ben de tam ters durum söz konusu . Uzun bir ilişkiden çıkalı 2 yıla yakın oldu . Karşı taraf ise uzun bir ilişkiden çıkmış durumda . Onun duygularının seninkiler gibi olma ihtimali zaten kafamı kurcalayan .

Bakalım .

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet, benim bu konuda öyle birşey başıma geldi ki, artık aşkın birşeyler paylaştığın insana karşı olduğunu düşünmüyorum, en azından benim olayımda öyle olmadı. 2.5 - 3 sene bir kızla çok yakın bir arkadaşlığımız vardı.Dışardan bakanların sevgili dedikodusunu 3 sene boyunca yaptığı bir arkadaşlık. (Halen yakın arkadaşız) İlk 1 sene kız bana aşık olduğunu düşündü, ben yok canım falan... 2.sene ben ona aşık olduğumu düşündüm o zamanda onun kafası bir hayli karıştı ama nihayetinde şimdi 4-5 yıllık arkadaşız ve aşk değilmiş diyebilirim. Ben aşkın bir tarifi olduğuna inanmıyorum, bu aşktır bu değildir diye ambargo koyanları doğru bulmuyorum. Aşk her şekilde olabilir bence duygularının ne olduğunu anlaman için biraz zaman tanı kendine, sanırım yeni yeni aşık olduğunu düşünmeye başlıyorsun. Yakın arkadaşlıklardan iyi ilişkiler çıktığına pek şahit olmasamda, aşk ise zaten önünde hiç bir engel duramaz merak etme kardeşim
            Sefa'cım bizimki biraz daha farklı aynı anda aynı duyguları besliyoruz ama bunlar cidden tamamen gerçek mi yoksa sevgi yoğunluğu veya kafa karışıklığı mı bilemiyorum . Umarım hayırlısı olur çok sağolasın .

İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biraz zaman tanıyın birbirinize, hatta bir süre görüşmeyin bakalım aynı sıcaklık aynı hisler devam edecek mi.
            2 aylık bir küslük döneminden sonra bu duruma geldik zaten .

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olayın gerçek karşılığı ve diğer kişilerin yorumları ne olur bilemiyorum ancak bence sevgi yoğunluğudur.

Ama aşk değildir diyemem , aşkı illa filmlerde ki gibi gördüğünde şak diye gerçekleşecek bir sistemi yoktur , tamam genellikle böyle olur ancak , meydana gelen fiziksel olayın yavaşlamış halidir.

O zaman öyle hissetmiyordun , şuanda hissedebiliyorsun.

Bu seneler önce aşık olunan kızı gördüğünde hiç heyecanlanmaman gibi birşey , olur ya hiç birşey hissetmedim dersin şaşırırsın daha çok o zamanlar ki hislerin aklına gelir , tepkisiz kalmana şaşırırsın.

İşte bu olayıda onun tersi gibi say aşk olarak görmüyordun ama şimdi öyle görebiliyorsun.

Tamamen muazzam bir aşık olma biçimi diyemem , duygu yoğunluğu , bazı şeylerin eksikliği , hüzün , bohem gibi şeylerin birikmesi çoğunluk olmak üzere yaşadığın şey elbette aşk olabilir.

İlk önce şunu düşünmelisin , ibadet yaparkende usulüne göre yapıyorsan sonrasında acaba kabul oldu mu acaba kabul olacak mı acaba bu ibadetmiydi diye düşünmezsin yaparsın ve o ibadet orta biter tekrar devam edersin ibadetine.

Aşkta da böyle düşünmelisin , kendini aşık mı hissediyorsun arkadaşım öylesindir , sev , saygı duy , sadık ol , sadakat göster ama bu aşk nasıl bir aşk diye düşünme yaşamaya bak. Aşksa mutlu olacaksındır zaten , mutsuz oluyorsanda bu aşk demek değildir tabi ki de o ayrı mevzu , sen yaşamana bak alt yapısını fazla sorgulama derim ben kendimce.
            Sen en iyisisin Sultan . Sorgulamıyorum zaten ne hissediyorsam onu yaşıyorum ama korkuyorum sonuçta bu olayda iyi anlaştığın birinden olmak da var neyse bakalım ilerleyen günler ne gösterecek .
            Twitter Adresim

Yorum

• Arkadaşım bir kızla beraber olmuş onu anlatıyordu görmesinin uygun olmayacağını düşündüğüm için (ki öyle) yalan söyledim kavgayı anlatıyordu dedim. Fakat o bunu görmüş yalan söylediğimi anlamış. Çok kızdı, kırıldı, üzüldü konuşmadı. Haklı mı? Haklı. Yanlışta olsa doğrudan sapmicaksın.

Bugün sabahtan ilk defa ona çiçek aldım gittim evlerinin önüne cama çık dedim. Görünce bir mutlu oldu bir mutlu oldu anlatamam. Velhasıl kelam bütün gün gezdik tozduk İstanbulun altını üstüne getirdik, barıştık.
              En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 03:13.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• centilmenler yardim lütfen

yakin bi kiz arkadasla konusuyordum, bana inanmadi isde yabanci bi kizla ciktigimi filan sonradan tanisdirdim
                iki saat sonra (yani az önce) msj yazdi

...yaparsin sen daha cok yaparsin benim gibisininde mumla ararsin

simdi aradim cikmiyor, msj yazdim cvp yok, faceden engellemis beni
                asik mi lan yoksa bu bana
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Normal bir arkadaş olsa, neden böyle şeyler yapsın ki
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün sabahtan ilk defa ona çiçek aldım gittim evlerinin önüne cama çık dedim. Görünce bir mutlu oldu bir mutlu oldu anlatamam. Velhasıl kelam bütün gün gezdik tozduk İstanbulun altını üstüne getirdik, barıştık.
                    Böyle yapın yapın yalan söyleyin sonra çiçekle git gönül al.
                    Neyse affetmiş, hadi gene iyisin.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle yapın yapın yalan söyleyin sonra çiçekle git gönül al.
                      Neyse affetmiş, hadi gene iyisin.
                      - Bir çiçeklik canınız var , bu gene iyimiş tapu görmeden barışmayanda var
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ahmet Başkaya,
                        seviyorsan git konuş bence

Tamam kayboluyorum
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Mayls Cemin Taktigi Daha iyi !0 kiza ayni anda cikma teklifi ediyorsun
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahmet Başkaya,
                            seviyorsan git konuş bence

Tamam kayboluyorum
                            Ahmet ne diyo bu ççç
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• edittttttttttttttttt
                              En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 17:57.
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Konuşur kardeşim konuşur sıkma sen tatlı canını
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X