Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Derin mevzu aslında.

Belkide kendini aşık sanıyordu. Eşine aşık olduğunu söyledi.

İhaneti affettiğini sandığını ama affetmediğin söyledi. Ben öyle birini tanıyorum ki şuanda evlenme aşamasındalar ve İhaneti affeden Erkek.

Genel'e yaymak tabi ki doğru olmaz. Aşık olmuşsan gerçekten sevmişsen bir yerlerde mutlaka bişeyler kalıyor.

Bir olay anlatığım. Çok yakın bir arkadaşımla Trabzonspor maçını izledik eve dönüyoruz sohbet makara yolda giderken birden duraksadı arkadaşım yavaşladı yavaşladık birden ne olduğunu anlamaya çalıştım falan derken dedi ki Emirhan dedi şu kız dedi benim (anlatmıştı daha önceden) anlattığım vardı ya o işte bi baktım el ele biriyle gidiyor ben bile bozuldum ama Ahmet çöktü adeta.

Çok sevmişti zamanında bişeyler oldu ayrı düştü bazen kötü anıyordu bazen iyi ama unutamamıştı.
    Gerçekten sevenin içinde mutlaka bir ateş kalır.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Allah başa vermesin diyelim ve farklı bir soruyla gündemi değiştirelim ama yine bu konu üzerinden

Bir insan birisine aşıkken gönlü başka birine aşık olabilir mi ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşıkken olamaz alışkenken olur.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Eğer gerçekten aşıksa olamaz sadece olduğunu sanır.
          Her başarılı insanın bir planı.
          Her başarısız insanın bir mazereti vardır...

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bu 2' sini affetmem Sultan.

Belki yalan konusunda muallaka düşebilirim ama ihaneti asla.

80 milyon nüfus var. 40 milyonu bayan olsa, genç nüfus fazla bunun 25 milyonu genç bayan olsa 10-15 milyonunun yaşı yaşıma uygun olsa, bununda 5-6 milyonu güzel olsa o güzellerden de 1 tane adam gibi birini buluruz herhalde. O yüzden ihaneti hiç affetmem. Ne kadar seversem seveyim.

Vay arkadaş hesaba bak

Lazsar'ın yazdıkları mantıklı geldi bana da
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Vay arkadas saka maka bir yil olmus
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Şakası yok bu işin dostlarım zaman geçiyor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şakası yok bu işin dostlarım zaman geçiyor
                  Valla oyle dostlarim gerci durumdan ve gidisattan memnunum Allah bozmasin
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Amin cümlemizin

Yorum

• Benimde 7 sene olmuş. Bu sene şampiyonluk gelicek inşallah

Alışkanlık değil bu AŞK
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Allah Kimseye sevdiginden Ayirmasin
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah Kimseye sevdiginden Ayirmasin
                          Amin........

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Genel'e yaymak tabi ki doğru olmaz. Aşık olmuşsan gerçekten sevmişsen bir yerlerde mutlaka bişeyler kalıyor.

Bir olay anlatığım. Çok yakın bir arkadaşımla Trabzonspor maçını izledik eve dönüyoruz sohbet makara yolda giderken birden duraksadı arkadaşım yavaşladı yavaşladık birden ne olduğunu anlamaya çalıştım falan derken dedi ki Emirhan dedi şu kız dedi benim (anlatmıştı daha önceden) anlattığım vardı ya o işte bi baktım el ele biriyle gidiyor ben bile bozuldum ama Ahmet çöktü adeta.

Çok sevmişti zamanında bişeyler oldu ayrı düştü bazen kötü anıyordu bazen iyi ama unutamamıştı.
                            Gerçekten sevenin içinde mutlaka bir ateş kalır.
                            Çok kötü olmuş arkadaşın için
                            Alışkanlıkta olsa aşkta olsa, uzun süreli bir ilişki yaşanmışsa, her ne olursa olsun ömür boyu mutlaka bir kırıntı mı dersin ne dersen mutlaka kalıyor içinde, haklısın.
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Allah başa vermesin diyelim ve farklı bir soruyla gündemi değiştirelim ama yine bu konu üzerinden

Bir insan birisine aşıkken gönlü başka birine aşık olabilir mi ?
                              Ayran gönüllü ise olur. Ama sonra yine başkasına yine başkasına, gözü dışardadır öyle insanların. Karakter ve kişilikle alakalı birazda bu sorunun cevabı.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Aşk herşeyi affeder mi ?
                                Aşk her şeyi affedebilir, ama aşık etmez...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X