Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu siteden bakabilirsiniz

Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC.

Yorum

• Halil Altıntop coştukça coşuyor oyunda gözlerime inanamıyorum.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• 1461 Trabzon ile başladım.Kadromun uyumu harika 'şimdilik'.Ligde ilk 10 hafta itibariyle ikinci sıradayım.Transfer ettiğim yabancıların hemen hemen hepsinden iyi verim alıyorum.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Oyunu bugün alıp başlıcam bulabilirsem. Gelişmeleri aktarırım
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• mediamarkt , D&R , bimeks ve teknosada kalmamış. Nerden bulucam bu mereti.
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mediamarkt , D&R , bimeks ve teknosada kalmamış. Nerden bulucam bu mereti.
              remzi kitabevine sor orada olabilir.
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Hepsiburada da hala stoklarında var sanırım satışta suan
                Football Manager 2013
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Elden almak istiyorum electro world ve başka bir teknosa mağazasına baktım yine bulamadım. Yarın da 2-3 mağazaya bakıcam

Yorum

• Vatan Bilgisayar
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Ne oldu online işi ?

Yorum

• Salı dediniz geldik, nerdesiniz beyler ?
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Ben buradayım. Alihaaaaannn!
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• FM2013 | BMN Ligi

1) Yiğit Gayretli (foxx6161)
                            2) Serdær
                            3) alihan (sifiraltmisbir)
                            4) Cihad Varlı
                            5) Burak Zihni
                            6) İlyas Bahadır (kuzeyinoglu61)
                            7) DNA-TS (dna_ts)
                            8) Muhammet Can
                            9) Hüseyin İlkin
                            10) Bilici (bilici86)
                            11) OFFLI (vza1967)
                            12) must61 (Must_61)

* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.

1) Turnuva lig usulü olacak.

2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.

3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.

4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.

Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir. Kurallar ve başlangıç tarihi hakkında görüş ve önerileri bekliyoruz..

* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Yiğit O.Lyon ve O.Marsilyayı ekleyecek misin alınmayacak takımlara ?
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yiğit O.Lyon ve O.Marsilyayı ekleyecek misin alınmayacak takımlara ?
                                Lyon açısından sıkıntı görmüyorum. Marsilya eklenebilir.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X