ya bu fm 09 için son yamanın linkini verebilecek bir gönüllü aranıyor lütfen ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
http://rapidshare.com/files/203837586/fm2009_930-pc.rar al kardeşimİlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu fm 09 için son yamanın linkini verebilecek bir gönüllü aranıyor lütfen ...Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
Yorum
-
4 3 3 oyayın
----------------gökhan------------------
--barıs-------alanzinho---------yattara--
---------selcuk-----colman-------------
cale---------------------------ferhat---
---------egemen-----song-----------------
------------tony sylva------------------
yeni başlayanlar böyle oynayın
atak olsun taktiğiniz
tempo yavaş
kısa paslar
sıkı markaj
tamsaha baskı
dar alan
ilk sezonumda şampiyon oldumTrabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
Yorum
-
Hala 9.0 ile oynayanlar mı var?
Arkadaşlar 9.3'ü yükleneminizi şiddetle tavsiye ediyorum.9.0'la 2015'lere kadar geldim ama bir oyunda ancak bu kadar hata olur.Şimdi9.3 ile oynuyorum çok memnunum oyun oyuna benzemiş.Bordomavi.net
Yorum
-
en son oynadıgım 9.0.2 de giray cok harikaydı 9.0.3 de kotu mu kadroya yazmamışsın??İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 3 3 oyayın
----------------gökhan------------------
--barıs-------alanzinho---------yattara--
---------selcuk-----colman-------------
cale---------------------------ferhat---
---------egemen-----song-----------------
------------tony sylva------------------
yeni başlayanlar böyle oynayın
atak olsun taktiğiniz
Yorum
-
Sakatlık yaşamama gibi bir durum söz konusu olamaz.İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 3 3 oynayın. Atak oynayın. Götürürsünüz ligi. Sakatlık yaşamazsanız tabi..
Alternatifli bir kadro kurmalısınız veya yardımcı programla sakatları iyileştirmelisiniz..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
abi fazla kötü değil ama ham gibi 1 sezon adam gibi oynatırsan 2 sezon süper olur ama song liderİlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen son oynadıgım 9.0.2 de giray cok harikaydı 9.0.3 de kotu mu kadroya yazmamışsın??
Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
Yorum
-
ben songla girayı oynatıyodum...zaten 1 2 sezon sonra harika regenler çıkıyordu 9.2 deki en buyuk hatayda oydu regenler cok cok iyi oluyordu..İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi fazla kötü değil ama ham gibi 1 sezon adam gibi oynatırsan 2 sezon süper olur ama song lider
Yorum
-
Valla 1 sezonu yeni bitirdim. En uzun sakatlığım senenin sonunda 3 aylık Gökhan Ünal sakatlığı oldu. O da tatilde iyileşti geldi. Onun dışında 3 haftadan fazla sakatlanan olmadı. Öyle sık sık da değil. 2 ayda bir bir oyuncum sakatlandı falan kısa kısa.. Ben de olmadı kısık kadromda bir sene idare ettim..İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlık yaşamama gibi bir durum söz konusu olamaz.
Alternatifli bir kadro kurmalısınız veya yardımcı programla sakatları iyileştirmelisiniz..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
abi ben bu şerefsiz trabzonu 2 sezon ust uste şampi yaptım stadyum isdedim ultimatom verdiler bastım ültimatoma kendıme guvendım sora kovdular serefsızler bıde şampiyonlar lıgında yarı fınal oynattımİlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben songla girayı oynatıyodum...zaten 1 2 sezon sonra harika regenler çıkıyordu 9.2 deki en buyuk hatayda oydu regenler cok cok iyi oluyordu..
Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum