Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Football Manager

evet arkadaslar football manager fanatikleri bu hafta itibari ile fm 2007 ,piyasaya cıktı fm 2007 de gecmiş yıllardaki oyunlara gore
    pilot takım uygulaması goze carpıyor aldıgınız pilot takıma yedekte
    yada reserve takımında oynayan futbolcularınızı pismesi için
    veriyorsunuz ve tecrube kazandırmıs oluyorsunuzzz bunun
    dısında altyapıya buyuk onem verilmiş ve butun takımların
    altyapıları full kadrolarıyla oyunda mevcut
    oyunda kesfettiginiz genc yetenekeleri onemli
    macları elde ettiginiz basarıları ,yuksek fiyatta sattıgınız
    futbolcuları paylasalım arkadaslar
    hepinize bol fm li gunlerr

Pilot takımda gelişimi umarım hızlı oluyordur. Genel itibari ile gelişim hızlandırılmış olması lazım. Bir de bilinmeyen yeteneklerin daha çok olması lazım. Düşük liglerde bile bilinmeyen bir yetenek keşif edilebilmeli. Karakterler de daha çeşitli ve keskin olmalı. Ofsaytı da düzeltmiş olmaları lazım. Umarım bunlar halledilmiştir

Karıştırmışım. fifa manager ile karıştırıyorum hep
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.10.2006, 22:20.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

2006 fm 2012 yılına dogru geldim...Zevk olsun diye tüm macları izliyorum...Ve iki kere şampiyonlar ligi 1 uefa 2 konfederasyon 2 süper kupa ve 5 şampiyonluk elde ettim...Trabzonsporumuzla ilerlemeye devam ediyoruz....

Kadromuz

Jeff
      Ufukhan
      Milan Stepanov
      Yasin Çakmak (800bin)
      Hamit Altıntop (7,5 md) (Ferhat)
      Nik Besagno (3,5 md)
      Emre Belözoglu (17 md)
      Lucas Biglia (1,25 md)
      Gökdeniz
      Delgado (17,5 md aldım )
      Özgürcan (5,5 md)

Avni Aker 43150 kapasiteye tam antrenman sahaları kapasitesine ulaştı...
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

arkadaslar fm 2006 da ilk senemde jun gol kralı oldu jeffersonu onde gelen takımlar istiyo ama altyapı sıfır ayrıca ankaragucunde umut un ozellikleri cok kotu yapılmısss insallah bu yeni oyunda duzeltilmiştirrr

Yorum

fm 2006 da sasha iakovenko ,mokoena ,van den borre,pisculichi,guarin,ucuz ama yetenekli oyuncular portekiz piyasasınıda arastırın ucuza genc yetenekler bulabilirsiniz

Yorum

biri beni mi çağırdı

ts ile 3. sezonum yeni bitirdi hala daha şampiyon olamadım ama bu seneden çok umutluyum

fm 2007 gelsin onuda alacağım...
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

ben hala CM oynuyorum... tam bir tutku benim için... özellikle de 01-02 sezonu...
              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

arkadaslar bugun aldim fm 2007 yi oyunda cok yenilikler var ve
                cok gercekci olmus suan lige yen' basladim ve altyapidaki
                oyuncularimi pilot takimima yolladim deney'm kazanmalari icin ..
                ama oyunu kurarken sorunla karsilasabilirsiniz eger bir sorun
                olrsa yyazip paylasin arkadaslar yardimci oluruz her turlu ayrica
                trabzonsporda EMRAH KOL denen adam gercekten muthis bir
                yetenek bu adama dikkat adin

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet arkadaslar football manager fanatikleri bu hafta itibari ile fm 2007 ,piyasaya cıktı fm 2007 de gecmiş yıllardaki oyunlara gore
                  pilot takım uygulaması goze carpıyor aldıgınız pilot takıma yedekte
                  yada reserve takımında oynayan futbolcularınızı pismesi için
                  veriyorsunuz ve tecrube kazandırmıs oluyorsunuzzz bunun
                  dısında altyapıya buyuk onem verilmiş ve butun takımların
                  altyapıları full kadrolarıyla oyunda mevcut
                  oyunda kesfettiginiz genc yetenekeleri onemli
                  macları elde ettiginiz basarıları ,yuksek fiyatta sattıgınız
                  futbolcuları paylasalım arkadaslar
                  hepinize bol fm li gunlerr
                  bencede arkadasim, ilk askimiz trabzonspor oldu ve olmayada devam edecek

Yorum

şuan 2013-2014 sezonunu oynuyorum.Trabzonsporun menajeriyim.takımımda yattara dışında bugünden hiç futbolcu yok.yattarada 33 yaşına geldi bu sezon pek verimli değil sanırım sezon sonu bırakacak.7.5 milyon dolardan aldığım bütçeyi şuan 72 milyon dolara kadar çıkarttım.keyifle ve istekle oynamaya devam ediyorum.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şuan 2013-2014 sezonunu oynuyorum.Trabzonsporun menajeriyim.takımımda yattara dışında bugünden hiç futbolcu yok.yattarada 33 yaşına geldi bu sezon pek verimli değil sanırım sezon sonu bırakacak.7.5 milyon dolardan aldığım bütçeyi şuan 72 milyon dolara kadar çıkarttım.keyifle ve istekle oynamaya devam ediyorum.
                      Kardeş Şampiyon olduk mu?

Yorum

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeş Şampiyon olduk mu?
                        evet 3 şampiyonluk 5 de türkiye kupası aldım.Şampiyonlar liginde yarı finale kadar gittim.

İlk şampiyonluğu alınca basından Yıllar sonra kupa karadenizde diye manşetler çıktı.acayip gururlandım.20 küsür senedir şampiyon olamadık ama ben sanal olarak şampiyonluk sevincini tattım.İnşallah yakında gerçeğini de görürüm.

Yorum

fm 2006 da

boluspordan engin tuncay(çok yönlü bi oyuncu sağ bek,libero
                          stoper,önlibere oynayabiliyor tam bir joker)

malatyaspordan ümit murat(yattara gibi özelliklere sahip sağ çizgiyi çok iyi kullanıyor hem sağ açıkta hem ofansif ortasaha oyuncusu olarak oynayabiliyor)

xanti takımınndan adem pehlivan(szmek in özelliklerine benzer özellikleri var ben szmek i 36 yaşına kadar oynattım szmek emekli olunca 2 senedir adem pehlivan ı oynatıyorum.uzaktan çok iyi şutları var.)

galatasaraydan kaleci fatih ergin(en iyi yerli kaleci milli takımdada oynuyor.)

galatasaraydan ercan reçber(çok iyi stoper 6.5 milyon dolara aldım 6 ay sonra everton a 8.5 milyon dolara sattım)

güney afrikadan sipho ncobo (bu oyuncuyu 17 yaşındayken takıma aldım.ilk yılında vasattı.sonradan kendini geliştirdi stoper mevkiinde oynuyor. 20 yaşında barcelona milan psv tarafından izlendi.barcelona 10 milyon dolar teklif etti satmadım.şuan 21 yaşında.)

rizespordan yücel demir(sol bek ve önliberoda oynuyor yaklaşık 2 yıldır psv tarafından isteniyor satmadım)

güney afkiradan syanda nkasa(süper bir santrafor fatih i mayorkaya sattıktan sonra forvette fatihi aratmadı.)

karabükspordan yusuf ergin kayserispor altyapısından erol bulut,bursaspordan engin özcan

Farklı dönemlerde altyapıdan gelecek bülent ahmet,orhan cihan,kadir aydın ve erol aydın

arkadaşlar bu oyuncuların hepsini tavsiye ederim.fakat hepsi farklı yıllarda yıldızlaşıyor. dikkatlice yetiştirin bu oyunculardan çok para kazanırsınız.

Yorum

Football Manager dendiğinden bazı insanların aklına gelen bir isim olarak farklı bir başarımı anlatmak istiyorum.

Bazı insanların ek$i sozlukte "ender gelişen osasuna atakları" konusunu okuduktan sonra gaza gelip Football Manager'da Osasuna'yı şampiyonluk yapma hevesleri bilindiği kadarıyla hep hüzünle bitmiştir.Ancak bir adam vardı canı sıkılan Osasuna'yı aldı sıkıntı bitti.Nev'i şahsıma münhasır özellikler ile Osasuna'yı La Liga'da 2.sezon sonunda şampiyon yaptım FM 2006'da.Mutluyum,gururluyum.
                            keyif adamı ..

Yorum

İyi halt yedin Osman! sırf şu Osasuna sevdan yüzünden Osasuna'nın bize çıktığına inanıyorum.. bak bak bir de şampiyon yapmış adamları! İleride Suna adlı biriyle evlenirsin sen Allah bilir. sırf Osman-Suna olsun Osasuna'ya yakın olsun diye
                              Osasuna'yı şampiyon yapman için de tebrik edeyim bari
                              #7 King of Kings

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X