Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
1461 Trabzon ile başladım.Kadromun uyumu harika 'şimdilik'.Ligde ilk 10 hafta itibariyle ikinci sıradayım.Transfer ettiğim yabancıların hemen hemen hepsinden iyi verim alıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemediamarkt , D&R , bimeks ve teknosada kalmamış. Nerden bulucam bu mereti.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
- Alıntı
Yorum
-
Hepsiburada da hala stoklarında var sanırım satışta suan
Football Manager 2013Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Vatan Bilgisayar
- Alıntı
Yorum
-
Salı dediniz geldik, nerdesiniz beyler ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Ben buradayım. Alihaaaaannn!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
FM2013 | BMN Ligi
1) Yiğit Gayretli (foxx6161) ✔
2) Serdær
3) alihan (sifiraltmisbir) ✔
4) Cihad Varlı
5) Burak Zihni
6) İlyas Bahadır (kuzeyinoglu61) ✔
7) DNA-TS (dna_ts) ✔
8) Muhammet Can
9) Hüseyin İlkin ✔
10) Bilici (bilici86) ✔
11) OFFLI (vza1967) ✔
12) must61 (Must_61) ✔
* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.
1) Turnuva lig usulü olacak.
2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.
3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.
4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.
Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir. Kurallar ve başlangıç tarihi hakkında görüş ve önerileri bekliyoruz..
* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Yiğit O.Lyon ve O.Marsilyayı ekleyecek misin alınmayacak takımlara ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit O.Lyon ve O.Marsilyayı ekleyecek misin alınmayacak takımlara ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum