Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi bir taktik söyleyin oyunun inceliklerini söyleyin gelen giden cakıp geciyor ))

Yorum

• Ben ajax'la oynuyorum, mükemmel bir ekip kurdum, genç dinamik.. az parayla , 65-70 arasinda oyuncu aliyorum, dünyanin her yerinden

VIKTOR FISCHER.. mutlaka ilk sezonda alin, süper gelisiyor..

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar kayıtlı oyunuma ,steam hesabımı başka bilgisayarda açarsam oradan devam edebilir miyim?
        Kayıt dosyasını steam hesabında tutmuyor diye biliyorum. Ama denenebilir.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• napoli yi aldım ilk maç juventus ile deplasman da
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Online ben de turnuvaya katılabilirim
            .

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'un araştırmasını ben yapıyorum. Eğer takımla alakalı eksik-gedik-fazla gördüğünüz yerler varsa özel mesajla belirtesiniz sevinirim.
              Osman scoutların önce Kıbrıs ve Yunanistan'a gitmesi de senin işin mi?
              Bordomavi.net

Yorum

• Trabzonspor'da ilk yilimda kupa ve sampiyonluk kazandim.
                Ikinci yilimda Avrupa'da Valencia'dan farkli maglubiyet alinca lig lideriyken istifa ettim.Yerime Tolunay Hocayi getirdiler.Bu kadar vefasiz bir camia gormedim.Resmen Sadri bey B planini devreye soktu. Su an Besiktas'in basindayim.Bekle beni Trabzon

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kayıt dosyasını steam hesabında tutmuyor diye biliyorum. Ama denenebilir.
                  Aynen öyle, Steam hesabı kayıtlı oyun dosyası tutmuyor.
                  Fakat wetransfer gibi siteleri kullanarak, kayıtlı oyunu başka bir bilgisayardan açıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
                  +
                  Dosyayı kurtardım.
                  Regenlerim coşuyor, santraforlar muazzam.
                  Artık hem ligde hem de avrupada önümüzde durmakta çok zorlanıyor rakipler.
                  Beşiktaş Süper Lig'e 5.sezonda veda etti.
                  Şanlıurfaspor 2 sezondur Süper Ligde.
                  Aykut Kocakafa Antalyaspor'u çalıştırıyor şu aralar.
                  Yılmaz Vural ise İngiltere'yi yenen ilk teknik direktör olarak Milli Takım'ın tarihine geçti.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Birisi online turnuva düzenlese de oynasak
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'da ilk yilimda kupa ve sampiyonluk kazandim.
                      Ikinci yilimda Avrupa'da Valencia'dan farkli maglubiyet alinca lig lideriyken istifa ettim.Yerime Tolunay Hocayi getirdiler.Bu kadar vefasiz bir camia gormedim.Resmen Sadri bey B planini devreye soktu. Su an Besiktas'in basindayim.Bekle beni Trabzon
                      lan ne biçim adamsınız ya oyundan bile sadri başkana vuruyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birisi online turnuva düzenlese de oynasak
                        Haydi başlayalım.. Kaç gündür bekletiyorsunuz beni..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haydi başlayalım.. Kaç gündür bekletiyorsunuz beni..
                          Adam kaşınıyor durduramıyoruz
                          Ayağa KALK!

Yorum

• FM2013 | BMN Ligi

1) Yiğit Gayretli (foxx6161)
                            2) Serdær
                            3) alihan (sifiraltmisbir)
                            4) Cihad Varlı
                            5) Burak Zihni
                            6) İlyas Bahadır
                            7) DNA-TS
                            8) Muhammet Can
                            9) Hüseyin İlkin
                            10) Bilici (bilici86)
                            11) OFFLI

* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.

1) Turnuva lig usulü olacak.

2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.

3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.

4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.

Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir. Kurallar ve başlangıç tarihi hakkında görüş ve önerileri bekliyoruz..

* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.
                            En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 22:56.

Yorum

• La turnuva diyince niye millet ölü taklidi yapıyor? Korkmayın hep yenmem. Biraz da yenilirim
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Ben oyunu almadım alsaydım tozunu atardım buraların.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X