iyi bir taktik söyleyin oyunun inceliklerini söyleyin gelen giden cakıp geciyor ))
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kayıtlı oyunuma ,steam hesabımı başka bilgisayarda açarsam oradan devam edebilir miyim?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un araştırmasını ben yapıyorum. Eğer takımla alakalı eksik-gedik-fazla gördüğünüz yerler varsa özel mesajla belirtesiniz sevinirim.Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor'da ilk yilimda kupa ve sampiyonluk kazandim.
Ikinci yilimda Avrupa'da Valencia'dan farkli maglubiyet alinca lig lideriyken istifa ettim.Yerime Tolunay Hocayi getirdiler.Bu kadar vefasiz bir camia gormedim.Resmen Sadri bey B planini devreye soktu. Su an Besiktas'in basindayim.Bekle beni Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayıt dosyasını steam hesabında tutmuyor diye biliyorum. Ama denenebilir.
Fakat wetransfer gibi siteleri kullanarak, kayıtlı oyunu başka bir bilgisayardan açıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
+
Dosyayı kurtardım.
Regenlerim coşuyor, santraforlar muazzam.
Artık hem ligde hem de avrupada önümüzde durmakta çok zorlanıyor rakipler.
Beşiktaş Süper Lig'e 5.sezonda veda etti.
Şanlıurfaspor 2 sezondur Süper Ligde.
Aykut Kocakafa Antalyaspor'u çalıştırıyor şu aralar.
Yılmaz Vural ise İngiltere'yi yenen ilk teknik direktör olarak Milli Takım'ın tarihine geçti.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
Birisi online turnuva düzenlese de oynasakForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da ilk yilimda kupa ve sampiyonluk kazandim.
Ikinci yilimda Avrupa'da Valencia'dan farkli maglubiyet alinca lig lideriyken istifa ettim.Yerime Tolunay Hocayi getirdiler.Bu kadar vefasiz bir camia gormedim.Resmen Sadri bey B planini devreye soktu. Su an Besiktas'in basindayim.Bekle beni Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi online turnuva düzenlese de oynasak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydi başlayalım.. Kaç gündür bekletiyorsunuz beni..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
FM2013 | BMN Ligi
1) Yiğit Gayretli (foxx6161) ✔
2) Serdær
3) alihan (sifiraltmisbir) ✔
4) Cihad Varlı
5) Burak Zihni
6) İlyas Bahadır
7) DNA-TS
8) Muhammet Can
9) Hüseyin İlkin
10) Bilici (bilici86) ✔
11) OFFLI
* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.
1) Turnuva lig usulü olacak.
2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.
3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.
4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.
Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir. Kurallar ve başlangıç tarihi hakkında görüş ve önerileri bekliyoruz..
* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 22:56.
- Alıntı
Yorum
-
La turnuva diyince niye millet ölü taklidi yapıyor?Korkmayın hep yenmem. Biraz da yenilirim
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum