Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kişi sayısı sınırı yoksa ben de katılabilir miyim arkadaşlar bu lige?

Yorum

• Ben adımı yazdırdım ama listede yokuz ne iş

Yorum

• Celustka'yı 12 M sterline yani sanırım yaklaşık 14 M €'ya Reading'e satmış olmanın, 1,7 M sterline aldığım Ziegler'i 10,5 M sterline Benfica'ya satmanın haklı gururunu yaşıyorum. Oynadığı her maç en az 7,8 ile filan oynuyor Celustka özelliklerine bakmadan ligde özellikle çekinmeden sağ bek oynatın derim.

Gerçekte olsa nasıl bir zihniyette taraftar yapısına sahip olduğumuzu bildiğimden yönetim istifayı geçtim, herhalde vururlardı tüm şampiyon takımı böyle dağıtmış olsam. Hiç kazandığımız paraya bakmadan vururlardı beni. 46,5 M satış var, 18,25 alış var. Ama 8 M var transfer bütçemde.

Uploaded with ImageShack.us
        En son r9emre tarafından düzenlendi; 05.02.2013, 20:03.

Yorum

• Yok yok bu Online işi yatar gene.. başlarsanız cepten çağrı atın.
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Oyuna ulaşamadığım için bağımlısı oldum , yarın da iki vatan computer + remzikitabevine bakıcam , inş birinden çıkar.
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• ne oldu ses seda yok mu online cılardan?
              o kadar liste yapıldı yokmu oynayan?

Yorum

• Vuracaam ha bu Alihan'ı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Hani nerde online ?
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• valla ben sürekli hazırdayım,siz yoksunuz diye OFFLI ile kapışıyoruz.

Yorum

• benım bu aralar ısler cok yogun.eve 11.30 da falan gelıyorum 1-1,30 saat vaktım oluyor.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Alihan'a kazan kaldıralım!!!
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Buralara salı daha uğramamış
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Arkadaşlar önceden yabancı oyuncuların ne kadar gün sonra T.C. vatandaşı olabileceğine dair bir bölüm vardı,şimdi nasıl bakıyoruz bilen var mı acaba,bulamadım da?
                            .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar önceden yabancı oyuncuların ne kadar gün sonra T.C. vatandaşı olabileceğine dair bir bölüm vardı,şimdi nasıl bakıyoruz bilen var mı acaba,bulamadım da?
                              Minimum 5 yıl zaten Geldiği günden hesap et. Milli takımında oynamışsa süre uzayabiliyor.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• M.City'nin canını fena yaktım
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X