Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav arkadaşlar bu ne büyük takım sevdası eskiden 2.ligde zor şartlar altında mücadele veren birsürü üye vardı bir tek benmi kaldım onlardan yokmu boşta beleş yaşını almış gitmiş anadolu topçusu bildiğiniz, 1461 trabzondayım allahtan hangi adamı istesem veriyo trabzonsporda birşeyler yapmaya çalışıyoruz,zaten sakatlıklar fln baya abartı olmuş,birde dar kadro olunca baya zorlanıyorum 18 çıkarmakta.boşta 2 3 adam alıyosun maaş veremiyosun,sıkıntı büyük edit de sıkıntı yoksa vericem kulübe bi 1.milyon euro yeter süperlig'e çıkmaya valla..
    1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Trabzonspor'la oynamaktan sıkıldığım için Karşıyaka ile başladım oyuna.Oyun geçmiş yıllara göre kolaylaşmış geldi bana,transfer kısmını saymazsak.Türkiye ligine Uganda süper lig muamelesi yapmışlar.Gerçekçi ama can sıkıcı olmuş biraz.Boş boş gezen adamlara bile maaşı kabul ettiremiyorsun.
      İlk sezonum çok iyi geçti.Transfer bütçesi olmadığı için,kahveden adam toplar gibi transfer yaptım.34 yaşındaki Ceyhun eriş,tecrübeli eldiven Serdar Kulbilge,disiplin yoksunu Önder Turacı ile anlaştık.Kiralık golcümüz Adiyah'ın üstün performansı ile ligi 83 puanla şampiyon tamamladık.Türkiye kupasını müzemize götürdük.Çeyrek finalde 2. Lig takımı Elazığspor'la eşleşmemiz,yarı finalde takımımı hafife alan Şenol hocanın yedek kadroyla çıkması,finalde İ.B.B'yi penaltılarla geçmemiz tamamen mucize oldu.Bank Asya'yı 12 puan farkla lider bitirip,Türkiye kupasını almama rağmen yılın antrenörü ödülüne Levent Eriş layık görüldü.Aldırmadım.Aziz Yıldırım'ın işidir dedim.
      Süper lig için iyi bir kadro kurma çalışmalarına başladım.Kiralık oyuncuların ayrılması ve sözleşmezi biten bazı oyuncuları gözden çıkarmamdan sonra 10 kişilik kadro kaldı elimde.Yönetim transfer bütçesini 27K olarak belirleyince elim kolum bağlandı.Alt yapıdan çıkardığım 17 yaşındaki oyuncumu 500k 'ya Fenerbahçe'ye satmak zorunda kaldım.Yönetim o paranın da yarısını aldı elimden.Mecburen boştaki oyunculara ve transfer listesinin diplerindeki oyunculara yöneldim.Bir şekilde kadroyu 23 kişiye tamamladım.Ve süper lig heyecanı başladı.
      Lige çok kötü bir başlangıç yaptık.İlk 2 maçta 12 gol yedik.İlk galibiyetimizi 8. haftada aldık.Ayrılmayı düşündüğüm sırada Job securityde Ferguson'un üstünde (untouchable)benim adım olduğunu gördüm.Devre arasına kadar dayanayım yönetim insafa gelir belki dedim.Toplantılar yaptık.'Bu şekilde olmaz beyler' dedim.Kaptan 'haklısın hocam,toparlayacağız'.dedi.Devre arasına düşme hattının 1 sıra üstünde 15.sırada girdik.Ama değişen bir şey yoktu.Başkan isteklerime cevap vermeyince ayrılmak zorunda kaldım.
      Fazla beklemedim.Fuat Çapa ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'ne Cv'mi bıraktım.Aynı iş için Levent Eriş de talipti.Hangimizin daha iyi antrenör olduğuna İlhan Başkan karar verecekti.İlhan başkan ticari zekamdan etkilenmiş olacaktı ki bu işe beni layık gördü.Şimdilik sezonu düşme stresinden uzak ortalarda bir sırada bitirmek istiyoruz.İleriki yıllarda ise İlhan başkan ve ben kafa kafaya verip bu takıma Uefa'da çeyrek final oynadığımız günleri tekrar yaşatacağız. (Hepsi gerçek )

Yorum

• İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'la oynamaktan sıkıldığım için Karşıyaka ile başladım oyuna.Oyun geçmiş yıllara göre kolaylaşmış geldi bana,transfer kısmını saymazsak.Türkiye ligine Uganda süper lig muamelesi yapmışlar.Gerçekçi ama can sıkıcı olmuş biraz.Boş boş gezen adamlara bile maaşı kabul ettiremiyorsun.
        İlk sezonum çok iyi geçti.Transfer bütçesi olmadığı için,kahveden adam toplar gibi transfer yaptım.34 yaşındaki Ceyhun eriş,tecrübeli eldiven Serdar Kulbilge,disiplin yoksunu Önder Turacı ile anlaştık.Kiralık golcümüz Adiyah'ın üstün performansı ile ligi 83 puanla şampiyon tamamladık.Türkiye kupasını müzemize götürdük.Çeyrek finalde 2. Lig takımı Elazığspor'la eşleşmemiz,yarı finalde takımımı hafife alan Şenol hocanın yedek kadroyla çıkması,finalde İ.B.B'yi penaltılarla geçmemiz tamamen mucize oldu.Bank Asya'yı 12 puan farkla lider bitirip,Türkiye kupasını almama rağmen yılın antrenörü ödülüne Levent Eriş layık görüldü.Aldırmadım.Aziz Yıldırım'ın işidir dedim.
        Süper lig için iyi bir kadro kurma çalışmalarına başladım.Kiralık oyuncuların ayrılması ve sözleşmezi biten bazı oyuncuları gözden çıkarmamdan sonra 10 kişilik kadro kaldı elimde.Yönetim transfer bütçesini 27K olarak belirleyince elim kolum bağlandı.Alt yapıdan çıkardığım 17 yaşındaki oyuncumu 500k 'ya Fenerbahçe'ye satmak zorunda kaldım.Yönetim o paranın da yarısını aldı elimden.Mecburen boştaki oyunculara ve transfer listesinin diplerindeki oyunculara yöneldim.Bir şekilde kadroyu 23 kişiye tamamladım.Ve süper lig heyecanı başladı.
        Lige çok kötü bir başlangıç yaptık.İlk 2 maçta 12 gol yedik.İlk galibiyetimizi 8. haftada aldık.Ayrılmayı düşündüğüm sırada Job securityde Ferguson'un üstünde (untouchable)benim adım olduğunu gördüm.Devre arasına kadar dayanayım yönetim insafa gelir belki dedim.Toplantılar yaptık.'Bu şekilde olmaz beyler' dedim.Kaptan 'haklısın hocam,toparlayacağız'.dedi.Devre arasına düşme hattının 1 sıra üstünde 15.sırada girdik.Ama değişen bir şey yoktu.Başkan isteklerime cevap vermeyince ayrılmak zorunda kaldım.
        Fazla beklemedim.Fuat Çapa ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'ne Cv'mi bıraktım.Aynı iş için Levent Eriş de talipti.Hangimizin daha iyi antrenör olduğuna İlhan Başkan karar verecekti.İlhan başkan ticari zekamdan etkilenmiş olacaktı ki bu işe beni layık gördü.Şimdilik sezonu düşme stresinden uzak ortalarda bir sırada bitirmek istiyoruz.İleriki yıllarda ise İlhan başkan ve ben kafa kafaya verip bu takıma Uefa'da çeyrek final oynadığımız günleri tekrar yaşatacağız. (Hepsi gerçek )
        Eğlenceli olmuş.
        7

Yorum

• İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'la oynamaktan sıkıldığım için Karşıyaka ile başladım oyuna.Oyun geçmiş yıllara göre kolaylaşmış geldi bana,transfer kısmını saymazsak.Türkiye ligine Uganda süper lig muamelesi yapmışlar.Gerçekçi ama can sıkıcı olmuş biraz.Boş boş gezen adamlara bile maaşı kabul ettiremiyorsun.
          Okumadım özet geç arkadaşım..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adel Taarabt 27gol 22 asist

Jaja 7 gol 26 asist

Giray 12 gol

Kara 13 gol

Ligde kimse karsımda duramıyor

CL'de ise hep 3. oluyorum sonra Uefa'da yarı final

Fiorentina'yı deplasmanda 1-6 yendim.

Rize 126 gol yedi -96 averajla 17. bitirdi

Sonuncu ise galibiyeti bulunmayan Bolu oldu

Yorum

• Belcikayla Avrupa Sampiyonasinda Final Oynicaz SImdi Ingiltereye karsi

Sampiyon Olduk
              En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 14.11.2011, 20:56.
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Burak Yılmaz ilk sezon 30 maçta 30 gol attı ligde ( Barcelona ve M.City maçları öncesi dinlendirdim 2 kere ) Hiç sakatlanmadan Ligde 30 maçta 30 gol attı. 2.sezon başında sakatlandı hazırlık maçlarında 1 ayda iyileşti ama sanki eski Burak değil. Form tutamıyor bir türlü, Form ve Fitness %100 ama oynayamıyor bir türlü.

Geçen sezon ligi 12 puan farkla bitirmemize rağmen. Play offlarda 1 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi aldık. Ucu ucuna şampiyon olduk.
                Bu sezon Burak 9 kez ilk 11 de başladı 4 kez de sonradan koydum ligde özellikle sakatlıktan döndüğü maçlarda sonradan koyuyordum 7 golü var ama bir kere hat trick yaptı kalan 12 maçta sadece 4 gol attı. Milli takımda ise 6 maçta 8 gol atmış. Maçların ilk yarılarını 5.8 5.7 gibi puanlarla oynuyor. Satayım dedim, geçen sezon Tottenham'ın 14m € luk teklifine 22m€ istedim reddettiler. Bu sezon 20m ye önerdim, sadece 7.5 m€ verdiler kovdum , satmaya uygun değile ayarladım. Bu seferde Burak gitmek istiyor, contratımı arttırın diyor 2.1m€ alıyor. 3.5 m€ veriyorum kabul etmiyor 5m € istiyor. Elim kolum bağlandı contrat istediği için mutsuz ve oynamıyor düzgün, 10m€ ya falan da satarsam yazık olacak. 15m€ şu an versinler satacam
                Şu anda en büyük sıkıntı Burak ve Şampiyonlar Ligi. M.United laneti başımızda 2 maçta 10 gol attılar bize. 6-1 ve 0-4 , kapansan olmuyor açılsan olmuyor. Rooney gol kralı oldu bizim maçlarda sadece.

Son 2 maçım Juve ve Benfica ile
                Manu 10
                Juve 8
                Trabzon 3
                Benfica 1

Valbuena ve Abu 'dan performans alabiliyorum ama ikiside ülke ile ilgili problemleri olduğunu söyleyip izin falan istiyorlar. Ligde Bjk 'nin 2 puan önünde liderim 13.hafta ve sanırım bu sene şampiyonluk biraz zor. Avrupada Uefa ya gidersek çok iyi olacak.
                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 14.11.2011, 21:35.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Küfür etcem şimdi çok fena ama
                  Bu ne lan ! 2-1 yeniyoruz Benficayı, 90 ve 90+2 de atıyorlar 2-3 yeniliyoruz. Sonuncu olcaz be grupta !
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Editörden Ayarlayanlar .. Rakip Takıma Geçip Zorla Oyuncu Satanlar Yada RakiP Takıma Geçip Yenenler Varsa 1 Maç Bile Dipnot Düşsün Ciddn.

Kimin İyi Kimin Kötü Ayırt Edemiyorum. Bazı Arkadaşlar Cidden Çok İyi Görünüyor.

Geçen Sene Zorla Şike Yapanlar Vardı Oyunda
                    mesele o degil yaa mesele biraz sans, mesela fb birinin oyununda 17'de17 yapar ama benim oyunda kolay puan kaybedebiliyor, 0-6 yenip bir sonra ki hafta 1-3 yenilebiliyor, ama öyle zirt pirt kazanmiyor durmadan, gs desen eh çok ta iyi degil idare eder, Bjk ise vasat çok vasat, 20puan fark atmak hiç zor degil
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Adrian'ı 3. sezonda 2,5 milyon euro karşılığında Rubin Kazan'a satayım mı, ne dersiniz? Aslında kötü oynamıyor, geçen sezon 10 gol 18 assist ile oynadı ama takımda yerinde oynayan baya futbolcu var: Gökdeniz gibi, Babel gibi, Popov gibi. Gökdeniz'in de yaşı ilerledi ama iyi oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian'ı 3. sezonda 2,5 milyon euro karşılığında Rubin Kazan'a satayım mı, ne dersiniz? Aslında kötü oynamıyor, geçen sezon 10 gol 18 assist ile oynadı ama takımda yerinde oynayan baya futbolcu var: Gökdeniz gibi, Babel gibi, Popov gibi. Gökdeniz'in de yaşı ilerledi ama iyi oynuyor.
                        sat sat, Popov ve Babel'i kaça aldin ?

Yorum

• ilk senemdeyim dahaden, yavas yavas ilerliyorum, Antep'e gittim ve en çok hak ettigim en çok topa sahip olup firsat yakaladigim karsilasmadan 0-0 beraberlik ile dönüyorum
                          37%-63%
                          2sut-18sut

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sat sat, Popov ve Babel'i kaça aldin ?
                            Satıyorum bak, inşallah sonradan pişman olmam.

Popov'ı 48 ay vade ile 7.5 milyon euro'ya aldım. Babel'ın da sözleşmesini uzatmamışlar Hoffenheim'da, iyi oldu benim için. Haftalık baya para alacak (30.000) ama sağlık olsun.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Satıyorum bak, inşallah sonradan pişman olmam.

Popov'ı 48 ay vade ile 7.5 milyon euro'ya aldım. Babel'ın da sözleşmesini uzatmamışlar Hoffenheim'da, iyi oldu benim için. Haftalık baya para alacak (30.000) ama sağlık olsun.
                              ben 8 9 'a anca alabiliyorum almadim ^^ sözlesmesi bitenlerin çogu da gelmek isteliyor yaa ilk sene diye sanirim, gerçi Serdar Aziz ve Ibrahim Öztürk geliyor ama yabancilar hiç gelmiyor simdilik ben yillik yapiyorum maas isini =)

sat sat pisman olmazsin Tolga Cigerci'yi oynat yerine

Yorum

• Ben oyunculara çok fazla maaş veriyorum sanırım, hiç pazarlık falan yok direk yükleniyorum paraya çünkü hiç oyuncu falan almıyorum hala finans eksilerde arkadaş ne yapacağız ya bütün maçlardan da galibiyet alıyorum avrupa falan full gelir var ama bir belimizi doğrultamadık
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X