Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben oyunu almadım alsaydım tozunu atardım buraların.
    29 liraya kadar düştü oyun
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Beni de alin oyuna arkadaslar.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beni de alin oyuna arkadaslar.
        Eklenmiştir.. Bilgileri alayım lütfen özelden.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beni de alin oyuna arkadaslar.
          o oynarsa bende oynarım.....

Yorum

• az kaldı az kaldı 2-3 gune alıcam fmyi gelecegim bmn ligine
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              29 liraya kadar düştü oyun
              Araştırma ekibinden aldığım bilgilerden sonra ve oyundaki hatalar yüzünden almadım hala 12 ile devam ediyorum. 29 lira olduğundan haberim var.

Yorum

• 29 Liraya nerde düştü la Fırsat bulup bilgisayarda sosyalleşemiyorum, telefonda facebook açık ama ben sürekli başka işlerle uğraşmak zorunda kalıyorum Orta okul günlerimi, anti sosyal yaşamımı özledim arkadaş ben
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  29 Liraya nerde düştü la Fırsat bulup bilgisayarda sosyalleşemiyorum, telefonda facebook açık ama ben sürekli başka işlerle uğraşmak zorunda kalıyorum Orta okul günlerimi, anti sosyal yaşamımı özledim arkadaş ben
                  #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o oynarsa bende oynarım.....
                    Bilgilerini yollar mısın Alihan'a?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• FM2013 | BMN Ligi

1) Yiğit Gayretli (foxx6161)
                      2) Serdær
                      3) alihan (sifiraltmisbir)
                      4) Cihad Varlı
                      5) Burak Zihni
                      6) İlyas Bahadır (kuzeyinoglu61)
                      7) DNA-TS (dna_ts)
                      8) Muhammet Can
                      9) Hüseyin İlkin
                      10) Bilici (bilici86)
                      11) OFFLI (vza1967)
                      12) must61 (Must_61)

* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.

1) Turnuva lig usulü olacak.

2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.

3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.

4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.

Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir. Kurallar ve başlangıç tarihi hakkında görüş ve önerileri bekliyoruz..

* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 19:33.

Yorum

• Laaaaaaaaaaaaannnn onayı çak çak çak :F
                        steam kullanıcı adı: kuzeyinoglu61
                        En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 19:31.
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Laaaaaaaaaaaaannnn onayı çak çak çak :F
                          steam kullanıcı adı: kuzeyinoglu61
                          Özel mesaj attın mı Alihan'a?
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özel mesaj attın mı Alihan'a?
                            atım attım ne zaman başlıyoruz allah kısmet ederse ve dünyada başka takım kaldı mı :F
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              atım attım ne zaman başlıyoruz allah kısmet ederse ve dünyada başka takım kaldı mı :F
                              Olduğu kadar
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Hafta içi başlarız.. Salı uygundur sanırım?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X