Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu kurdum, tıkladım fakat açılıyor gibi yuvarlak birşey dönüyor sonra açılmıyor.
Böyle bir sorunlar karşılaşan oldu mu ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Bu adam işe yarar mı ?
- Alıntı
Yorum
-
Bu adamı direkt 11'e almak istiyorum hocam ben.Takımın en iyi adamını başkan sattı maalesef bana da bu adam kaldı : ) Zirveye oynuyorum bu arada 3 ya da 4. yüm.kaldırır mı bu yükü ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrjinal oyun değilse normaldir, Orjinalse normal değildir ( Açıklamaya gel ))
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
FM2013 | BMN Ligi
1) Yiğit Gayretli (foxx6161) ✔
2) Serdær
3) alihan (sifiraltmisbir) ✔
4) Cihad Varlı
5) Burak Zihni
6) İlyas Bahadır (kuzeyinoglu61) ✔
7) DNA-TS (dna_ts) ✔
8) Muhammet Can (unique_my)
9) Hüseyin İlkin ✔ (hilkinyaman)
10) Bilici (bilici86) ✔
11) OFFLI (vza1967) ✔
12) must61 (Must_61) ✔
13) bangkook_61 (onurinci) ✔
14) polatmu (polatmu) ✔
* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.
1) Turnuva lig usulü olacak.
2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.
3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.
4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.
Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir.
* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 08.02.2013, 16:06.
- Alıntı
Yorum
-
Ben telefonumu alenen yazsam olur mu alihanfarketmez herkes ulaşsın
Fenerbahçe'yi yazın bana
En son Burak tarafından düzenlendi; 08.02.2013, 13:57.
- Alıntı
Yorum
-
İnanalım mı Alihan?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanalım mı Alihan?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye böyle yabaysın..
Sen niye boyle yabaysın?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu adam işe yarar mı ?
- Alıntı
Yorum
Yorum