Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün cumartes. Dışarı çıkan olur, tv'de bir şeyler izlemek isteyen olur. Bu yüzden 11'den sonra diye düşünüyorum ama ortalıkta da kimse yok...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Birazdan istanbul'a doğru yola çıkacağız.. Takımları ayarlayalım.. Mobilden takipte olacağım.. Ama oyun işini nasıl yaparız bilmiyorum.

Erteleyelim desem sövmezsiniz değil mi?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birazdan istanbul'a doğru yola çıkacağız.. Takımları ayarlayalım.. Mobilden takipte olacağım.. Ama oyun işini nasıl yaparız bilmiyorum.

Erteleyelim desem sövmezsiniz değil mi?
        Alihan tam dayaklıksın, biliyorsun değil mi?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alihan tam dayaklıksın, biliyorsun değil mi?
          Valla haklısın başgan ama benim dışımda gelişti olaylar.. Olmadı iyi bir seyircisi oluruz turnuvanın siz gidin beni bırakın..

Yorum

• Gençler futbolcu kariyerleri sizde de silindi mi?
            Bordomavi.net

Yorum

• bende silinmedi
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende silinmedi
                Kaçtasın ?
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaçtasın ?
                  2020 bitti
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2020 bitti
                    Bende 2020'deyim futbolcu kariyerleri silindi değişik.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Bir gün yapmadığım her turnuva için bana küfredeceksiniz.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Kayıtlı oyun yükelenemedi hatası alıyorum.
                        Sıkıntı var.
                        Gül gibi kariyer heba oldu.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Online olarak ben de oynayabilirim ama steam üzerinden nasıl online oynandığını öğretmeniz lazım..

Yorum

• leverkusen ile 5.sezonda şl kupasını anca alabildim

ama bu sefer ligi heba ettim 4. bitirdim almanya kupasında munchen ile oynayacağım.

bu sene başında baya takviye yaptım ama fazla alternatif olunca takımın düzenini sağlayamıyorum ondan dolayı devre arasında baya adamı yolladım. takıma 3 tane genç çocuk monte ettim.mali durum ilk başa göre mükemmel üstü .

2-3-2-2-1
                            dm----dm

ofansif bek----defansif orta------ofansif bek

ortasaha--------ortasaha

sağ açık sol açık
                            santrafor

Yorum

• Trabzonspor'un araştırmasını ben yapıyorum. Eğer takımla alakalı eksik-gedik-fazla gördüğünüz yerler varsa özel mesajla belirtesiniz sevinirim.
                              keyif adamı ..

Yorum

• Arkadaşlar kayıtlı oyunuma ,steam hesabımı başka bilgisayarda açarsam oradan devam edebilir miyim?
                                .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X