Bugün cumartes. Dışarı çıkan olur, tv'de bir şeyler izlemek isteyen olur. Bu yüzden 11'den sonra diye düşünüyorum ama ortalıkta da kimse yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirazdan istanbul'a doğru yola çıkacağız.. Takımları ayarlayalım.. Mobilden takipte olacağım.. Ama oyun işini nasıl yaparız bilmiyorum.
Erteleyelim desem sövmezsiniz değil mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan tam dayaklıksın, biliyorsun değil mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende silinmediBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçtasın ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2020 bittiBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Bir gün yapmadığım her turnuva için bana küfredeceksiniz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
leverkusen ile 5.sezonda şl kupasını anca alabildim
ama bu sefer ligi heba ettim 4. bitirdim almanya kupasında munchen ile oynayacağım.
bu sene başında baya takviye yaptım ama fazla alternatif olunca takımın düzenini sağlayamıyorum ondan dolayı devre arasında baya adamı yolladım. takıma 3 tane genç çocuk monte ettim.mali durum ilk başa göre mükemmel üstü .
2-3-2-2-1
dm----dm
ofansif bek----defansif orta------ofansif bek
ortasaha--------ortasaha
sağ açık sol açık
santrafor
- Alıntı
Yorum
Yorum