Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de aldım oyunu D-R den. Kurulum nasıl oluyor? Ve bu cd den oyun bir kaç bilgisayara kurulabiliyor mu? Bir bilgilendiren ya da link atabilecek olan varsa çok memnun olurum...
    bende D&R'dan aldım dün akşam cd'yi takıp kuruyorsun pcde steam olması lazım kurulum çok basit ...
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• İlk 3 maç itibariyle 4 gol 1 asist Defansa Giray Kaçar ile Aykut Demr'i de aldım sezon sonunda gelecekler...
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• bende aldım bu sabah D&R'dan online lige benide yazın
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende D&R'dan aldım dün akşam cd'yi takıp kuruyorsun pcde steam olması lazım kurulum çok basit ...
          Peki ben kurduktan sonra, arkadaşa versem o da kursa oyunu, zaten sadece ben; online oynarsam oynarım. Birden fazla kurulum oluyor mu yani? O da önemli benim için..
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki ben kurduktan sonra, arkadaşa versem o da kursa oyunu, zaten sadece ben; online oynarsam oynarım. Birden fazla kurulum oluyor mu yani? O da önemli benim için..
            aynı benim gibi yani ortak aldık ben online oynuyorum bunun için diğer kişinin steamda offline modda olması lazım

bu arada steam kullanıcı adım "kahverengi1"
            En son Mucahid Erdogan tarafından düzenlendi; 09.02.2013, 22:59.
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Farkında olmadan Gençlerbirliği maçı öncesi adamların kalecisini transfer ettim ve sonra maçı 3-1 kazandım.

Kendimi kötü hissediyrım..

Yorum

• Uşaklar bu akşam itibarıyla bu oyunu aldım ama henüz yüklemedim bana yardımcı olacak biri varmı acil yardım gerek pc ye yüklerken sorun yaşamak istemiyorum...
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün satın alıp hemen başladım ama fazla ilerleyemedim ilk avrupa maçına çıktım Vitesse'yi 2-0 kendi sahamda yendim kaydedip çıktım .. Oyuna alışmak biraz zaman aldı açıkçası özellikle yaptığım 6 hazırlık maçını Bizatti yönetti ben sonuca bakakaldım sonradan işi çözdüm ama Oyunu Türkçe oynamak ayrı bir zevkli ... Oyuncu tavsiyeleriniz varsa alabilirim transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kaldı girince oyuncu bakarım.
                  Trabzonspor ile başlayan herkese http://www.fmscout.com/a-football-ma...e-players.html şu listeden ihtiyaç duyduğu mevkiye göre bonservissiz süper lige göre çok iyi olan futbolcuları alarak başlamasını öneririm ilk sezon. Transfere bonservis parası dökmeden ilk sene iyi bir başarı yakalarsan ertesi seneler çok şanslı olabiliyorsun. Ki ücretsiz aldığın oyuncuların iyi oynaması akabinde çok da kar elde ediyorsun. Celustka'yı ligin yarısında oynatmanı özellikle 2. sezon oynatmanı öneririm nedenini bilmiyorum özellikleri iyi değil ama 7,8 form ortalamasından aşağıya düşmüyor.

O listeden Mensah (stoper), Grygera (sağ-sol bek), Drenthe (sol kanat), Hargreaves ve Reo-Coker (ön libero), Alex de Souza (forvet arkası), Amanatidis-Reis-Mcfadden (forvet) bu ligi ağlatabilecek oyuncular bonservissiz sene başı oyunda.

Yorum

• Bu online lig olacak mı? Ya da geçen yapılan liste oynadı mı hiç? Yarın Sivasspor'u uğratacağımız hezimetten 1-2 saat sonra o moralle oynayalım diyorum.

Yorum

• Takım toparlanmış görünüyor , 3. sıradayım ligde formum yerinde , ama online oynayacak seviyeye gelemedim henüz
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim ekipten kimseyi vermem.. Başkasını bul...
                        Ekibi çalıciğim
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Valla beni alın hemen oynamak istiyorum

Yorum

• Evett oyuna son dakika itibarıyla başlamış bulunmaktayım.Ama oyuncu bulamıyorum yardım edin hele bi bir bütcemde yok yarım milyon civarı bütce var ne yapacağım şaşırdım kaldım kimi satsam bilemedim...
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evett oyuna son dakika itibarıyla başlamış bulunmaktayım.Ama oyuncu bulamıyorum yardım edin hele bi bir bütcemde yok yarım milyon civarı bütce var ne yapacağım şaşırdım kaldım kimi satsam bilemedim...
                              Zokorayı sat abi 5 milyon verirler yaşlı zaten
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokorayı sat abi 5 milyon verirler yaşlı zaten
                                Dediğini yaptım ve 5 milyonu alıyorum 4 teklif geldi şimdi bana kaliteli bi forvet lazım isim önerin acil genç ve uygun fiyata

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X