Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uygun.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• yazık bana beyler oyun türkiyede tükendi ve fm firmasi yollamıyormuş hatta telefonları bile açmıyormuş hiç biryerde yok oyun internette bile 30 lira olayi hikaye oldu yani
      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Hafta içi 17.00-23.00 saatleri arası, hafta sonları ful time uygunum gençler.. size de uyuyorsa uygundur.
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Arkadaşlar 12 senelik CM-FM ciyim ama bu oyunu alalı 1 hafta oldu. Kabul ederseniz ben de oynamak isterim.

Yorum

• beyler siz nerden aldınız oyunu ?
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              FM2013 | BMN Ligi

1) Yiğit Gayretli (foxx6161)
              2) Serdær
              3) alihan (sifiraltmisbir)
              4) Cihad Varlı
              5) Burak Zihni
              6) İlyas Bahadır (kuzeyinoglu61)
              7) DNA-TS (dna_ts)
              8) Muhammet Can
              9) Hüseyin İlkin
              10) Bilici (bilici86)
              11) OFFLI (vza1967)
              12) must61 (Must_61)

* Tüm katılımcılar özelden telefon numaralarını, facebook yada twitter bilgilerini göndersin. Oyun vakti burada olmayana daha kolay ulaşmamız için bu gerekli. Aynı zamanda listedeki isimler steam kullanıcı isimlerini de yazmalılar. Oyun sırasında iletişim için kritik.

1) Turnuva lig usulü olacak.

2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.

3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.

4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.

Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir. Kurallar ve başlangıç tarihi hakkında görüş ve önerileri bekliyoruz..

* Katılımcılar içinde buraya yorum bırakmayan olursa otomatik olarak diskalifiye olacak.
              beni de ekle; ilk defa online oynayacağım biraz daha detay alayım sonra oyun da gerilerde kalmayayım sağlam oynarım ya çok yükselirim ya batarım!!! özelden cep + steam kullanıcı yı atıyorum

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler siz nerden aldınız oyunu ?
                Playstore'a bir bak Mücahid.
                Bordomavi.net

Yorum

• Alihan ilgilen burayla
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Playstore'a bir bak Mücahid.
                    baktim orada 60-70 civari ama :/
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      baktim orada 60-70 civari ama :/
                      elektroworld

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alihan ilgilen burayla
                        Takibteyim buralar bende merak etme..

Yorum

• Oyunu almayı düşünüyorum ama benim laptop kaldırır mı bilmiyorum.

İşlemci : Intel® Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel® Core™ 2 Duo T7300 - 2.00 GHz işlemci, 800 MHz Front Side Bus
                          Memory : 2.048 MB (2 x 1.024 MB) DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (667 MHz)
                          Harddisk : 160 GB (4.200 rpm) S-ATA HDD
                          İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Premium Edition (TR/ENG)
                          Optik : DVD Super Multi Sürücü ( çift katman )
                          GrafikKart : ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™ teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express
                          Ekran : 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük)
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Beyler FM12 ama bu şuraya bakın kimle maçım var bir de Fenerbahçeli adamlar mı var tribünde alt tribüne bakın
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Sesimi duyun oyunu almak istiyorum benim pc nin özelliklerini yazdım yukarda. Alıyı mı ?
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyunu almayı düşünüyorum ama benim laptop kaldırır mı bilmiyorum.

İşlemci : Intel® Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel® Core™ 2 Duo T7300 - 2.00 GHz işlemci, 800 MHz Front Side Bus
                                Memory : 2.048 MB (2 x 1.024 MB) DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (667 MHz)
                                Harddisk : 160 GB (4.200 rpm) S-ATA HDD
                                İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Premium Edition (TR/ENG)
                                Optik : DVD Super Multi Sürücü ( çift katman )
                                GrafikKart : ATI MOBILITY RADEON™ HD2600 HyperMemory™ teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express
                                Ekran : 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük)
                                Buradan bakabilirsin
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X