İlk olarak Selman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Ben bırakırım arkadaş Liverpool'u. Bu ne ya? Şampiyonlar ligi kupasını almışım, lig kupasını almışım, FA cup'ta final oynamışım ligi 5. bitirmişim adamlar hâlen bana Sunderland'a yenildiğim maçtan dolayı güven duymuyor. Atletico Madrid'e gitmek istiyorum. Ama gidip ne yapacağım? Aguero'yu Liverpool'a almıştım. En iyisi kafa dinlemek.
Liverpool beni çok arar. Neymiş Sunderland'a yenilmişim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bırakırım arkadaş Liverpool'u. Bu ne ya? Şampiyonlar ligi kupasını almışım, lig kupasını almışım, FA cup'ta final oynamışım ligi 5. bitirmişim adamlar hâlen bana Sunderland'a yenildiğim maçtan dolayı güven duymuyor. Atletico Madrid'e gitmek istiyorum. Ama gidip ne yapacağım? Aguero'yu Liverpool'a almıştım. En iyisi kafa dinlemek.
Liverpool beni çok arar. Neymiş Sunderland'a yenilmişim.Ben Trabzonspor ile deplasmanda Milan'ı yeniyorum, takım güveni "İdare Eder" diyor. Anla ki senden beterleri de var
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
Valla Mahmut, bütün büyük maçları kazanıyorum. Ama şu çapsız takımları yenemiyorum. Ayrıca şunu farkettim, Liverpool lig değil turnuva takımıdır.Uzun maratonlu ligde yarıştan kopuyor. ççç
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoluspor istiyor, gitsem mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohahahha. Kanka bu ne yaBen Trabzonspor ile deplasmanda Milan'ı yeniyorum, takım güveni "İdare Eder" diyor. Anla ki senden beterleri de var
* Hull
* Stoke
* Sunderland
* Blackburn
Hatta hiç unutmam Fulham'la oynayacağız. Adamların son 5 maç istatistiği "MMMMM" dedim bu adamlar beni yener. Çattt 2-1 yendiler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVEEE TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNE RESMİ TEKLİF GELDİ.
Not:3. sezon bitti.
Başarılarım:
2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu
2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu
3 TFF Süper Kupa Şampiyonluğu
Düşünüyorum teklifi şuan.
Bizim Jefferson milli takıma çağrılmış.
Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar düştün mü
Boluspor hakkında kesin kararımı hala veremedim, UEFA finaline çıkmış teknik adamız sonuçta. ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğlum niye ikide bir gözüme sokuyorlar. Ligde yenildiğim takımlara bakar mısın?
* Hull
* Stoke
* Sunderland
* Blackburn
Hatta hiç unutmam Fulham'la oynayacağız. Adamların son 5 maç istatistiği "MMMMM" dedim bu adamlar beni yener. Çattt 2-1 yendiler.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa takımı kişiliğimi anlayamadılar, ligdeki performansımıza baktılar. Senegal ile bütün kupaları alıyım da bordo-mavili ekip görsün ne büyük hata yaptıklarını.
Boluspor hakkında kesin kararımı hala veremedim, UEFA finaline çıkmış teknik adamız sonuçta. ççç
- Alıntı
Yorum
Yorum