Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar benim bi sorunum var. yardimci olursaniz sevinirim.
    sezona yeni basladim ve bu sene icin avrupa kupasinda oynatmak istedigim futbolculari belirlemem lazim.
    belirleyip onayladim ama olmuyor. bana diyorki altyapidan yetismis en az 4 futbolcu gerekli.
    bende bu sefer listede ilk 5 ismi a takima aldim ama bu sefer onlari isaretleyip onaylatamiyorum.
    yani anlicaginiz oyuna devam edemiyorum. bu durumda ne yapmaliyim bu sorunu gidermek icin?

takıma yükselttiklerini geri yollayabilirsin.. bu resimdeki filtreden u18 takımını seç. ordan yapmayı dene.

Yorum

• sanirim sorunu buldum
      ben 25 kisilik kadroya 22 kisi onaylatmistim.
      4 tane altyapidan istedigi icin 22+4=26 oluyordu.
      mecburen 1 kisiyi cikarttim kadrodan ve alt yapi icin 4 kisilik yer acmis oldum.
      sonra okeyletince devam etti oyun

Yorum

arkadaslar benim bi sorunum var. yardimci olursaniz sevinirim.
        sezona yeni basladim ve bu sene icin avrupa kupasinda oynatmak istedigim futbolculari belirlemem lazim.
        belirleyip onayladim ama olmuyor. bana diyorki altyapidan yetismis en az 4 futbolcu gerekli.
        bende bu sefer listede ilk 5 ismi a takima aldim ama bu sefer onlari isaretleyip onaylatamiyorum.
        yani anlicaginiz oyuna devam edemiyorum. bu durumda ne yapmaliyim bu sorunu gidermek icin?

Vayyy-naldum.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Pcyi formatladım,Formattan sonra oyun Türkçe yama v1 i görüyor ancak son yama güncellemesi olan v4.2 yi görmüyor dün akşamdan beir bunun la uğraşıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• G.Birliğindeki Hurşit ilerde bjkye transfer olabilir oyunda bjk almış
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

sanirim sorunu buldum
              ben 25 kisilik kadroya 22 kisi onaylatmistim.
              4 tane altyapidan istedigi icin 22+4=26 oluyordu.
              mecburen 1 kisiyi cikarttim kadrodan ve alt yapi icin 4 kisilik yer acmis oldum.
              sonra okeyletince devam etti oyun
              Böyle durumlarda zorlanınca auto select yap. Oyun kendisi halleder sorunu.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şu oyunu bir ben oynayamadım galiba ,
                Bu sene de oynuyamıcam artık üniversite 1.sınıfta inş
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar ayrıldığı takıma tekrar dönen oldu mu? Ayrıldığı takıma daha kariyerli olarak dönmek isteyipte kabul edilmeyen tek benmiyim yoksa?
                  Takımı bırakıp başka bir takıma gidince bıraktığın kulüpte sevilmeyen personeller arasına giriyorsun.Bu yüzden sen dünyanın en iyi menejeriyken bile alınmama ihtimalın oluyor.Fakat ilerleyen yıllarda bu sevilmeyen personel sayın düşüyor.(Maksimum 100 bu sayı) Düştüğü zaman tekrar takımın başına gecebilirsin.

Yorum

• Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim şampiyonlar ligi için oyuncu kayıdı isteniyor ve altta TRABZONSPOR tarafından en az 4 oyuncu alınabilir diyo bende 2 tane var başka yok olmuyo ve gönderemedigim için kadroyu oyun ilerlemiyo ne yapmam lazım bir fikri olan var mı ya kafayı yiyecegim 2 gündür ugrasıyorum olmuyor......
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• auto ya bastığında olmuyor mu...listeyi temizle auto' yu dene..Benim başıma gelmişti böyle birşey..
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        auto ya bastığında olmuyor mu...listeyi temizle auto' yu dene..Benim başıma gelmişti böyle birşey..

Tamam kardes denerim sagolasın............
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• 4 tane trabzonspordan yetişme oyuncu gerekiyor. A takımda yoksa u20den veya u18den iki kişi daha ekle listeye.
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim şampiyonlar ligi için oyuncu kayıdı isteniyor ve altta TRABZONSPOR tarafından en az 4 oyuncu alınabilir diyo bende 2 tane var başka yok olmuyo ve gönderemedigim için kadroyu oyun ilerlemiyo ne yapmam lazım bir fikri olan var mı ya kafayı yiyecegim 2 gündür ugrasıyorum olmuyor......
                            bendede ayni sorun olmustu.
                            21 den fazla isaretleyemezsin.
                            4 kisilik yer bos birakmalisin altyapi oyunculari icin.

Yorum

• Lig

Kupa

Artık Kendimi Kanıtladım Kapağı TSye atmak için fırsat kolluyorum ama brosstan vazgeçmiyorlar
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• gol yolların çok etkisiz sanırım. bütün maçları 1 farkla mı kazandın
                                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X