İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
sanirim sorunu buldum
ben 25 kisilik kadroya 22 kisi onaylatmistim.
4 tane altyapidan istedigi icin 22+4=26 oluyordu.
mecburen 1 kisiyi cikarttim kadrodan ve alt yapi icin 4 kisilik yer acmis oldum.
sonra okeyletince devam etti oyun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar benim bi sorunum var. yardimci olursaniz sevinirim.
sezona yeni basladim ve bu sene icin avrupa kupasinda oynatmak istedigim futbolculari belirlemem lazim.
belirleyip onayladim ama olmuyor. bana diyorki altyapidan yetismis en az 4 futbolcu gerekli.
bende bu sefer listede ilk 5 ismi a takima aldim ama bu sefer onlari isaretleyip onaylatamiyorum.
yani anlicaginiz oyuna devam edemiyorum. bu durumda ne yapmaliyim bu sorunu gidermek icin?
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
Pcyi formatladım,Formattan sonra oyun Türkçe yama v1 i görüyor ancak son yama güncellemesi olan v4.2 yi görmüyor dün akşamdan beir bunun la uğraşıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanirim sorunu buldum
ben 25 kisilik kadroya 22 kisi onaylatmistim.
4 tane altyapidan istedigi icin 22+4=26 oluyordu.
mecburen 1 kisiyi cikarttim kadrodan ve alt yapi icin 4 kisilik yer acmis oldum.
sonra okeyletince devam etti oyunYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ayrıldığı takıma tekrar dönen oldu mu? Ayrıldığı takıma daha kariyerli olarak dönmek isteyipte kabul edilmeyen tek benmiyim yoksa?
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim şampiyonlar ligi için oyuncu kayıdı isteniyor ve altta TRABZONSPOR tarafından en az 4 oyuncu alınabilir diyo bende 2 tane var başka yok olmuyo ve gönderemedigim için kadroyu oyun ilerlemiyo ne yapmam lazım bir fikri olan var mı ya kafayı yiyecegim 2 gündür ugrasıyorum olmuyor......S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
auto ya bastığında olmuyor mu...listeyi temizle auto' yu dene..Benim başıma gelmişti böyle birşey..21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleauto ya bastığında olmuyor mu...listeyi temizle auto' yu dene..Benim başıma gelmişti böyle birşey..
Tamam kardes denerim sagolasın............S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar yardımcı olursanız sevinirim şampiyonlar ligi için oyuncu kayıdı isteniyor ve altta TRABZONSPOR tarafından en az 4 oyuncu alınabilir diyo bende 2 tane var başka yok olmuyo ve gönderemedigim için kadroyu oyun ilerlemiyo ne yapmam lazım bir fikri olan var mı ya kafayı yiyecegim 2 gündür ugrasıyorum olmuyor......
21 den fazla isaretleyemezsin.
4 kisilik yer bos birakmalisin altyapi oyunculari icin.
- Alıntı
Yorum
Yorum