Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son dakika!!

Geçtiğimiz günlerde bitkisel hayata giren teknik direktör ÖmerFarukYılmaz hayata döndü..Delibay Computer yetkililerinin hem oyunu hemde bilgisayarı kurtarmasıyla hastaneden taburcu olan Yılmaz Laptop'unu eline alarak''Biz daha ölmedik'' dedi..

Hocanın hastaneye yatmasıyla transfer çalışmalarına devam eden Başkan Şener,Hocanın ve oyunun kurtulması adına bitirdiği transferleri açıkladı..Bu transferler;

Kaleye Sinan Bolat(9,500,000),
    Defans'a Roman Shishkin(2,200,000) Uğur Demirkol(4,600,000)
    Ortasaha'ya Alex Teixeria(12,000,000) ve Villians (12,000,000)' alırken kadrodaki futbolcularıdan Barış Memiş ve Sercan Yıldırım ile 5 yıllık sözleşme imzaladı..

Gelişmeler devam edicek..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk Yarıyı Lider Kapattım . 2. Galatasaray İle Aramda 6 Puan Fark Var .

Orduspor'a İyi Destek Verdim Şuan'da Ligde 7.Sıradalar . Brüls'ü Oynatmıyorlar Gıcık Oldum .
      Çocuğun 3 Maç 2 Asisti Var .

Uefa Kupasında Gruplardan 12 Puan İle Çıktım . Elemelerde Rakip Panathinaikos .
      Çok Mücadeleci Bir Takımım Var . Bi Tane Brezilyalı Bi Tane Fransız Phsio Getirdim .

Yavaş Yavaş Teknik Kadroyu Yeniliyorum . Türkiye Kupasında 4 Puan'ım Var .
      Kendi Saham'da Boluspor İle 1 - 1 Berabere Kaldım . Karadenizspor'da Umut Yok

9 Puan İle Son Sıradalar . Heralde Yine Düşecekler
      dostum sanıyorum 2.sezonunu yaşıyosun.ilk sezonda trabzonu kaçıncı bitrdin.ayrıca şimdi transfer ettiğin ve gönderdiğin oyuncuları fiyatlarıyla birlikte yazabilirmisin.birde hangi taktiği kullanıyorsun.sana zahmet olmazsa yazabilirmisin.bende yeni yeni oynamaya başladım.bazı bilgilere ihtiyacım var
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• Bu taktikt, talimatlarla ilgili neler önerirsiniz...??

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dostum sanıyorum 2.sezonunu yaşıyosun.ilk sezonda trabzonu kaçıncı bitrdin.ayrıca şimdi transfer ettiğin ve gönderdiğin oyuncuları fiyatlarıyla birlikte yazabilirmisin.birde hangi taktiği kullanıyorsun.sana zahmet olmazsa yazabilirmisin.bende yeni yeni oynamaya başladım.bazı bilgilere ihtiyacım var
          ben ilk sezonda şampiyon oldum. ikinci sezon 1.liğe oynuyorum kadroma sadece 2 kişi geldi onlarıda geri gönderdim şimdi devre arasında alexle keirrison gelcek.Alex(internacionalden)
          Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• ya bana birisi fm2009 un son yamasının linkini atarsa sevinirim...

Atakan senin attığın yerden indiremedim temayı sadece türkçe oakedi indirebildim...
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Evet Dostum 2. Sezon'umdayım . Sistem ÖmerFarukYılmaz 'nin Aynısı

Sezon Öncesi Tam Hatırlamıyorum Ama Hatırladığım Kadarı İle Colman Ve İsaac'ı Sattım , Tam Hatırlamadığım İçin Aldığım Oyuncuların Ve Sattığım Oyuncuların Resmini Koyarım

Benim İlk Sene Şöyle Bi Taktik Stratejim Oldu Kontratı Bitmiş Oyuncuları Takip Ettim Ve İyide Oyuncular Aldım , Serkan Çalık , Hakan Aslantaş , Volkan Babacan , Ali Güzeldal Vs Bu Oyuncuların Bazıları Şuan Süper Ligde Olan Orduspor'da Bazıları Karadenizspor'da .

Hala'da Takip Ediyorum Kontratı Biten Oyuncuları Bence Sende Takip Et İmzayı Çak Hemen

Yattara'yı Satmıştım Lyon'a 10 Milyon Civar'ı Bir Para İle .

Yeni Sezon'a Girmeden Önce Umut'u Satıp Yerine Seleznyov'u Aldım .
              En Az 2 Umut Bulut İşini Yapara Derecesine İyi Bir Oyuncu .
              Forvet Ama Asistleri İle Ön Planda . Appiah'ı Aldım Boştaydı .

Kopenhag'dan Atiba Hutchinson'u Aldım 11 Milyon'a .

Takımda 3 Forvet Oyuncum Var ; G.Ünal , Lewandowski , Seleznyov .

Hangi Birini Oynatacağım Bilmiyorum , Her Maç Değişik Çıkıyoruz O Derece İyi Bir Hücüm Hattım Var .

Sylva Ocak Ayında 7 Milyon Civarı Satılık Listesine Koyuyorum , Sözleşme Yenilemiyor Çünki Bedava Gitmesin , 1 Ocak'da Dudek Geliyor Bedava

Dediğim Gibi Kontrat'ı Biten Futbolcular Üzerine Yoğunlaş .

Yorum

• Miles Aydın'dan mantalite dersleri - 1

Ofans hattı:
                .........Umut - Isaac
                ............Yattara
                Adnan - Hüseyin - Serkan

Sonuç:
                Trabzonspor 1:0 Sivasspor
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yahu bu Seleznyov mudur nedir bende çıkmıyor. Nedir nedendir bilen var mı? DB'im large bir de..
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Daha Baslardim iyi Bir giris yaptim lige ama Futbolcularim cok kolay Sakatlaniyor

Kupada Ikinci Turda Diyarbakira karsi kaybettim Saakatim cok
                    En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 05.06.2009, 20:16.
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 10 kisi lik kayseriden 5 gol yedim

Bu Oyuna Inanamiyorum
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ozkan sumer'den scout olarak yararlanin bence bana cok iyi genc yetenekler bulduydu... Oyunun kendi cikartigi gencler..(turkiyede arattirin)
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet Dostum 2. Sezon'umdayım . Sistem ÖmerFarukYılmaz 'nin Aynısı

Sezon Öncesi Tam Hatırlamıyorum Ama Hatırladığım Kadarı İle Colman Ve İsaac'ı Sattım , Tam Hatırlamadığım İçin Aldığım Oyuncuların Ve Sattığım Oyuncuların Resmini Koyarım

Benim İlk Sene Şöyle Bi Taktik Stratejim Oldu Kontratı Bitmiş Oyuncuları Takip Ettim Ve İyide Oyuncular Aldım , Serkan Çalık , Hakan Aslantaş , Volkan Babacan , Ali Güzeldal Vs Bu Oyuncuların Bazıları Şuan Süper Ligde Olan Orduspor'da Bazıları Karadenizspor'da .

Hala'da Takip Ediyorum Kontratı Biten Oyuncuları Bence Sende Takip Et İmzayı Çak Hemen

Yattara'yı Satmıştım Lyon'a 10 Milyon Civar'ı Bir Para İle .

Yeni Sezon'a Girmeden Önce Umut'u Satıp Yerine Seleznyov'u Aldım .
                          En Az 2 Umut Bulut İşini Yapara Derecesine İyi Bir Oyuncu .
                          Forvet Ama Asistleri İle Ön Planda . Appiah'ı Aldım Boştaydı .

Kopenhag'dan Atiba Hutchinson'u Aldım 11 Milyon'a .

Takımda 3 Forvet Oyuncum Var ; G.Ünal , Lewandowski , Seleznyov .

Hangi Birini Oynatacağım Bilmiyorum , Her Maç Değişik Çıkıyoruz O Derece İyi Bir Hücüm Hattım Var .

Sylva Ocak Ayında 7 Milyon Civarı Satılık Listesine Koyuyorum , Sözleşme Yenilemiyor Çünki Bedava Gitmesin , 1 Ocak'da Dudek Geliyor Bedava

Dediğim Gibi Kontrat'ı Biten Futbolcular Üzerine Yoğunlaş .
                          sağol dostum verdiğin bilgiler için.mehmet yıldızın kontratı bitmişti sadece gelecek sezon için onu aldım.sezon sonu umutuda tavsiyenle yollamayı düşünüyorum.appiahı nasıl kaçırdım bende bilmiyorum. kayserispor kapmış.

ilk yarıyı 5.bitirmiştim.ikinci yarıya başladım ankaragücü ile deplasmanda berabere kaldım.2 maç üst üste evimde oynadım.antalyayı 4-1,eskişehiri 1-0 la geçtim şuanda 5.sıradayım.sonraki maçım kayseri deplasmanı.puan tablosunda 1.fener,2.bjk,3.kayseri,4.gençler,5.ben,6.cimbom

ayrıca benim bir sorunum var.diğer yorumlarımda da sölemiştim gerçi yeniden tekrarlıyım.kendi sahamda oynadığım maçların hepsini kazandım sadece bir maç berabere kaldım.ev sahibi performansım çok iyi.ancak deplasmanda hiç maç kazanamıyorum.sanıyorum 9 deplasman maçı oynamıştım ve bu maçlardan sadece 4 puan toplayabildim.15 puan falan toplasam şuan zirvede olabilirdim belkide.ne yapmalıyım bu deplasman maçlarında
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu bu Seleznyov mudur nedir bende çıkmıyor. Nedir nedendir bilen var mı? DB'im large bir de..
                            Yanlış yazıyor olabilirsin.Selez yaz arat.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

sağol dostum verdiğin bilgiler için.mehmet yıldızın kontratı bitmişti sadece gelecek sezon için onu aldım.sezon sonu umutuda tavsiyenle yollamayı düşünüyorum.appiahı nasıl kaçırdım bende bilmiyorum. kayserispor kapmış.

ilk yarıyı 5.bitirmiştim.ikinci yarıya başladım ankaragücü ile deplasmanda berabere kaldım.2 maç üst üste evimde oynadım.antalyayı 4-1,eskişehiri 1-0 la geçtim şuanda 5.sıradayım.sonraki maçım kayseri deplasmanı.puan tablosunda 1.fener,2.bjk,3.kayseri,4.gençler,5.ben,6.cimbom

ayrıca benim bir sorunum var.diğer yorumlarımda da sölemiştim gerçi yeniden tekrarlıyım.kendi sahamda oynadığım maçların hepsini kazandım sadece bir maç berabere kaldım.ev sahibi performansım çok iyi.ancak deplasmanda hiç maç kazanamıyorum.sanıyorum 9 deplasman maçı oynamıştım ve bu maçlardan sadece 4 puan toplayabildim.15 puan falan toplasam şuan zirvede olabilirdim belkide.ne yapmalıyım bu deplasman maçlarında
                              Defans hattını deep (geride) yap,tam geride değil ama,orta ile en sol arasında olsun,passing direct ve quick olsun,bunların ikisi de orta ile en sağ arasında olsun.Focus passing:down both flanks ve sahayı kullanım da geniş (wide) olsun.Bir de böyle dene bakalım.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şampiyonlar Liginde Porto'yu 3-2 yendim. Milan'a deplasmanda son dakikalarda yediğim gollerle 2-0 kaybettim şimdi Olympiakos maçı var. Bakalım ne olacak. İlk yarı 0-0 sona erdi. Sonra Takım taktiğinde, yardımcımın geri bildirimi üzerine bir iki değişklik yaparak devam ettim. Sonuçta deplasmanda aldığımız 3-0 galibiyet takıma iyi bir moral motivasyon kazandırdı...
                                En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 06.06.2009, 09:47.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X