Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ey gidi millet Wagner Love'larla , Fabregas'larla oynuyor , biz 3. ligde Milwall'la 15 bin euronun hesabını yaparak oynuyoruz
    Kanka en büyük zevktir o..

Kısıtlı imkanlarla birşeyler yapmaya çalışmak kadar güzeli yok..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Denemek lazım. İlk sezonda değilse bile, 2-3 sene üst üste şampiyon olduktan sonra, eğer o anda bulunduğu takım UEFA'ya katılamıyorsa veya hocayla arası bozuksa, takımında mutlu değilse, başka talibi yoksa Vagner Love alınabilir gibime geliyor. Hem takımın popülaritesi hep aynı kalmıyor oyunda, başarılarla birlikte yükseliyor. Ben Drogba'ya servet önerdim, kesinlikle Türkiye'ye gelmem dedi. Kaç defa teklif ettiysem hemen geri çevirdi. Sonra kulübü buna yeni sözleşme teklif etmedi, başka talibi de çıkmayınca öncekilerden çok daha düşük bir para teklif etmeme rağmen 33 yaşındayken Trabzonspor'a gelmeyi kabul etti.
      Oyunu ilk açtığın gibi Vagner loveyi Man. City İstiyor Ts ile TSL de şampiyon olmak klüp karizmasını pek arttırmıyor öle ahım şahım.. 3 senede de 3 avrupa şampiyonlupu da olmayacağı için imkansız... Zaten İlk sene Man.city bekliyor sen teklif yaparsan oda yapıo...
      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

Kiralık oyuncu arıyorum , genelde çok akıllı transfer politikaları yürütürüm (övünmek gibi olmasın).Fowler'ı bedavaya kadroma kattım , 1 tane daha kiralık oyuncuyla transferi kapatacam.Bu sezonki hedef , lige adapte olmak ve kadronun kaynaşmasını sağlamak.Ama bütçeler çok komik.5 bin eurolarla cebelleşiyorum
        Valla senin gibi oynayanları görünce seviniyorum.. Jonjo Shelvey ile Fabian Delph var mesela genç ama çok yetenekli.. Victor irineu olabilir..

Yorum

• Vagner Love bana da çok gerçekçi gelmedi. Ama burada çok hile yapan olduğunu sanmıyorum. Yalnız Liverpool'u yenmek falan gayet normal. Inter'le 2 senede 4 maç yaptım ben, 2 mağlubiyet, 1 galibiyet, 1 beraberliğim var. Olabiliyor yani.

Kendi adıma oyun hile yaptığı zaman be de yaparım.

Yok öyle bir maçta 5 sakat, son 2 dakikada yenilen 2 gol falan. Gelemem öyle şeylere. Yenecekse doğru düzgün yensin.

Şampiyonlar liginde Benfica ila puan ve averajar eşit olduğu halde benden fazla gol attığı için UEFA'ya düştüm. Ah atamadım 1 gol daha fazla
          En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 11:52.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Bir de yardımcı olarak Yücel Uyar'ı tavsiye ederim.

Yemin ediyorum adam benden daha yetenekli bir adam. Tatile gönderdiğimde yenemediği takım yokççç
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla senin gibi oynayanları görünce seviniyorum.. Jonjo Shelvey ile Fabian Delph var mesela genç ama çok yetenekli.. Victor irineu olabilir..
              Henüz Delph'i alabilecek maddi gücüm yok

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir de yardımcı olarak Yücel Uyar'ı tavsiye ederim.

Yemin ediyorum adam benden daha yetenekli bir adam. Tatile gönderdiğimde yenemediği takım yokççç
                Adaş bizim yardımcı ant'de yetenekli baya..Hatırlamıyorum ismini ama..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• offfff offffff
                  ne güzel 2.seneninde sonuna geliyodum ki bilgisayar reset attı
                  gitti onca maç
                  bir kez yaptığım maçı yine yapmakta istemiyorum o yüzden ts kariyerim daha başında sona erdi
                  bende alt liglerden bir takım alıp deniyecem bakalım neler olacak

Yorum

Henüz Delph'i alabilecek maddi gücüm yok
                    kiralık istemiştin ondan yazdım..

Yorum

• Kiralık oyuncu olarak Walter Lopez'i olarak.Kiralık oyuncu kapasitem doldu maalesef Ama shortlistimde var Delph , seneye kadroma katabilirim.

Yorum

• Harika bi gol
                        Seleznyov Orta Sahanın gerisinden..

Bu arada Karadenizspor Bank Asyada ilk sezonunda acık ara şampiyon oldu ve şuan super ligde..
                        Karadenizspora herhangi katkım olmadan Super Lige cıktılar...

Yorum

• Cm 03 den beri oynuyorum oyunu. Bu güne kadar Trabzonspor'un en iyi olduğu oyun FM 2006 idi. O oyunda Trabzonsporda Jefferson ve Tomsas Jun efsanesi vardi ki. Jeffersonu 40 milyon dolara Junu 38 milyon dolara satmıştım. İkisini de Juventus almıştı. Jefferson Brezilya milli takım kalesine geçmişti. Jun Golden Boot'u kazanmıştı. O zamandan beri, Trabzonsporla ne uefa nede ş.liginde kayda değer bir başarı yapabildim.Aslında 3-4 sezon sonra yaparım ama arkadaşın dediği gibi ilk sezonda Trabzonla şöyle böyle kupalar almak biraz hayal. Ben Bursaspor'um ve 5.sezona başladık ş.liginde güçlü takımları henüz henüz zorluyoruz dengeli maçlar yapıyoruz. Siz 3 sezonda dünyanın en iyi takımı yapıyorsunuz da bunun için 3 sezonda oynadığınız ortalama 150 maçın 130 'unu kazanıyorsunuz.Burda %80 lere gelen menejer oranı yapar. Bu da Fm de öyle hiç kolay değil.
                          Dediğim gibi ben bursayla ilk 2 sezonu feda ettim 4 ve 8. olduk ligde.Ve 1 tane ünlü oyuncu almadım. Oyunda yaptığım tek şey afrika ligi milli takımlarının u21 u18 indeki tüm oyuncuları(fildişi,gine,gana,mısır...) gözlemci ile taratıyorum her oyuncuya uzaman gönderip rapor çıkarıyorum aralarında en iyi belirlenenleri sezon sonu takıma alıyorum. Takımada 15 yabancı var. Hollanda 3.liginden bir takımı pilot klüp yaptım onları oraya kiralıyorum. Biraz iyi duruma gelip takıma alıyorum. Transfere ne çok öle 10 milyon eurolar harcıyorum. Genelde bosman ile oyuncu alırım iyi oyuncu açıktaysa. Oda gelenleri. Yani çok iyi oyuncular var son 2 sezon şampiyon olmama rağmen gelmiyorlar halen. Benim takımların kısa vadede finans olarak çok zengin olabiliyor hatta maaş bütçesi olarak 2 milyon euro verebiliyorum şu an oyunculara rahatca ama gelmiyorlar popularite yüzünden. Fabregaslar falan imkansız gelemez Trabzonsporla ilk sezonda uefa 2.sezon ş.ligini alsanız dahi gelmez oyunda fabregas falan çünkü kariyerinin max. noktasında 5-6 milyon eurodanaşşasını ne kabul eder. Ne de Türkiyeye gelir.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar valla konuyu ne zamandır takip ediyorum ama dayanamıcam artık. Hile yapmayın şu oyunda hiç zevki kalmıyor.. Liverpoolu yenmeler uefa kupaları , Vagner Love , Oscar Cardozo Felan Bunlar hikaye geçin olacak iş değil .. Zamanında bende yapıyordum ama hilesiz oynamak kadar güzeli yok. Ts ile hilesiz 4 sezonda 1 şampiyonluk aldım birde Gruplardan çıkıp elendim uefa da ama oyundan aldığım zevki değişmem.. Çünkü hala daha ideallerim var 4 yılda 4 şampiyonluk sayısız kupa almasını bende bilirdim ama ee alsan ne olcakki oyun bitti... Maçtan önce save alıp yenene kadar girip çıkmak sonrada buraya resim koymak iş değil.. Hilenin kralını biliyorum Eğer isterseniz Barcelonaya 25 tane golü bir maçta atabilirim.. AMa hani zevk....
                            bir gıdım hile varsa top olıyım.wagner love'un sözleşmesi bitiyodu.ancak bosman kuralı ile alırsam klube yetiştirme bedeli olarak 7.5 milyon euro ödemek zorunda kalıyodum.bu sefer csk moskova takımına vagner love için soruştrma yolladım 2.1 milyon euro ile anlaştık ve adam bana geldi.ortada hile falan yok.

uefa kupasını nasıl aldığımıda söyliyim.ilk sezonumda ligi 6.bitirdim.ikinci sezonumda ligi şampiyon bitirdim ve yönetim bütçemi 3milyon euro civarında ayarladı.gökhanı umutu tayfunu sylva ve beleş aldığım serhat ve ragıbı sattım iyi bir bütçem oluştu yaptığım transferlerle(selezynov,murat ceylan,ramognali(beleş),hakan balta(beleş),çağlar) şampiyonlar ligini 3.bitirerek uefa kupasına geçtim.sırasıyla paris saint-german,newcaste united,fenerbahçe,panathinaikos u eledim ve finalde olympiakosu yenerek kupayı aldım.ve bunda hile falan yapmadım.inanmazsan oyunun datasını yollıyım.ayrıca oyunda sadece turkiye ligi var başka lig falan seçmedim
                            En son Yasin T. tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 16:40.
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• Fm 2008 de yaklaşık 10 sezon geçirdikten sonra Messi 28 C.Ronaldo 30 Kuyt 35 yaşında iken Ts oldu =)

Güzel oluyor ...
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Arkadaşlar abartmayın. Trabzonsporla ilk sezon transfersiz Türkiye Kupası ve Şampiyonluk kupası alınabiliyor. Yani hiçte zor değil. Benim oyunda en çok sinirlendiğim nokta bendeki iyi oyuncuların gitmek istemesi ve mutsuzlaşması.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X