Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi Ben Bulamadım Şu Oyunu Ya
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Alanazinho Genelde 2. Senesinde Kendini Daha İyi Buluyor .

Kısacası Coşuyor , Tek Başına Takım Sırtladığı Bile Oldu .

Rizespor'u SüperLige Çıkarmak İçin Kolları Sıvayacağız Bu Akşam .

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi Ben Bulamadım Şu Oyunu Ya
        İnternetten bul çek hocam eğer kotasızsa internetin .

Yok eğer kotalıysa git al korsanını ..

Yaşasın illegalite

Yorum

• Takım canavar. Deplasmanda Chelsea'ye 4 tane çaktım.

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ayrıca bana stadın yeni halini gösteren 1024-768 boyutlarında foto veya fotolar lazım.
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Kadroda Messi mi var ? Yoksa ben mi yanlış gördüm.
              Més Que Un Club

Yorum

• Evet yanlış görmedin takımın almadığı kupa kalmadı kulüp itibarı Avrupa'nın büyük kulüplerinin düzeyinde. Tamam kabul ediyorum Messi için ufak bir hile yaptım
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ben bursayla başladım, Biz son hafta 2.liğe düştük Fb geçti şampiyon oldu Trabzon şampiyon olamadı.1 puanla kaçırdık hemde.Ben son hafta bursanın maçını değil skorlardan trabzonu takip ediyordum.
                  Bursayla 4. oldum ama içerde dışarda Trabzona yattım yedeklerle çıktım 2-0 bitti iki maçta Trabzondan puan almaya gönlüm el vermedi

aquino mu ne öle bir ispanyol aldım çok dehşetti 18 yaşındaydı daha.

Sercanı bize 2 milyon euro ya verdim, bursanın kadroyu boşalttım yanlız oyuncuları çok rahat satıyorsun hemen izliyorlar birileri o saçma değil mi. Kazandığım bütün parayla trabzondan ferhatı,ceyhunu,ereni,ismaili falan bu dördüne 10 milyon euronun üstünde para ödedim. İstifa ettim şu an boştayım. İlk sezon 4. olduğumdan şu anda birçok teklif var. Wolfsburga gidebilirim.
                  Ama Ersun Yanal saçma sapan transferler yapıyor şu anda istifa etmesini bekleyeceğim hemen atlayacam
                  En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 23:17.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ufak mı ?
                    Més Que Un Club

Yorum

• abi 2-3 yılda nasıl bir başarı yaptın da messi geldi tebrikler.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hile dediğim takasla geldi anladın sen onu
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Kim(ler)i verdin ?
                          Més Que Un Club

Yorum

• Ya ben antrönörüm para falan istemiyorum ya, 0 para almak yokmu 500 öneriyorlar yıllık klübe zarar ya daha da az seçemiyon ne biçim iş bu. Transfere sekte vurcak bu alcağım ücret, Juventus başarısız bir sezonu bitirdi şu anda boştalar anlaşabilirsem gideceğim.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Oyuna başladın bütün antrenörleri kovun önce. Yerlerine daha iyilerini alın ki alt yapıdan iyi oyuncu yetişsin ayrıca yönetimden genç akademisi ve antrenman sahalarının geliştirmesini isteyin. Sürekli isteyen kısa sürede halledin bunu. Colman, Alanzinho ve diğer oyunculara teklifler geldi sattım 17, 18 yaşında yukarda gördüğün Brezilyalı ve Arjantinli çocukları aldım. Hepsi de canavar gibi oynuyor. Son 2 senede şampiyonlar ligi kupasını aldım. Astronomik teklifler gelince satıyorum yeni yetenekler alıyorum. Zaten Avrupa'da başarılı olunca parada geliyor. Şu anda altyapıdan yıldızlar yetişiyor. Bir sene sonra forma şansı vermeye başlayacağım. Ayrıca yerli statüde oynayacak çok fazla kaliteli oyuncu yok. Almanya'dan Ömer Toprak ve Deniz Naki'yi aldım genç yaşta ikisi de süper oynuyor. Bonservise çok fazla poara vermemeye çalışın genç yaştayken alınki pahalıya patlamasın. Messi'de sadece takas olayında hile yaptım. Sözleşmeyi kabul etti ) Trabzonspor artık Avrupa'nın devleri arasında. Sırada Bojan Krkic var.
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Tam ne guzel madrid'i yeniyordum sok bir gol ile.. 30 uncu dakikada (ilk atak ilk gol) sonra bastirdilarda bastirdilar atamadilar... 70 te attilar, ahan bitti dedim simdi bunlar 2/3 tane daha atarlar derken hakem ofsayt vermis.. mac bitti bitiyorkene 90+2 dedi hakem ve 90+1 de golu yedim.. Real madrid 1 - 1 Trabzonspor
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X