Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporla yeni oyuna başladım,
    Tolga Zengin'i 2.500.000 euro ya M.City'e sattım
    Hüseyini 1.000.000 euraya İ.B.B ye sattım
    Free Olan Eduardo Costa ve arjantini defans Matias Lequi yi renklerimize bağladık.
    Hasan Şaşı bevaya aldık Gs den. Hayatını karatcam onun.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Üçüncü sezonum ortalarına yakın Trabzonspor ile yollarımızı ayırdık. Hami'ye bıraktım yerimi.

Trabzonspor ile şampiyonluk hasretini gideremedik ancak bir Türkiye Kupası ve bir Uefa finali ile kupa takımı olduğumuzu gösterdik.

Senegal teklif sundu, oradayım şimdi. Kulüp takımlarından biri sunması halinde, oraya da giderim. Fener'e bile giderim!

Yorum

• Yalnız hemen hemen herkeste aynı şey olmuş.Kulübü bıraktıktan sonra yerimize çabucak Hami getiriliyor..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 9.0.3 güncellemesiyle, Trabzonspor'un ligi lider bitirmesini resmen garantiletmişler

Bu arada çok uğraştırmadı bu Porto beni. Deplasmanda 3-2 yenilmemize rağmen turu atladık. Şampiyonlar Ligi yarı finali bizi bekliyor.
          Taraftarlar coşku içinde, yönetim henüz sözleşme teklifinde bulunmadı, oyuncular yönetime baskı yapmaya başladı bile
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Kayserispor u maçın ilk yarısı bittiğinde 4-0 yeniyordum maç bittiğinde 4-4 olmuştu...
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kayserispor u maçın ilk yarısı bittiğinde 4-0 yeniyordum maç bittiğinde 4-4 olmuştu...
              Bu tür maçlarda devre arası konuşmaları etkili oluyor. İkinci yarıya başlarken farka gittiğiniz maçlarda dikkatli olun...
              Ben genelde yıldız oyuncularımı kademe kademe çıkarmayı ve yeni girenlere güven vermeyi deniyorum.
              İşte BMN!*

Yorum

• bu oyun sahası meselsi ne arkadaşlar bunu hiç anlamamışmdır değiştirmenin fayfası nedir. yok boyutları sizi doğrudan oynamaya iter falan.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu oyun sahası meselsi ne arkadaşlar bunu hiç anlamamışmdır değiştirmenin fayfası nedir. yok boyutları sizi doğrudan oynamaya iter falan.
                  Taktikle ilgili bir mesele.Eğer oyunu geniş alana yayacaksan sahayı en geniş ebatlarda seçersin.Eğer tam tersine dar alanda oynayacaksan minimum ölçülere getirirsin.Ama bunun fazla bir etkisi olmuyor.Sen standart ölçüleri kullan..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taktikle ilgili bir mesele.Eğer oyunu geniş alana yayacaksan sahayı en geniş ebatlarda seçersin.Eğer tam tersine dar alanda oynayacaksan minimum ölçülere getirirsin.Ama bunun fazla bir etkisi olmuyor.Sen standart ölçüleri kullan..
                    gerçek futbolda böyle birşey var mı ya saha boyutları standart değil mi.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

gerçek futbolda böyle birşey var mı ya saha boyutları standart değil mi.
                      Değil tabi olum, mesela Manisa'nın stadı ile bizim stad aynı ölçüde değil. Zira İzmir Atatürk stadı da daha sonradan daraltılmış, fark edilebiliyor
                      İşte BMN!*

Yorum

• Alanzinhoyu biraz fazla kötü yapmışlar oyunda sanki.
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

Alanzinhoyu biraz fazla kötü yapmışlar oyunda sanki.
                          Kötümü

14 milyon'a Bayer Leverkusen'e gitti

Onu geçtim,İlk 2 sene beni şampiyon yapan adamdır..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Alanzinhoyu biraz fazla kötü yapmışlar oyunda sanki.
                            Yok olum kedidir o kedi. Sen oynatamadın sanırım, ya da ne bekliyordun Messi falan mı
                            Bende 12'ye Benfica'ya yolladım onu...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea ile karşılaştk. Evimizde aldığımız 2-2'lik beraberliğin dezavantajıyla gittiğimiz Londra'da sayılmayan bir golümüzünde olduğu maçta rakibimize 3-1 yenilerek kupaya veda ettik. Dikkat ettim UEFA'nın turları daha da zordu, elimizden gelen buyöuş. Şimdi hedef Fortis ve Turkcell Süper Lig.
                              İşte BMN!*

Yorum

• Oyunda Barcelona'yı alın, La Liga şampiyonluğu, İspanya Kupası, Şampiyonlar ligi kupası, hepsi kendiliğinden geliyor, sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok Sıkıcı yani

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X