Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olmaz olsun böyle kader, çizgiden topum çıktı, dönen topta golü yedim. Üstelik son dakika!
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• çok kötü olmuş rakip bide barcelona olunca
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Miraç hangi sezondasın?Balotelli'yi gördüm de.
        Colmandante

Yorum

• Golün dakikasına dikkat.

Uefa'ya kaldım.Bayern ve Barca'nın olduğu yerde alınan 6 puan başarıdır.Zaten 2 puan Bayernden, 1 puan Barca'dan alınması sevindirici.Uefa kupasında ilk rakip Spartak Moskova.Elersek Lyon-Bilbao eşleşmesinden gelenle oynayacağım.Ligde de 16 hafta sonunda 39 puanla Galatasaray'ın 4 puan önündeyim.
          Colmandante

Yorum

• bu çocuğa çok güveniyorum şuan görüşme aşamasındayız büyük ihitmal gelecek
            en kötü ihtimal iyi bir yedek olur
            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Miraç hangi sezondasın?Balotelli'yi gördüm de.
              2013-2014 sezonu. bu arada simge durumunda küçülen oyunum tekrar açılmıyor ne yapacağız?
              İşte BMN!*

Yorum

• Bu çocuğuda 350bine el sıkıştık 1 sene sonra gelecek geldimi yolla bi takıma pişsin bedava iyi bir oyuncu yaratma şansı büyük ihtimal bu çocuk gelene kadar karadeniz süper lige çıkar bende karadenizin kontenjanından faydalanırım
                ~Twitter ~

Yorum

• 325bine anlaştım 2 sene sonra gelecek kim o zamana kadar ne kadar gelişir

bu çocuktan pek fazla umudum yok ama aldık işte
                  ~Twitter ~

Yorum

• 2 milyona anlaşmak üzereyiz bu oyuncuya çok güveniyorum
                    ~Twitter ~

Yorum

• Ben de diğer maçlara bakamıyorum.Mesela Gençlerbirliği-Antalya maçının sadece skorunu görebiliyorum.Ayrıntılara bakamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de diğer maçlara bakamıyorum.Mesela Gençlerbirliği-Antalya maçının sadece skorunu görebiliyorum.Ayrıntılara bakamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
                        skorun üstüne tıkla
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          skorun üstüne tıkla
                          Tıklanmıyor Ali Can.Sadece kendi maçlarıma bakabiliyorum.
                          Colmandante

Yorum

• Statü'den ayarları yapmanız gerekiyor.
                            İşte BMN!*

Yorum

• İkinci Barça maçından önce takımı dinlenmeye çektim. Ankaragücü'nü ezdiğim maçta gol atamayıp, kontra ile golü yeyince uzun süren namağlup durumumuzu kaybettik.
                              İşte BMN!*

Yorum

• Ali Can harika adamlar bulmuşsun. Bende Trabzonspor'daki misyonumu tamamladım. 4 sezon oynadım. 4 süper lig şampiyonluğu 4 Türkiye kupası. Şampiyonlar Ligindede 2. tura çıkıp eleniyorum hep. İmkansız şampiyonlar liginde yarı final ya da final trabzonspor ile. Takımı belirli bir aşamadan sonra güçlendiremedim benim takımımdakilerden iyi olan oyuncularda top class takımlardaydı yada fiyatları 40-50 milyon eurolardan başlıyordu. Oyun tekdüze olmaya başladı ligin tozunu atıyordum ama şampiyonlar liginde güçlü takımlara eleniyordum. Zevkli bir lig takım önerisi yapacak olan varmı?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X