Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türkiye, İlhan ismini istiyor!

Futbol Federasyonu, Türkiye milli takım teknik direktörü Fatih Terim adlı teknik adam yerine Jose İlhan ismini getirmek istiyor.

---

Kabul edeyim mi? Ne diyorsunuz?
    naz yap iraz sonra trabzonu seç

bu arada benim ismimde jose pinto
    yani aynı ülkedeniz
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen git Sunderland'a yenil sonra gel Türkiye Milli Takımı'nın menejerliğine soyun. Yok arkadaş, cılkı çıkmış bu oyunun daha da oynamam
      Liverpool'la sezona bomba gibi girdim. Dediğini yapıyorum. Ufak maçlarda takımın başında çıkmıyorum. Kazanıyoruz boyuna.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yeni sezonumuz başlıyor. İlk rakibimiz deplasmanda Sakaryaspor.
        İşte yeni transferlerimizle kadromuzun son hali...

Onur Kıvrak

E.İnsua / Egemen / Ömer Toprak / Tayfun

Suchy

Jem Karacan / Selçuk İnan

Saivet / Alex Teix

Marquinhos
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Şu Marquinhos'u bana 14 milyon euroya satmadılar. 3 katını verdim adamlara, yine vermediler. Ama elemanın aklını çeldim.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• 15Milyon'a aldım. Ya 12 ya da 24 ay taksitle üstelik nakit vermeden. 32 maçta 29 gol, 6 asistle oynadı ilk senesinde.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Marquinhos'u bana 14 milyon euroya satmadılar. 3 katını verdim adamlara, yine vermediler. Ama elemanın aklını çeldim.
              Bilbao'dan Larranaga diye bir stoper aldım 18 milyon avroya.Devre arasında sezon sonu gitmesi şartıyla 35 milyon avro artı gelecek satıştan %30 oranında paraya Barça'ya sattım.

Bu paraya güvenip bonservisi Bordoeaux'ta olan Marquınhos'u 40 milyon Avroya transfer ettim.

Ama bu adam değer takıma hava kattı onunla oynadığım hiçbir maçı kaybetmedim.Hatta İspanya Kupasında 6-2 yenildiğim Barça'yı 3-0 yendim.Marquinhos 2 gol attı.

Forvet arayanlar bu adamı kaçırmasınlar.
              Bordomavi.net

Yorum

• Ben 2008 oynuyorum Marquinhos yok galiba..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• alacağınız olsun bi antrenman programı sölemediniz
                  .

Yorum

• 39 Milyon Dolar transfer bütçesi verdi Başkan bana.Artı olarak Nilmar'ı 18 Milyon Dolara Juventus'a sattım.
                    Ettimi 57 Milyon Dolar.Transfere başladım.

Bu arada Arda'ya 39 Milyon Dolar teklif ettim.Gs kabul etti.Barcelona da aynı teklifi yapmış onunkini de kabul etmiş.Sonra Arda Barcelona yerine bizi tercih etti ama ben çoktan parayı harcamıştım.

3. sezonu Türkiye Kupası ile kapattım.Ligide 3. kapattık.
                    Türkiye'nin en zengin klübüyüm.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Çağrı yardımcı olmak isterdim ama antrenman olaylarını hiç girmiyorum şahsen. Takım takır takır oynasın yeter.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        39 Milyon Dolar transfer bütçesi verdi Başkan bana.Artı olarak Nilmar'ı 18 Milyon Dolara Juventus'a sattım.
                        Ettimi 57 Milyon Dolar.Transfere başladım.

Bu arada Arda'ya 39 Milyon Dolar teklif ettim.Gs kabul etti.Barcelona da aynı teklifi yapmış onunkini de kabul etmiş.Sonra Arda Barcelona yerine bizi tercih etti ama ben çoktan parayı harcamıştım.

3. sezonu Türkiye Kupası ile kapattım.Ligide 3. kapattık.
                        Türkiye'nin en zengin klübüyüm.
                        Ben Arda'yı bedavaya almıştım Bosman kuralı ile.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• palmeirasa 13 million euro önerdim marquinhosu vermediler 17 istiyor.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Vukcevic'i alabilen oldu mu hiç?..
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oyunun ilk senesinde süper bir trabzon oluşturdum baya kişiyi yolladım daha ilk sene yapıyorum bunları manyak bir takım oldu.
                              çeşke yabancı sınırı olmasa herkesi alacam.
                              ile felan da yapmadım
                              Ben oyuna trabzonla başlayınca, oyuncuları dağıtmaya gönlüm el vermiyor ilk sezon aynı takımla gidiyorum. Bu yüzden Trabzonla başlamaktansa 1-2 sezon sonra Trabzonun başına geçiyorum.

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vukcevic'i alabilen oldu mu hiç?..
                              şu bjk bnm oyunda ciddi ciddi ilgileniyor vukcevicle. kendi liginde 3 maçta 3 gol atmış. Özellikleri çok süper yanlız.

Foto koymamıştım, devre arasını bekledim Ersun Yanal ve Trabzon şu an çoşmakta ligde 3 golden aşşağı attıkları bir Fb var ve sadece belediyeye deplasmanda kaybettiler benlede 2-2 kaldılar. Trabzondan ilk kez puan aldım Ama avni akere henüz çıkmadım ve dizlerim titreyecek.

Geçen sezon

Buda yeni sezon

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 12:24.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Arda'yı bedavaya almıştım Bosman kuralı ile.
                                Daha incelikli anlatırsan.Merak ettim.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X