İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda taktiğimi tutturdum...
4-1-2-2-1
Daha mağlubiyetim yok...11 beraberlik, 19 galibiyet..
Kadrom...Slyva-Tayfun-Song-Orhan Şam-Cale-Selçuk-Colman-Yattara-İbrahim Akın-UmutA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir adam eksik.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlyva-Tayfun-Song-Orhan Şam-Cale-Theo Weeks-Selçuk-Colman-Yattara-İbrahim Akın-Umut
- Alıntı
Yorum
-
Ve sonunda yukarda koyduğum kadroyla sadece tek mağlubiyetle(oda 33. haftada Gs'ye karşı) şampiyon oldum...
Umut gol kralı oldu...Senenin takımına 6 oyuncu gönderdim..Slyva-Song-Weeks-Tayfun-Selçuk-Colman-Umut
Avrupada Gruplardan çıktım fakat İlk turda Sparta Prag'a elendim...Oda oyunun azizliği,40 şut tek gol yok...Adam ortasahadan vurdu gol oldu..
Baya beraberlik aldım...Türkiye kupasını hiç istememe rağmen aldım..
Darısı seneyeEn son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 20:49.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
Mantalite: Atak - Yaratıcılık: Normal - Pas Stili: Normal(Ama özellikle topa hakim olamadığım maçlarda kısa tuttum ve çok faydasını gördüm) - Tempo: Hızlı - Zaman Geçirme: Nadiren - Defansif Çizgi: Dip(Ligin en az gol yiyen ekibiyim) - Pas Odağı: Kanatlar
Ofsayt taktiği ve Kontra Atakta açıktı..
Dediğin gibi kanatlarımın iyi olması çok önemli..Yattara ve İbrahim süperdiler.Onları sakatlığında Barış ve Sezer'de çok iyi iş çıkardılar..Hatta bir ara Barış o kadar iyidiki Yattarayı bile kesmeyi düşündüm..
Ama Trabzonsporda önereceğim en önemli adamlarımdan biri: The Joker: FERHAT ÇÖKMÜŞ sol bek kalmadı takımda banamısın demedi..Nereye koysam oynadı...
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat'ın bir numarası olmalı zaten. Kluplere önerdiğim zaman hiç düşünmeden 1 2 m euro verdiler.
Son versiyonda mı oynuyorsun bu taktikle?
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
Şu kulüp çalışanlarına takımından izinsiz imza attırabilmek biraz ilginç olmuşInter'le oynarken Real Madrid'in 1st Team Coach' una imza attırdım kıyamet koptu
Bu imzadan sonra R.Madrid benim asistant manager'imi aldı,sonra ben onun Physio'suna imza attırdım.Karşılık olarak benim Scoutlarımdan birine de o el koydu.Altta kalır mıyız Karadenizliyiz
Gittim Youth Coach'larından birini renklerime bağladım
Onlar da Akdenizli tabi altta kalırlar mı
Benim diğer bir Youth Coach' uma imza attırdı. En son bi 1st Team Coach' larını aldım ve pes ettiler,olayı tatlıya bağladık ve düelloyu kazandık
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ....
9.0.1 de mi oynuyorsun .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bu taktiği uyguladım bir kere (ayrıntılar biraz farklıydı) kötü sonuçlar aldım.
9.0.1 de mi oynuyorsun .
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum