Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyunda Barcelona'yı alın, La Liga şampiyonluğu, İspanya Kupası, Şampiyonlar ligi kupası, hepsi kendiliğinden geliyor, sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok Sıkıcı yani
    Ayni Kolaylik MAdrid de de Saglaniyor Chelsea Juventus Liverppol dada
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• VEEE TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNE RESMİ TEKLİF GELDİ.

Not:3. sezon bitti.
      Başarılarım:
      2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu
      2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu
      3 TFF Süper Kupa Şampiyonluğu

Düşünüyorum teklifi şuan.
      Més Que Un Club

Yorum

• Ben bırakırım arkadaş Liverpool'u. Bu ne ya? Şampiyonlar ligi kupasını almışım, lig kupasını almışım, FA cup'ta final oynamışım ligi 5. bitirmişim adamlar hâlen bana Sunderland'a yenildiğim maçtan dolayı güven duymuyor. Atletico Madrid'e gitmek istiyorum. Ama gidip ne yapacağım? Aguero'yu Liverpool'a almıştım. En iyisi kafa dinlemek.

Liverpool beni çok arar. Neymiş Sunderland'a yenilmişim.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• çççİlhan Abi güldürdün beni akşam akşam.çççççç
          Més Que Un Club

Yorum

• Sende Yenilmeseydin Ilhan

Biz Villaya Acimadik 6-0 Yendik Madrid Olarak
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bırakırım arkadaş Liverpool'u. Bu ne ya? Şampiyonlar ligi kupasını almışım, lig kupasını almışım, FA cup'ta final oynamışım ligi 5. bitirmişim adamlar hâlen bana Sunderland'a yenildiğim maçtan dolayı güven duymuyor. Atletico Madrid'e gitmek istiyorum. Ama gidip ne yapacağım? Aguero'yu Liverpool'a almıştım. En iyisi kafa dinlemek.

Liverpool beni çok arar. Neymiş Sunderland'a yenilmişim.
              ohahahha. Kanka bu ne ya Ben Trabzonspor ile deplasmanda Milan'ı yeniyorum, takım güveni "İdare Eder" diyor. Anla ki senden beterleri de var
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Valla Mahmut, bütün büyük maçları kazanıyorum. Ama şu çapsız takımları yenemiyorum. Ayrıca şunu farkettim, Liverpool lig değil turnuva takımıdır. Uzun maratonlu ligde yarıştan kopuyor. ççç

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                Eduardo Galeano

Yorum

• Boluspor istiyor, gitsem mi?

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boluspor istiyor, gitsem mi?
                    O kadar düştün mü
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ohahahha. Kanka bu ne ya Ben Trabzonspor ile deplasmanda Milan'ı yeniyorum, takım güveni "İdare Eder" diyor. Anla ki senden beterleri de var
                      Oğlum niye ikide bir gözüme sokuyorlar. Ligde yenildiğim takımlara bakar mısın?

* Hull
                      * Stoke
                      * Sunderland
                      * Blackburn

Hatta hiç unutmam Fulham'la oynayacağız. Adamların son 5 maç istatistiği "MMMMM" dedim bu adamlar beni yener. Çattt 2-1 yendiler.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        VEEE TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNE RESMİ TEKLİF GELDİ.

Not:3. sezon bitti.
                        Başarılarım:
                        2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu
                        2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu
                        3 TFF Süper Kupa Şampiyonluğu

Düşünüyorum teklifi şuan.
                        Teklifi 1 hafta erteledeim.Sizce ne demeliyim ?

Bizim Jefferson milli takıma çağrılmış.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar düştün mü
                          Kupa takımı kişiliğimi anlayamadılar, ligdeki performansımıza baktılar. Senegal ile bütün kupaları alıyım da bordo-mavili ekip görsün ne büyük hata yaptıklarını.

Boluspor hakkında kesin kararımı hala veremedim, UEFA finaline çıkmış teknik adamız sonuçta. ççç

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğlum niye ikide bir gözüme sokuyorlar. Ligde yenildiğim takımlara bakar mısın?

* Hull
                            * Stoke
                            * Sunderland
                            * Blackburn

Hatta hiç unutmam Fulham'la oynayacağız. Adamların son 5 maç istatistiği "MMMMM" dedim bu adamlar beni yener. Çattt 2-1 yendiler.
                            puahahha, ben böyle çekindiğim maçlar öncesi tatile gidiyorum, eğer iyi bir yardımcı varsa ne yapıp ediyor o maçı alıyor. Bir kere Sivas deplasmanında 4 gol attırdı benim yardımcı
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• FM 2010 nezaman cikiyor ???

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kupa takımı kişiliğimi anlayamadılar, ligdeki performansımıza baktılar. Senegal ile bütün kupaları alıyım da bordo-mavili ekip görsün ne büyük hata yaptıklarını.

Boluspor hakkında kesin kararımı hala veremedim, UEFA finaline çıkmış teknik adamız sonuçta. ççç
                                Boluspor'u salla. Premier Ligden küme düşme potasında olan bir kulüpten teklif alırsan kabul et. Oralarda mücadele etmesi çok zevkli oluyor
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X