Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sırf merak ettiğim için...Yeteneklerine bakılacak olursa hile gibi birşey bu adam...Kaç papele aldın,ve kaç yaşında?..
    24 yaşında. Fena adam sayılmaz. Ama Liverpool'da kadroya giremiyor, sonradan dahil ediyorum. 14 milyon eurocuk verdim.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün save'ime bakmıştın Miraç abi. Ya ben süper ligte o kadro ile çok zorlanıyorum ıkına ıkına 1-0 2-1 ancak kazanıyorum. Sence o kadro ile en doğru diziliş ne olabilir?
      4 Atiyorum gelen Gidene
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Valla Vukcevic'i hiç almadım ama özellikleri gerçekten çok etkileyiciydi.Oyunun buglarından biri sanırım..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yahu bana Asistan manager lazım. Kimse kabul etmiyor teklifimi.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Mali krizi nasıl yönlendireceğim arkadaşlar? Gerrard, Aguero, Torres sezon sonu ayrılabiliriz diyor. Ligde 12 puan farkla liderim, şampiyonlar liginde son 4 takım arasındayım, FA Cup'tan elendim ve Lig kupasını aldım. Sezon başında Kıtalar arası şampiyonluğuda aldım.

Ama mali kriz var.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Öncelikle kadronda düşünmediğin adamları satmayı dene, ligin bitiminde kazandığın kupaların başarıları parasal olarak dönecektir İlhan'ım. Oyuncu satman sanırım en kolay çözüm yolu. Ayrıca transfer bütçen ile maaş bütçenin dengesini de iyi kurmalısın.
              İşte BMN!*

Yorum

• 7. hafta sonunda oluşan puan durumu...
                Şampiyonlar liginde sadece Bayern'e deplasmanda 3-0 yenildim. Evimde Olympiakos'u 3-1 ile geçtim. Şimdi Villareal ile oynayacağım. Nihat en büyük tehtid, onu durdurmakla görevli oyuncumuzsa Suchy
                İşte BMN!*

Yorum

• Trabzonspor-Villareal Şampiyonlar Ligi Grup Maçı

İki topum direkten döndü, kontra'da Onur'un kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup duruma düştüm

Kullanılan kornerde ceza sahasında iyi yükselen Marquinhos durumu 1-1'e taşıdı

Trabzonspor, Senna'nın golüne engel olamadı... Durum 2-1

Derken kullanılan korner'de süper bir organizasyonla Trabzonspor durumu 2-2'ye taşıdı. Golün adı Egemen Korkmaz...

Umut Koçin bomboş pozisyonda topu kalecinin kucağına yuvarladı...

Diego Lopez... Şanssız oyuncu topu kendi ağlarına gönderdi ve şimdi durum 3-2. Avni Aker yıkılıyor...

Ve maç sona eriyor...
                  Trabzonspor Villareal'i 3-2 mağlup ederek 6 puanla grup liderliğine yükseliyor...

Maçın Adamı: Egemen Korkmaz
                  En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 20:30.
                  İşte BMN!*

Yorum

• Ligde son 5 maçımı kaybettim
                    Bu sene aldığım genç oyuncular hiç performans vermiyor 10.sıraya kadar geriledim.Trabzona karşı ise adeta dağıldım Trabzonun ligde 5 puan farkla liderliği devam ediyor. 27.hafta sonunda Trabzon'un attığı gol sayısı 61. 2.Gs nin puanı 61.
                    Lig sonuncusu kasımpaşanın yediği gol 61
                    Trabzonspor Avni Akerde 14 te 14 yapmış
                    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 21:28.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ligde son 5 maçımı kaybettim
                      Bu sene aldığım genç oyuncular hiç performans vermiyor 10.sıraya kadar geriledim.Trabzona karşı ise adeta dağıldım Trabzonun ligde 5 puan farkla liderliği devam ediyor. 27.hafta sonunda Trabzon'un attığı gol sayısı 61. 2.Gs nin puanı 61.
                      Lig sonuncusu kasımpaşanın yediği gol 61
                      Trabzonspor Avni Akerde 14 te 14 yapmış
                      toprağım yaptığın bursa fener maçına baktım ve stancuyu gördüm orda.ne kadara alıyosun o adamı.sanıyorum bu sezon s.bükreşe gitmişti.
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• Trabzonspor rekor'a gidiyor

Süper lige fırtına gibi başlayan Trabzonspor'u kimse durduramıyor.

Bordo-Mavi'li ekip Miraç ÇİFTÇİ ile başladıkları 2. sezon'da da fırtına gibi esiyor. Ligde oynadıkları 8 maçta gol yemeyen Karadeniz Fırtınası son olarak Kadıköy deplasmanından da 3-0'lık galibiyetle ayrılarak gol orucunu sürdürdü. Maçtan sonra açıklama yapan Çİftçi; "Bizim için gol yemek ya da yenilmekden çok, iyi oyunumuzu sürdürmek önemli. Sakat ve cezalı oyuncularımıza rağmen önemli bir deplasmandan daha galibiyetle döndük, oyuncularımın gösterdiği performanstan oldukça mutluyum. Özellikle saha içinde ve dışında gösterdikleri bağlılık için hepsini kutluyorum. Genç ve gelecek vaad eden önemli oyunculara sahibiz, bugün avrupanın önemli kulüpleri bu oyuncuların peşinde buradan tekrar söylüyorum-maddi durumumuz süper ve hiçbir oyuncumla yollarımızı ayırmayı planlamıyoruz. Onlar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu bu kadro dahilinde yaşayıp uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edecekler" dedi. Çiftçi'nin bu hisli konuşmasının takım içinde ve yönetim kanadında olumlu karşılanacağı düşünülürken kamuoyu Trabzonspor'un ne zaman yenileceğinin hatta ve hatta ligde ne zaman gol yiyeceğinin üzerine iddaa oynamaya başladı.
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          toprağım yaptığın bursa fener maçına baktım ve stancuyu gördüm orda.ne kadara alıyosun o adamı.sanıyorum bu sezon s.bükreşe gitmişti.
                          stancu 1 sezon sonra satılık listesindeydi 1.8 milyon euroya aldım ama 2 maçtan sadece 1 inde doğru düzgün oynuyor henüz diğerinde ise 5-5.5 rating yapıyor. ayrıca sercanla hiç iyi bir ikili olamadılar.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stancu 1 sezon sonra satılık listesindeydi 1.8 milyon euroya aldım ama 2 maçtan sadece 1 inde doğru düzgün oynuyor henüz diğerinde ise 5-5.5 rating yapıyor. ayrıca sercanla hiç iyi bir ikili olamadılar.
                            fm2008 de direk aldığım oyunculardandı.acaba fm2009 da da iyimi diye merak etmiştim.verdiğin bilgiler için teşekkürler
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• aquino yeni yıldızım..
                              sevilla ve dengi takımların gol sorununu itina ile çözer
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Marquinhos u 8.5 milyon a transfer ettim Cale'yi 5.5 milyon'a satmak zorunda kaldim ama degdi sanirsam 3 mac 6 gol
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X