Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus Mallı'yı ve Kolombiya kadrosundan Quintero'yu transfer ettim.

Gelecekleri çok parlak.
    En son B61 tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 20:42.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• editörden yıldız futbolcuları nasıl alabiliyoruz ?
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• taktik öneribilecek?

Yorum

• İlk olarak emre çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          taktik öneribilecek?
          4-4-1-1

Yorum

• AW: Football Manager 2013

4-2-3-1 Şenol hoca taktiği )

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben 2012 oynuyorum hala. İngiltere 6. Liginden Blyth Spartans'ı aldım. Pişman değilim (:
              Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
              sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ligi 25 maç boyunca namağlup ve beraberlik almadan götürdüm. Bu 25 maçlık galibiyet serisi Trabzonspor ve Türkiye Süper Lig'inin tarihine geçti.

Bamba ayın oyuncusu ödülünü elde etti, Emre Güral 25 gol ile gol krallığında 2. sırada yer alıyor.

Ligin bitmesine 3 maç kaldı.
                Valla genç kardeşim ilk sezonda mevcut oyuncu güçleri ile Trabzonspor ile ilk 25 maçın 25'ini kazanmak sadece hile ile olabilecek birşey kusura bakma milyarda bir olasılığı bunun. Cm 03-04 ten beri oynarım. Fm 2006'daki Trabzonspor'u 2-3 sezonda şampiyonlar ligi şampiyonu bile yapabilirsin. Fm 2012'de keza çok iyi şeyler başarabilirsin kısa sürede ama 2013'te ilk sezonda 25 te 25 imkansız bu kadronun. Neyse başarılar yinede.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla genç kardeşim ilk sezonda mevcut oyuncu güçleri ile Trabzonspor ile ilk 25 maçın 25'ini kazanmak sadece hile ile olabilecek birşey kusura bakma milyarda bir olasılığı bunun. Cm 03-04 ten beri oynarım. Fm 2006'daki Trabzonspor'u 2-3 sezonda şampiyonlar ligi şampiyonu bile yapabilirsin. Fm 2012'de keza çok iyi şeyler başarabilirsin kısa sürede ama 2013'te ilk sezonda 25 te 25 imkansız bu kadronun. Neyse başarılar yinede.

Bu fotoğrafı aldıktan sonra fenerbahçe'yi 4-0 yendim ve seri 36 maça çıktı.

Oyunda hiç hile kullanmadım ve şu anda takımla beraber oynadığım 2. senenin başındayım.
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 20:43.

Yorum

• Maç motorunda ki açıkları kullanarak yaratılan taktikler hariç Trabzonspor ile ilk sezon da 36 maçlık bir seri yakalamak pek de gerçekçi değil diye düşünüyorum.

Her fm serisinde bu tip taktikler vardır.Kimz,role theory,goals galore,devasto,vodu caos,grid sistem gibi taktikler..

@M.Berke Gayretli

Oyun versiyonunuz 13.3.3 mü ?

FM 13'ü orjinal olarak edinmiş olsam da henüz tam anlamıyla oyuna başlayabilmiş değilim.

Mümkünse save dosyanı paylaşabilir misin ?

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maç motorunda ki açıkları kullanarak yaratılan taktikler hariç Trabzonspor ile ilk sezon da 36 maçlık bir seri yakalamak pek de gerçekçi değil diye düşünüyorum.

Her fm serisinde bu tip taktikler vardır.Kimz,role theory,goals galore,devasto,vodu caos,grid sistem gibi taktikler..

@M.Berke Gayretli

Oyun versiyonunuz 13.3.3 mü ?

FM 13'ü orjinal olarak edinmiş olsam da henüz tam anlamıyla oyuna başlayabilmiş değilim.

Mümkünse save dosyanı paylaşabilir misin ?

Yahu ne uğraşacağım oyunda ki açıklarla ?

Demek ki iyi teknik direktörlük yapıyorum, başarmışım.

Save dosyamı nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Özelden mesaj atarak nasıl paylaşıldığını söylerseniz ben de buraya save dosyamı atabilirim.

Evet oyunumun sürümü 13.3.3
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 20:54.

Yorum

• Sana demedim ki onu güzel kardeşim.

Yabancı forumlar da bu tip taktikleri yapan kişiler mevcut.Maç motorunun açıklarıyla yaratılan taktikler ile ancak bu tür başarılar gelebilir.

1 hafta önce de orjinal oyunda editör kullanılabiliyor mu diye sormuşsun.

Herhangi bir değişiklik yapmadıysan eğer editöre ihtiyaç duymaman da gerekirdi.Ha sadece merak içinse onu bilemem.

Bu arada seni yermek için yazmıyorum güzel kardeşim.

Yaklaşık 10 senedir bu oyunu tutkuyla oynadığım için bu tür mucizevi bir başarıyı görünce pek inanamadım.

Save dosyası için oyunu farklı kaydet.

Belgelerim-Sports İnteractive-Football Manager 2013-games klasörü içinde kaydetmiş olduğun save dosyası bulunur.O dosyayı rarlayıp buraya koyabilirsin.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sana demedim ki onu güzel kardeşim.

Yabancı forumlar da bu tip taktikleri yapan kişiler mevcut.Maç motorunun açıklarıyla yaratılan taktikler ile ancak bu tür başarılar gelebilir.

1 hafta önce de orjinal oyunda editör kullanılabiliyor mu diye sormuşsun.

Herhangi bir değişiklik yapmadıysan eğer editöre ihtiyaç duymaman da gerekirdi.Ha sadece merak içinse onu bilemem.

Bu arada seni yermek için yazmıyorum güzel kardeşim.

Yaklaşık 10 senedir bu oyunu tutkuyla oynadığım için bu tür mucizevi bir başarıyı görünce pek inanamadım.

Save dosyası için oyunu farklı kaydet.

Belgelerim-Sports İnteractive-Football Manager 2013-games klasörü içinde kaydetmiş olduğun save dosyası bulunur.O dosyayı rarlayıp buraya koyabilirsin.
                          Editör'ün nasıl kullandığını öğrenme isteğim merakımdandı.

Ayrıca editörde yapılan bir değişikliğin aktif olması için yeni bir oyuna başlamak gerekiyormuş. Ben editör kullanımını istediğimde oyunun ortasındaydım.

Zaten editörü beğenmedim, kullanmadım. Oyunu elimden geldiği kadarıyla oynuyorum. Ben de çok şaşırıyorum. Emre Güral ve Halil çıtır çerez gibi gol atıyor.

Save paylaşımını 12'den sonra yapabilirim anca. Maçım var

İyi akşamlar.

Yorum

• Save'i neden paylaşıyon kardeşim. Bişey ıspat etmek zorunda değilsin ki. Ama Trabzonspor kadronu koy mevcut oyuncularının güçlerini biliyorum ben sana olur mu olmaz mı diyim. Demekki iyi antrönörlük yapıyorum oyunu değil bu Fm ben 03-04'ten beri oynuyorum inciğini cinciğini bilirim İlk 2 sezon mali krizden kurtarmadan oyuncu alamıyorsun takıma. İlk sezon da oyun Trabzonspor'a böyle bir imkan tanımıyor. Hatta milyarda bir bunun olasılığı birbirimizi kandırmanın anlamı yok defalarca oynadık biz bu oyunu senin yaşın daha genç. Bu Trabzonspor ile ilk sezonda kimi aldın kimi sattın ? Galatasray'ın kadrosuna gir 4 yıldızdan aşağı oyuncu yok onu geçebilme ihtimalin ilk sezonda %1. Oyun gerçekçi bana kalırsa ve akıl var mantık var Trabzonspor'un bu kadrosu Gs'yi geçemez üstüne koymadan geçemiyor işte bu kadar net. Ben klübü 5 sezonda dünyanın en zengin ilk 10'una soktum ama bu takımı ilk sezon 2.lik aldırmak bile büyük başarı.

Ben yeni kariyerime başladım Göztepe ile.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ben ilk sezonda Trabzonsporla 3. olabildim.Oyunu 3-4 kez baştan açtım.Kovuluyorum genelde.Çok zor fm 13.Maç boyu atak yapıyorum gol atamıyorum.Rakibin ilk şutu gol oluyor.Çok saçma.
                              Oyuncuları en iyi oynadığı rollerde oynatiyim dedim 7-3 mağlup oldum Orduspor'a.Attığım 3 gol hepsi penaltıdan.İlk defa böyle birşey görüyorum fm serisinde...
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Save'i neden paylaşıyon kardeşim. Bişey ıspat etmek zorunda değilsin ki. Ama Trabzonspor kadronu koy mevcut oyuncularının güçlerini biliyorum ben sana olur mu olmaz mı diyim. Demekki iyi antrönörlük yapıyorum oyunu değil bu Fm ben 03-04'ten beri oynuyorum inciğini cinciğini bilirim İlk 2 sezon mali krizden kurtarmadan oyuncu alamıyorsun takıma. İlk sezon da oyun Trabzonspor'a böyle bir imkan tanımıyor. Hatta milyarda bir bunun olasılığı birbirimizi kandırmanın anlamı yok defalarca oynadık biz bu oyunu senin yaşın daha genç. Bu Trabzonspor ile ilk sezonda kimi aldın kimi sattın ? Galatasray'ın kadrosuna gir 4 yıldızdan aşağı oyuncu yok onu geçebilme ihtimalin ilk sezonda %1. Oyun gerçekçi bana kalırsa ve akıl var mantık var Trabzonspor'un bu kadrosu Gs'yi geçemez üstüne koymadan geçemiyor işte bu kadar net. Ben klübü 5 sezonda dünyanın en zengin ilk 10'una soktum ama bu takımı ilk sezon 2.lik aldırmak bile büyük başarı.

Ben yeni kariyerime başladım Göztepe ile.
                                İşim gücüm yok, sizi mi kandıracağım ?

Siz kendi başaramadığınız işleri imkansız görüyorsunuz sanırım.Oyunu açtım, oynuyorum. Mali krizin olduğunu ben de biliyorum ama ligde şampiyonluk primi, Şampiyonlar Ligi'ne katılım primi, LigTV yayın geliri derken, gelirimi biraz olsun düzenledim..

2 tane transfer yaptım. Bir oyuncu aldım, Kolombiya kadrosundan Quintero'yu bedelsiz aldım.

Bir de Yunus Mallı'yı aldım. Sapara'yı sattım.

Ama siz merak etmeyin, yapabiliyorum

Size 24 yaşında ki adamı şahit gösterecek değilim, ama çok merak ederseniz abimi bu konuda şahit gösterebilirim. Emin olun inanamıyor olmanız, kendiniz beceremediğinizden kaynaklanıyor.

Yani benim yaptıklarıma inanmamak için bin türlü komplo ürettiniz.

Hayret bir şey yahu...

En son B61 tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 11:20.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X