Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• flaş....flaş...flaş...
    İLK FİNALİST BELLİ OLDU
    türkiye kupasında ilk finalist belli oldu. ilk finalist yarı finalde feneri kendi evinde 3-0 yenerek ve deplasmanda 2-1 yenilen trabzonspor oldu..
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• bayern münich de mehmet ekici diye bir oyuncu var hem türk hemde özellikleri müthiş bir bakın derim ben almayı düşünüyorum
      ~Twitter ~

Yorum

• Oyun bana adeta kazık atmış 1 gün daha ilerledim ve aldığım 3 yabancı 2 yerli transfer'i kaydedemeden transfer sezonu kapandı mecburen çıktım son save e tekrar girdim aldığım son oyuncu imza atmamıştı stanchu henüz o imza attı ve kadro numarası girebildim hepsine. Oysa ilk transferde sadece oyuncunun raporunu gösteriyordu.Allahtan devre arası ve maçlara denk gelmedik.

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bayern münich de mehmet ekici diye bir oyuncu var hem türk hemde özellikleri müthiş bir bakın derim ben almayı düşünüyorum
        bende şu anda sözleşmesi bitti ve bana gelmiyor.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ekici'yi ikna edemedim. 3milyon'a tamam demişti kulübü oysaki...
          Bu arada kısa bir elektirik kesintisi yaşadık, ne yazık ki 5 maç gerisine tekrar döndük. Off!
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• keirrison akıllara zarar bir gol attı
            orta sahadan
            bir aşırttıben bile şaşırdım
            ~Twitter ~

Yorum

• Biglia neden çıkmıyor yahu?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biglia neden çıkmıyor yahu?
                Gittin korsan'ı aldın çıkmaz tabii
                Ula bende de çıkmıyor
                İşte BMN!*

Yorum

• Şu durup duruken kalenin önünde birden free kick olması ve gol olması baydı artık.
                  Engin Baytar mahvetti beni resmen ya, G.Birliğinde çoştu adam bana karşı.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gittin korsan'ı aldın çıkmaz tabii
                    Ula bende de çıkmıyor

En nefret ettiğim uyarı : İstediği gibi vuramadı!

Bu arada kulübe verdiğim sözü tutup Luis diye 17 yaşında çocuğu A takıma aldım. Her maç oynatıyorum. Sunderland'ı deplasmanda 1-0 yenip dönerken Luis'in adı türkülerle söyleniyordu.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bende feneri kendi sahamda 1-0 yendim.daha sonra turkiye kupasında ankaragucu ile 2-2 berabere kaldım.daha sonra ligde antep'i deplasmanda 1-0 'la geçtim.ligde şuan 2 maç eksikle 2.sıradayım.şampiyonlar liginde deplasmanda sporting lizbon ile 0-0 berabere kaldım.fiorentinada barçayı yendi deplasmanda.şampiyonlar liginde sıralama şöyle

1.fiorentina 8
                      2.trabzonspor 7
                      3.barcelona 4
                      4.lizbon 2
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• Fenerbahçe'ye büyük şok Şampiyonluk yarışında Trabzonu sıkıştıran Fenerbahçe Bursa deplamanında büyük darbe yiyerek Trabzonun Denizli deplasmanından 3 puanla dönmesiyle rakibinin 6 puan gerisine düştü!

19.hafta sonunda oluşan puan durumu.

Hangi klüpte olursak olalım Trabzona katkı yapmadan duramıyoruz.
                        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 18:30.
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel güzel. Tüm yetenekler toplanmış helal olsun
                          Dün save'ime bakmıştın Miraç abi. Ya ben süper ligte o kadro ile çok zorlanıyorum ıkına ıkına 1-0 2-1 ancak kazanıyorum. Sence o kadro ile en doğru diziliş ne olabilir?

Yorum

• Vallahi diziliş konusu aslında pekte önemli değil. Ama sahaya yayılış çok önemli. Şöyle ki aslında oyunun en önemli noktası "kapanma" özelliği. Oyuncularını yeteri düzeyde sahaya yayabilirsen bloklar arası bağı o kadar güçlü kurarsın. Örneğin defans ve orta saha oyuncuları arasında bir ön libero oynatıyorsan onun hem kesiciliğinin, hem de dağıtıcılığının yüksek olması gerekir. Ayrıca kapanması da çok fazla olmamalı ki ne çok geri gelsin ne çok ileri gitsin. Yine kanat oyuncularının topu alıp taşımalarını ve orta açmalarını istiyorsan rakip sahasının en alt seviyelerinde seçim yapman gerekli ki topsuz alanda oyuncuların senin sahana yakın olsunlar ve topu alıp taşısınlar. Şahsen ben AMC oynatmıyorum. Ama orta sahada oynattığım iki oyuncuya da dikkat ediyorum. orta yapmalarını ve bu ortalarının dibe olmasını istiyorum. Bu da onların ara paslar atmasını sağlıyor.

4-1-2-2-1 şeklinde oynuyorum ben. 4'lü defans, 1 ön libero, 2 adet orta saha, amr, aml, tek forvet.
                            Denemekte yarar var derim.
                            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaan abi,

Niye aldırdın bana Vukcevic'i ?
                              Sırf merak ettiğim için...Yeteneklerine bakılacak olursa hile gibi birşey bu adam...Kaç papele aldın,ve kaç yaşında?..
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün save'ime bakmıştın Miraç abi. Ya ben süper ligte o kadro ile çok zorlanıyorum ıkına ıkına 1-0 2-1 ancak kazanıyorum. Sence o kadro ile en doğru diziliş ne olabilir?
                                Aynı sezonda çok transfer yaptıysan kaynaşmaları çok zaman alıyor.Daha lisanı bile öğrenemeden çıkıyorlar sahaya,bu da büyük bir handikap.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X