Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Mustafa Denizli oyunda da 'deliymis'
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Fenerbahçe'nin ısrarlı tekliflerini kabul etmedim.

----

Jose İlhan, Valencia'da.
      En son ilhan tarafından düzenlendi; 02.07.2009, 22:15.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Milyon dolarlar harcadık.60 Milyon Dolar harcadım transfer döneminde.Trabzonspor tarihinde görmediği şeyler bunlar.

Bedava aldığım 25 oyuncu var.Fazla abarttım.10 tanesini sattım.5 tanesini serbest bıraktım.Diğerleri kadro dışı.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenerbahçe'nin ısrarlı tekliflerini kabul etmedim.
          2009'u bilmem ama 2008'de zevkli oluyordu Fenerbahçe
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Avni Aker'de şov devam ediyor...

Trabzonspor nağmalup serisinin devamı için çıktığı maçta ezeli rakibi Beşiktaş'ı 4-0 gibi net bir skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor'un golleriniz Marquinhos(46,51), Jem Karacan(61) ve Saivet(83) kaydetti.

Bu sonuçla Trabzonspor 17 maç sonunda topladığı 49 puanla en yakın rakibinin 10 puan önünde ligin ilk devresini lider bitirdi. Karadeniz Fırtınası, Türkiye 1. ligi ve T.Süper Lig'de dahil olmak üzere ligin ilk yarısında en fazla puan toplayan ekip olarak tarihe geçerken, 17 maçta 34 gol atıp sadece 4 gol yiyerek başka bir rekorunda sahibi oldu.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• ben gol atma sorunumu çözdüm ama bu seferde gol yeme sorunu çıktı
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avni Aker'de şov devam ediyor...

Trabzonspor nağmalup serisinin devamı için çıktığı maçta ezeli rakibi Beşiktaş'ı 4-0 gibi net bir skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor'un golleriniz Marquinhos(46,51), Jem Karacan(61) ve Saivet(83) kaydetti.

Bu sonuçla Trabzonspor 17 maç sonunda topladığı 49 puanla en yakın rakibinin 10 puan önünde ligin ilk devresini lider bitirdi. Karadeniz Fırtınası, Türkiye 1. ligi ve T.Süper Lig'de dahil olmak üzere ligin ilk yarısında en fazla puan toplayan ekip olarak tarihe geçerken, 17 maçta 34 gol atıp sadece 4 gol yiyerek başka bir rekorunda sahibi oldu.
                Miraç abi çoşmuşssun
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Eh, biraz öyle oldu. Sistem oturdu ama zor galibiyetler aldığım da çok oldu. Bir iki detay'da sorun var onları da hallettim mi artık gençlerin önünü açacağım.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• Çok garip bir olayla karşılaştım.Türkiye Kupası finalinde bjk ile karşılaştık,çok ezici üstünlüğüme rağmen (şutlarda 20/35 benim 3/7 bjknın) maç 1-1 bitti ve penaltılarla maçı kaybettim.Maçtan sonra confidence bakmak istedim taraftar ne düşünüyor diye,bir de ne göreyim,"taraftarlar kupayı kazandığınız için çok mutlu"...Haydaaaa...Haberlere baktım,"Trabzonspor 8. üst üste Türkiye Kupası'nı kazandı",maç repoerttan bakınca bjk 2 penaltı kaçırmış,ben 1 kaçırmışım gibi görünüyor,ama tekrarları izleyince maçı bjknın kazandığı kesin...

Burdan şu sonucu çıkarıyorum ben,hani diyorduk ya bazı maçların sonucu önceden bellidir diye,büyük ihtimalle bazı maçlarda,oyun daha maç başlamadan gerekli dataları kullanarak bir maç sonucu üretiyor,ve biz maçta ne yaparsak yapalım sonuç değişmiyor,yazılı senaryoyu oynamak zorunda kalıyoruz yani.Ancak burada bir hata oldu ve oyun maçın sonucunu çoktan belirleyip haberleri de ona göre oluşturduğu halde maç motoru bu senaryoya uymadı (belki de penaltılara kalınca uyumsuzluk yaşandı),o yüzden,oyun maçın skoruna bile bakmadan sanki maçı ben kazanmışım gibi olayları devam ettirdi.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok garip bir olayla karşılaştım.Türkiye Kupası finalinde bjk ile karşılaştık,çok ezici üstünlüğüme rağmen (şutlarda 20/35 benim 3/7 bjknın) maç 1-1 bitti ve penaltılarla maçı kaybettim.Maçtan sonra confidence bakmak istedim taraftar ne düşünüyor diye,bir de ne göreyim,"taraftarlar kupayı kazandığınız için çok mutlu"...Haydaaaa...Haberlere baktım,"Trabzonspor 8. üst üste Türkiye Kupası'nı kazandı",maç repoerttan bakınca bjk 2 penaltı kaçırmış,ben 1 kaçırmışım gibi görünüyor,ama tekrarları izleyince maçı bjknın kazandığı kesin...

Burdan şu sonucu çıkarıyorum ben,hani diyorduk ya bazı maçların sonucu önceden bellidir diye,büyük ihtimalle bazı maçlarda,oyun daha maç başlamadan gerekli dataları kullanarak bir maç sonucu üretiyor,ve biz maçta ne yaparsak yapalım sonuç değişmiyor,yazılı senaryoyu oynamak zorunda kalıyoruz yani.Ancak burada bir hata oldu ve oyun maçın sonucunu çoktan belirleyip haberleri de ona göre oluşturduğu halde maç motoru bu senaryoya uymadı (belki de penaltılara kalınca uyumsuzluk yaşandı),o yüzden,oyun maçın skoruna bile bakmadan sanki maçı ben kazanmışım gibi olayları devam ettirdi.

Maçın sonucunun önceden belli olduğuna katılmıyorum; bazı hoşuma gitmeyen sonuçlardan sonra tekrar oynattığımda sov yaptığım çok oldu

Yorum

• Penaltılara kalan maçlar fm 2008de de bir süre oynadıktan sonra kafayı yiyordu..

yani siz yenip yeniliyordunuz ama continue'ya basınca sonuç tam tersi olarak çıkıyor..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Liverpool'un başında oynarken ben de benzer bir şey yaşadım. Sunderland'e 2-0 kaybettim. Ama maç sonunda "Torres'in güzel oyunu galibiyeti getirdi." yazıyordu.

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Liverpool'un başında oynarken ben de benzer bir şey yaşadım. Sunderland'e 2-0 kaybettim. Ama maç sonunda "Torres'in güzel oyunu galibiyeti getirdi." yazıyordu.
                            Normal maçın sonunda öyle mi??

Bana sadece penaltılarda oldu şimdiye kadar..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Evet, normal maçtı. Hatta bir çok kez böyle oldu. Mesela berabere kaldığım maçlardan sonrada benzer şeyler yazıyordu.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• ben laptopu alıp geleyim de senle networkten bi fm atalım izmir'de

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X