Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne fayda sağlıyor bu kadar lig seçmen? Bende Sadece Türkiye'den süper lig var.
    Seçtiğin liglerdeki bütün futbolcuları görebiliyorsun .

Bir de eğer Trabzonspor'dan ayrılırsan bu liglerdeki herhanhi bir takıma gidebiliyorsun .

Mesela ben şu an 4. sezondayım Getafe'den teklif geldi ama reddettim .

Yorum

• CL de Betis ten 5 yedim ama gruptan çıkmıştım zaten....Ariza Makukula-Pogrebnyak ikilisi müthiş iş yapıyor..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Zaragoza'da Ewerthon'u Sunderland'a 7.25 milyon avroya sattım .
        Cuartero'yu serbest bıraktım ve genç sol bek Victor'u kiraladım .

Honda'yı VVV'den 1.8 milyona , Kalinic'i Hajduk'tan 2.5 milyona aldım .
        Barcelona'dan Rochina'da 240 bin avroya geldi.
        Liverpool'dan İnsua'yı , Lisbon'dan Adrien'i kiraladım .

Hedef La Liga
        En son Kadir tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 14:19.

Yorum

• Size Tavsiyem Manc. City ile başlayın çok zevkli geçio kariyer şeyh efendi parada kesinlikle sorun etmiyor
          Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
          Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• ŞL de Man UTD , Ajax ve Panathinaikos ile eşleştim , Man UTD 'nin arkasından 2.olarak gruptan çıktık ancak bir sonraki elemede rakip Barça olunca direnemedik .

Ligde ve kupada dolu dizgin gidiyoruz yine .

Yorum

• Ben Trabzonsporla oynarken aynı anda yeni kullanıcı ekleyerek Karadenizspor'u da çalıştırıyorum. İkisini aynı anda götürüyorum. Karadenizsporu Bank Asyaya çıkarıp genç yabancılarımı oraya yallayacağım.

Trabzonspordaki ismimi Halit Aydın,
              Karadenizspordakini gerçekçi olsun diye Sadi Tekelioğlu yaptım

Pilot kulüp istedim Sadri Şenerden. Almanyadan Stuttgarter II diye bir takım buldu. Papy ve diğer genç yabancılarımı oraya yolladım.

Yorum

• Yardımcı antrenörlük için Fatih Tekke de dahil bütün özevlatlarımıza teklifte bulundum hiçbiri kabul etmedi , bende Ergün Penbe'yi aldım .

Yorum

• ilk sezonumda kadroyu bozmadan Şampiyon oldum...
                  2. sezon ise kadroda revizyona gittim ve baya basarısız oldum ligi 4. bitirdim sampiyonlar liginde gruplardan cıkamadım ama Tukiye kupası ile idare ettim...
                  Şimdi ise harika bi kadro kurdum ligde ve Uefada cok iyi gidiyorum...Ligde 3 te 3, uefada da Xanthiyi eledikten sonra gruplarda ilk macı kazandım...

işte kadrom bu:

3. sezon transferlerim

2. sezon transferlerim

bu da tek başına takım diyebilecegim Alex Raphael Meschini
                  En son Bekir tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 14:44.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yardımcı antrenörlük için Fatih Tekke de dahil bütün özevlatlarımıza teklifte bulundum hiçbiri kabul etmedi , bende Ergün Penbe'yi aldım .
                    benim coach Fatih Tekke

Yorum

• Ve müthiş bir sezonu geride bıraktık , ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik , 4 yılda alınmış 3. lig şampiyonluğu oldu .

Son dakika ... Samet: Artık yeni bir maceraya atılmanın vakti geldi diye düşünüyorum , Avrupa'dan ciddi teklifler var oturup konuşacağız Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda bir karar vereceğiz .

[IMG][/IMG]

Yorum

• Bana ortaları iyi bol bol asist yapan Sol kanat oyuncusu bulun... 4 5 Milyon a kadar da olabilir genç te olabilir...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana ortaları iyi bol bol asist yapan Sol kanat oyuncusu bulun... 4 5 Milyon a kadar da olabilir genç te olabilir...
                          Razvan Ochirosi ya da Alanzinho .

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana ortaları iyi bol bol asist yapan Sol kanat oyuncusu bulun... 4 5 Milyon a kadar da olabilir genç te olabilir...
                            Jorge Riberio...

Edit: Yok bu sol bek...O zaman Bilyaletdinov veya Wijnaldum.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jorge Riberio...

Edit: Yok bu sol bek...O zaman Bilyaletdinov veya Wijnaldum.
                              Wijnaldum kadromda...Alternatif ini arıyorum...Downing ve Zhirkov teklifimi kabul etmiyorlar..Simao Sabrosa ya teklif götürdüm bakalım ne olacak..

Yorum

• Boşuna kanat oyuncusu aramayın forvetin arkasına Alex(İnternacional) i alın..
                                Ben sahsen kanat oyuncusu kullanmıyorum takımıma hiç de orta yaptırmıyom..
                                Forvette marquinhos ve keirrision var..Bu tip 2 forver ve arkasında Alex olunca kadro super oluyor...
                                Alex serbest vuruş neredeyse kacırmıyor ve hemen hemen her mac ceza sahası dısından golu var...
                                Şuan cok cok iyi oynuyoruz ama Stperde Ceyhun ve Egemen ikilisi Avrupa için yeterli degiller..Zapatayı alıcaktım Milana satmıslar,Stepanov gelmek istemedi devre arası stoper almam lazım..
                                Trabzonspora gelebilecek cok saglam bi stoper onerebilcek var mı??(fiyat onemli degil)
                                edit:bu mesajı yazarken alex,Uefa macında shaktara sallamıs bi tane ilk yarı 2 0 ondeyim...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X