Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• korsanın orjinal kopyası oldugunu bende biliyorum. Ancak bu oyunda korsanlarda birsürü fake var! En basitinden go on holiday işlevsiz, amc ve tek st oynadıgında oyun şizofren oluyor kadromda biranda 13 kişi oluyor, oyun gereginden fazla kasıyo, camacho'ya atl madrid 11.5 $ istedi, verdim kabul etmedi. ne istiyon dedim, 11.5 dedi tekrar. al dedim 11.5.. olmaz dedi. paralar sahteydi heralde, anlam veremedim. Gol attım dakikası olarak 79+1 ne demektir yahu ? patchle oynamama ragmen her mac mın. 2 tane sakatlık oluyor.mac gunlerıne de dıkkat edılmemıs.pazar gunu butun lıg macları ve carsamba gunlerıde sampıyonlar lıgının butun macları ıle uefa kupasının butun macları oynanıyor. Bu olayada uyuz oluyorum. kesinlikle oyunu en kötü yönü -hata mı bilemedim- rating vermede. forvetler gol atmadığı sürece çok nadiren 6'nın üzerine çıkıyorlar. halbu ki gol yediğin bir çok maçta defans oyuncuları 7'nin üzerinde puan alıyor. bir de forvet oyuncunu rating'i 5.9 iken aml -amr- pozizyonuna alır almaz rating'i 6.8 oluyor ayağına top değmeden. mc pozisyonu için de forvet oyuncuları kadar olmasa da aynı sorun var. Yada birkeresinde bana musallat olan su hatadanmı söz edeyim xml passing error! "not well-formed(invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" bu uyarı cıkınca direk oyununuz kapanıyor birdaha acılmıyor xml hatalarından en az 10tür daha var bunun yanında crash dumps var. Bİr oyuncu kiraladım Takıma katıldıığnda ise kiralık sözleşmesi başlama tarihi bitiş süresinden sonra.Ya ugrsaşsam daha birsürü yazarım! Devrim yapacagız dediler oyun fake doldu hata doldu! He bide almanya ve bazı milli takımların kadrosu fake oyuncularla dolu! Orjinal oyunlardada hatalar oluyomuş baya onlar patch ile bi şekilde düzeltebilir ama korsanın genelinde konulmuş hatalar var! Bundan dolayı kızamayızda adamlara iyi önlem almışlar bu sene!

Yorum

• Sakın para verip orjinalini almayın,çünkü parasını hak etmiyor,bir 3-d maç ile milletin gözünü boyayıp,oturup bir tarafını büyütmüş sigames bir sene boyunca,kırkbeş yamayla belki adama benzer ama o zaman da zaten fm2010 çıkmış olur.1 değil 2 değil,son 5 maçımın hepsinde kaleme gelen tek şutla yenildim,bizim forvette Kone var,rakibin forvette Cemşit var,tam bir rezalet...Zaten rakip öne geçince yok taktikmiş yok atakmış hiç uğraşmayın,zart diye zaman bitiyor,pozisyon bile göremiyorsunuz.Tam bir hayal kırıklığı...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        korsanın orjinal kopyası oldugunu bende biliyorum. Ancak bu oyunda korsanlarda birsürü fake var! En basitinden go on holiday işlevsiz, amc ve tek st oynadıgında oyun şizofren oluyor kadromda biranda 13 kişi oluyor, oyun gereginden fazla kasıyo, camacho'ya atl madrid 11.5 $ istedi, verdim kabul etmedi. ne istiyon dedim, 11.5 dedi tekrar. al dedim 11.5.. olmaz dedi. paralar sahteydi heralde, anlam veremedim. Gol attım dakikası olarak 79+1 ne demektir yahu ? patchle oynamama ragmen her mac mın. 2 tane sakatlık oluyor.mac gunlerıne de dıkkat edılmemıs.pazar gunu butun lıg macları ve carsamba gunlerıde sampıyonlar lıgının butun macları ıle uefa kupasının butun macları oynanıyor. Bu olayada uyuz oluyorum. kesinlikle oyunu en kötü yönü -hata mı bilemedim- rating vermede. forvetler gol atmadığı sürece çok nadiren 6'nın üzerine çıkıyorlar. halbu ki gol yediğin bir çok maçta defans oyuncuları 7'nin üzerinde puan alıyor. bir de forvet oyuncunu rating'i 5.9 iken aml -amr- pozizyonuna alır almaz rating'i 6.8 oluyor ayağına top değmeden. mc pozisyonu için de forvet oyuncuları kadar olmasa da aynı sorun var. Yada birkeresinde bana musallat olan su hatadanmı söz edeyim xml passing error! "not well-formed(invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" bu uyarı cıkınca direk oyununuz kapanıyor birdaha acılmıyor xml hatalarından en az 10tür daha var bunun yanında crash dumps var. Bİr oyuncu kiraladım Takıma katıldıığnda ise kiralık sözleşmesi başlama tarihi bitiş süresinden sonra.Ya ugrsaşsam daha birsürü yazarım! Devrim yapacagız dediler oyun fake doldu hata doldu! He bide almanya ve bazı milli takımların kadrosu fake oyuncularla dolu! Orjinal oyunlardada hatalar oluyomuş baya onlar patch ile bi şekilde düzeltebilir ama korsanın genelinde konulmuş hatalar var! Bundan dolayı kızamayızda adamlara iyi önlem almışlar bu sene!
        Ben de oyunun kopyasini oynuyorum ve bu dedigin hatalarin cogu olmuyor.
        Bu 13 kisi olayi tamamen grafik hatasi, bazi kisileri iki kere gösteriyor. Ayrica bir iki kere de oyun kapandi sende oldugu gibi fakat diger dediklerinin hic biri olmadi.
        Fakat sunu söylemek isterim ki, bu hatalar emin ol orijinal cd ile de oluyordur veya olmasi mümkündür.
        Bilgisayarin konfigürasyonu ile alakali da olabilir hatalar veya eksik yükleme.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• takım öndeyken takımı geri çekiyorum(en azından öyle taktik veriyorum)
          yinede 7 kişiyle hücum yapıyor takım
          7-8 atak gol yok
          90.dakikada kontrataktan geliyorlar gol yiyorum

Yorum

• ts ile 5. sezon 1 kez şampiyonluk, 3 kez 2. lik , 1 kez .4 lük aldım şampiyonlar liginde 2 kez gruplardan çıkıp elendim 1 kezde çeyrek final uefa oynadım. ama bunlardan öte bişey olduki kafayı yedim barcelonadaki bojanın kontratı bitmişti serbestti bende gelmez ama bi şansını deneyip kontrat gönderim dedim 5 mlyn £ bütçenin 3 milyonun maaş bütcesine ayaırp teklif ettim ama hiç umudum yoktu aradan zaman geçti bir baktım bojan trabzonspor ile anlaşıyor deyince koltuktan fırladığımı hatırlıyorum şimdi bojan bende değeri 8,5 milyon oldu. Hala oynayanınız varsa size ucuz ama çok kaliteli furbolcular yazabilirim..
            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              takım öndeyken takımı geri çekiyorum(en azından öyle taktik veriyorum)
              yinede 7 kişiyle hücum yapıyor takım
              7-8 atak gol yok
              90.dakikada kontrataktan geliyorlar gol yiyorum
              Geriye çektikten sonra ileri çıkışlar, mentalite gibi diğer ayarlarıda yapman lazım
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Geriye çek mantaliteyi Ziya gibi defans yap...Daha başarılısını tabi
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• gs ye 8 tane attım ama gs acık ara sampiyon oldu..
                  en ufak hile yoktur(sadece uzun sakatlıkları iyileştirme hilesi var)

Yorum

• 7-8 yıldır menejerlik oyunlarını bağımlılık derecesinde oynadım.Böyle rezil bir seri görmedim bu zamana kadar.Oyun değil hata makinası.Oyuncuların aptal saptal hareketlerinden tutun, sakatlıklara, kartlara, gol kısırlığına kadar her türlü sorun mevcut 09'da.SI böyle rezil bir oyun yapıp ardından da milleti orjinal oyuna zorlaması kadar mantıksız bişey yok.Adam gidip oyuna 80 YTL verecek iyi bir oyun oynamak için ancak bu rezillikleri görünce kafayı yiyecek bu oyuna nasıl para verdim diye.SI ya oturup FM 2010 için adam gibi plan yapar yada CM gibi piyasadan kaybolup gider..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Oynuyorum ama tatilde zaman geçsin, kafamız rahatlasın diye. Laf olsun diye.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Oyunda başarının sırrı çok ilginç ama FM 2009'u Ziya Doğan Oynasa her sezon şampiyon olur. Yahu oyunda 3 ön liberolu sistem mükemmel. 4 defans 3 ön libero 2 kanat 1 forvet ile son 10 maçta 8 i 1-0 olmak üzere 9 galibiyet 1 beraberliğim var.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu başlık yüzünden FM'den soğudum.

Yorum

• cm4 e kadar mükemmeldi, cm4 harikaydı zaten! ancak cm4 ten sonra firma içinde anlaşmazlıklar çıktı bir kısım yoluna fm adı altında devam etti diger bir kısımda cm olarak devam etti! fm tarafına kayanlar digerlerine göre daha başarılı oldu tabi! Ancak cm4 ten sonra görüldü ki her 2 tarafta birbirine muhtaç beraberlerken daha güzeldi! Fm06 falanda güzeldi ama işte son oyunda birsürü hatalar cıktı açıkçası bende biraz sogudum oyundan ama sınavlarım bitsin yine sabah akşam oynarım!

Yorum

• vallahi billahi soğumaya başladım yaaa...deportivoyla ligde sürünüyorum ...öncevalencia ile berabere kadlım sonra barcelonayı deplasmanda şansa mansa devirdim derken oyun kapandı kendiliğinden..bir değil iki değil ücüncü kez oldu....ahh cm01-02 ...sen böyle şeyler yapmazdın hic....

Yorum

• Arkadaşlar burda kariyerlermizi tartısıyoruz sımdıde Keşfettiğiniz genç yıldız adaylarını yazalım ne dersiniz?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X