Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk yi kupada 4-1 yenip şamp. oldum
    ligin son haftası aynı puan dayız bejeke ile şampiyonluk son haftaya kaldı.
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben hiç rahat galip gelemiyorum arkadaşlar
      1-0 2-1 3-2
      bjk ise 3-0 4-0 5-0
      böyle sonuçlar almam için ne yapmam lazım
      ilk sezonu ben 6.bitirdim.nedenide kadrom çok istikrarsızdı.ikinci sezonumda şampiyon olarak ligi bitirdim.ve üçüncü sezonumdayım ve ligde yine zirvedeyim ve ayrıca şampiyonlar ligindeyim.barcelonayı falan yenmiştim(2 sayfa öncesine git barça zaferimi ekledim görürsün)

diyeceğim şu bu sezonu bitir saha sonra colman,ferhat,tolga zengin,hüseyin,umut,gökhan,tayfun'u direk sat.daha sonra forvete seleznyov u alıyosun.cale barış ve yattarayı kadronda kesinlikle dursun.sylva 2. sezon dursun 3.sezonda satarsın.kaleye sinan bolat'ı al.daha sonra sol beke çağlar'ı al.ben çağları sol bek cale yi sol açık oynatıyorum şu an.bol bol da beleş oyuncu al.kazma mazma ama sen yinede al.fm 09'da transfer çok kolay yapıldığından beleş aldığın oyuncuları çok güzel fiyata satabilirsin.örneğin ben kayseriden ragıbı beleşe aldım 450bin euroya,yine beleş aldığım serhat akını bjkye 1.3m euroya sattım.buda tabiki iyi bir transfer butçesi oluyo.ayrıca oyunun başında serbest transferden eduardo costa'yı keşke alsaydın.muhtamelen kaçırmışsındır.çok iyi bir oyuncuydu.benden bu kadar.umarım yardımcı olmuşumdur
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yılın hocası oldum. Yılın genç futbolcusu Aguero, yılın futbolcusu Gerrard oldu. Tüm kupaları aldım. Liverpool'un tüm baskılarına rağmen yeni sözleşme imzalamadım.
        Eee şimdi ne yapmayı düşünüyorsun Bay İlhan?
        Bordomavi.net

Yorum

• FM 2009' u ilk kez bugün denedim, biraz oynadım ama pek ısınamadım. FIFA gibi bir oyun olmuş neredeyse, görselliğe gereğinden fazla dikkat etmişler gibime geldi. :hııh

CM 03/04' ü sallama oyuncularla oynamaya devam edeceğim

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            diyeceğim şu bu sezonu bitir saha sonra colman,ferhat,tolga zengin,hüseyin,umut,gökhan,tayfun'u direk sat.daha sonra forvete seleznyov u alıyosun.cale barış ve yattarayı kadronda kesinlikle dursun.sylva 2. sezon dursun 3.sezonda satarsın.kaleye sinan bolat'ı al.daha sonra sol beke çağlar'ı al.ben çağları sol bek cale yi sol açık oynatıyorum şu an.bol bol da beleş oyuncu al.kazma mazma ama sen yinede al.fm 09'da transfer çok kolay yapıldığından beleş aldığın oyuncuları çok güzel fiyata satabilirsin.örneğin ben kayseriden ragıbı beleşe aldım 450bin euroya,yine beleş aldığım serhat akını bjkye 1.3m ayrıca oyunun başında serbest transferden eduardo costa'yı keşke alsaydın.muhtamelen kaçırmışsındır.çok iyi bir oyuncuydu.benden bu kadar.umarım yardımcı olmuşumdur
            ben başlar başlamaz sattım bir kaç yabancıyı kiralık gönderdim
            takımda keirrison,alex,mata,mehmet topuz,mehmet yıldız,leo gibi futbolcular var
            seneye guilherme,gökhan zan,bekir irtegün,sinan bolat,marquinhos,malik fathi gelecek..
            valla ne yapcam ben bu yabancıları anlamadım
            keirrisonu acaba karadenize mi kiralasam
            karadeniz lig a ya çıkarsa yabancı hakkını kullanmış olur
            ~Twitter ~

Yorum

• 20 dakikada şampiyonluk geldi.
              bejeke deplasmanda kayseri ile karşılaşıyordu.
              dk 70 kadar bejeke 0-1 öndeydi benimde moralim bozuldu kapattım skor tablosunu kendi meçıme baktım
              son maçı 4-1 aldım bde ne göreyim bejeke maçı 2-1 kaybetmiş
              3 puan fazlayla şampiyon oldum
              ~Twitter ~

Yorum

• Gruplardan 10 puanla çıktım. İlk turda karşıma R.Madrid geldi. Kabus gibi. Geçtiğimiz sene yakaladığımız başarıyı bu sene yakalayamayacağız sanırım.
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• 9.3 patchinin burada linki vardı ama bulamıyorum.Yardım lütfen
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu iş ilanı nasıl veriliyor?
                    .

Yorum

• fm'nin türkçe yamasını indirdim ama nasıl kullanıcam yamayı...bilgi verebilirmisiniz
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        9.3 patchinin burada linki vardı ama bulamıyorum.Yardım lütfen
                        Linki bilmiyorum bende vallahi. Sigames'in resmi sitesinde olduğunu biliyorum.
                        İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu iş ilanı nasıl veriliyor?
                        Üstte isminizin olduğu bölümde(Yönetim ile iletişime geçtiğiniz kısım) işler bölümü var oradan halledebilirsiniz.
                        İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fm'nin türkçe yamasını indirdim ama nasıl kullanıcam yamayı...bilgi verebilirmisiniz
                        Türkçe yamayı geçenlerde de bana Fatih göndermişti sanırım. Yine google'da arama yaparak bulabilir, içinde kullanım kılavuzu olanları indirebilirsiniz. Sanırım en son 4.1 çıktı. (Bir yerleri siliyorduk, gizli dosya şeklindeydi falan ama hatırlamıyorum tam olarak)
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Linki bilmiyorum bende vallahi. Sigames'in resmi sitesinde olduğunu biliyorum.

Üstte isminizin olduğu bölümde(Yönetim ile iletişime geçtiğiniz kısım) işler bölümü var oradan halledebilirsiniz.

Türkçe yamayı geçenlerde de bana Fatih göndermişti sanırım. Yine google'da arama yaparak bulabilir, içinde kullanım kılavuzu olanları indirebilirsiniz. Sanırım en son 4.1 çıktı. (Bir yerleri siliyorduk, gizli dosya şeklindeydi falan ama hatırlamıyorum tam olarak)
                          saol........
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            9.3 patchinin burada linki vardı ama bulamıyorum.Yardım lütfen

Burda herşey var istediğin

Yorum

• Teşekkürler
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Trabzonsporu ilk yıl şampiyon yapmanın yolu nedir acaba
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X