Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağ Bek Transferimide Düşündüğüm Gibi Yaptım . Orhan Şam'ı Aldım , Tayfun Cora'yı 700 Bin'e Konyaspor'a Sattım .

İlk Maçımızda Gs'yi 3-1 Yendik , İkinci Maçımızda İse Bursaspor İle Deplasman'da 3-3 Berabere Kaldık .

Kontratı Bitmiş Olan 6 Yerli 3 Yabancı Oyuncuyu Takıma Transfer Edip Kiraladım .

Yerli 6 Oyuncu'yu Karadeniz'e Yabancı Oyunculardan Bi Tanesi 2 Tane Samsun Diğerini İse Rize'ye Gönderdim .

Alternatifli Kadromuzda Şans Bulması Zor Olan Göksu İse 1 Sene Arsinspor Forması Giyecek .

Yorum

• 27 Kasım 2013, Manager Mirac ÇİFTÇİ Trabzonspor kariyerine ani bir kararla son verdi. Çiftçi TSL'de destan yazmış, üstüste kupalar kaldırmış ama Avrupa'da başarı elde edememişti.

Ben gidince Koçlarımdan Pavel Nedved yeni manager oldu
      En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 24.07.2009, 19:19.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fm uzmanları yardımınıza ihtiyacım var.

Fm 2oo8 oynuyorum.Manisaspor'un başındayım.Hedefim takımın ilk sezonumda Uefa Kupası'na katılmasını sağlamak.

Önerilerinizi bekliyorum.Hangi oyuncuları alabilirim ? Hangi oyuncular Manisaspor'u kabul eder ..

Not : Parayı dert etmeyin para sorunum yok .. El-Fehim Manisa'yı da satın aldı
        Şunlara bir bakabilirsin, hepsi değil tabi ama bazıları mutlaka gelir

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pkd Inf Name Position
        GK Igor Akinfeev GK
        DR Bakary Sagna D/WB R
        DL Wnt Armand Traoré D/WB L
        DC Tut William Gallas D C
        DC Wnt Vincent Kompany D C
        MR Tut Fernando Belluschi AM RC
        ML Mika Ääritalo AM RL, ST
        MC Unh Francesc Fàbregas M C
        MC Tut Tomas Rosicky AM LC
        FC Tut Michael Owen ST
        FC Wnt Nicklas Bendtner ST
        S1 Tut Jens Lehmann GK
        S2 PR Kolo Touré D C
        S3 Tut Gilberto Silva D C, DM
        S4 Wnt Emmanuel Adebayor ST
        S5 Wnt Johan Djourou D C
        - Loa Lukasz Fabianski GK
        - Wnt Justin Hoyte D R
        - Lassana Diarra D R, DM
        - Int Eduardo D LC, WB L, DM, AM LC
        - Marek Jankulovski D L, WB/AM RL
        - Int Breno D C
        - Naldo D C
        - Wnt Philippe Senderos D C
        - Bid Håvard Nordtveit D C, DM
        - Mirel Rãdoi D C, DM
        - Int Ever Banega DM
        - Bid Mathieu Flamini DM
        - Andrea Pirlo DM
        - Wnt Danny Szetela DM, M RC
        - Unh Jesús Vázquez M LC
        - Inj Denílson M C
        - Unh Alexandre Song M C
        - Cristian Brocchi AM RC
        - Wnt Aliaksandr Hleb AM RC
        - Loa Luka Modric AM RLC
        - Wnt Sotiris Ninis AM RC
        - Loa Andrey Arshavin AM RC, F C
        - Wnt Theo Walcott AM R, F C
        - Lrn Dinijar Bilyaletdinov AM LC
        - Loa Francisco Merida AM LC
        - Wnt Nicolae Dicã AM LC, F C
        - Tut Eduardo AM LC, F C
        - Wnt Nacer Barazite AM C
        - Loa Steven Defour AM C
        - Inj Dudu Cearense AM C
        - Loa Toni Kroos AM C
        - Int Lulinha AM C
        - Samir Nasri AM C
        - Int Carlos Vela AM/F C
        - Slt Ronaldo ST
        - Inj Género Zeefuik ST

Abarttım galiba
        (Arsenal kadromdu, çoğu zor alman)

Oyuna Trabzonspor ile başlayacak olanlar için ileriye yatırım bazı isimler:

Enyeama
        Mota
        Ninis
        Refaelov
        Lulinha
        Altidore
        Dica
        Radoi
        Niculae
        Stancu
        Prudnikov
        Alan Kardec
        Anton Putilo
        Eduardo(Bahia)
        Dzsudzsak
        Marko Marin
        Gabriel Torje
        Nand Dalei
        Mika Aaritalo
        Nordtveit...
        Fenin
        Veloso
        Steven Defour
        Thiago
        Eden Hazard
        Toni Kroos
        Noble
        Yessu Cabrera
        Marinkovic
        Atanas Kurdov
        Antunes
        Anton Sosnin
        Esau
        Bosancic
        Nazarith
        Falcao
        Yegor Filipenko
        Ochirosii
        Chygrynskyi
        Bunderla
        Ever Banega

Bunlar da iyidir
        Bu da sanırım 2009'dan, bulabilirsen belki bunların da faydası olur:

Vadim Demidov, Jonatas, Gladkyi, Sercan Yıldırım, Mascio gibi ucuz maliyetli kaliteli oyuncuları tavsiye ederim
        En son olarak; bana sorarsan hiç oynama, çok vaktini alıyor, çık top oyna arkadaşlarınla, sinemaya git gez eğlen, çok daha iyidir
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.07.2009, 19:50.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Akın abi yazdığın oyuncular hiç dikkatimi çekmemişti. Fm Genie Scout kullandığım için genelde yetenekler gözümden kaçmaz ama Demidov,jonatas,Gladkyi ilk defa duyuyorum.

Yorum

• Wonderkid seviyesinde değil de bir iki alt kademe futbolcular. Ucuz maliyet yüksek verim alabiliyorsun, tavsiye ederim. Tabi çok üst düzey takımlara karşı fazla etkili olamayabilirler, o kadar olacak
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Atalanta kariyerimize başlıyoruz. Yeni bir kariyer, yeni bir heyecan...
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Atalanta kariyerimize başlıyoruz. Yeni bir kariyer, yeni bir heyecan...
                Abi az once yazmissin. Notthingam'a gidiyodun? Ne oldu?
                1

Yorum

• Hedef Nottingham'dı Atalanta'yı seçtim. İngiltere ligi gözümü korkuttu
                  İşte BMN!*

Yorum

• İngiltere Liginde sırf çalışma izni sorunları yüzünden takım çalıştırmak istemiyorum. Alt liglerden takım çıkarmanın zevki de ayrı mesele ama.

Bir de en uyuz olduğum şey oyuna başlarken ileride kaliteli olacak oyuncuların takımıma gelmek istememesi ve onları elimden kaçırmamdır. Parayı basıyoz gelsene be kardeşim.

FM Genie Scout programı yardımıyla Trabzonspor (Yıl 2015) kariyerimde En zengin ülke konumuna yükseldim (690M) Al-Sat taktiği.
                    Kadromun hücum hattı: Agüero, Vukcevic, Messi, Carlos Vela, Marquinhos, Adu, John Fleck ççç

Her sene yeni yetenekler çıktığı için oyunu sürdürüyorum. Tabi zevki kaçmadı mı kaçtı. Tek zevki genç oyuncuları ucuza alıp kendi takımımda gelişimini gözlerimle görmek. Ve takımlara pahalı fiyatlarla satmak.

Bu 7 senelik kariyerimde hangi oyuncunun ileride nerelere geleceğini de öğrendik. Ona göre oyuncuları kadroma katarım sonraki kariyerimde. Barış, Göksu bu oyuncuların özellikleri oyunun başındakiyle hemen hemen aynı ohaa diyeceğiniz bir gelişimleri olmuyor, direk satabilirsiniz.

Yabancı bir ligde yeni bir kariyer açıp, hilesiz bir kariyere başlarım yakında.

Yorum

• Evet 31.haftada 7. olarak aldığımız İnter'i 2. yapmayı başardık .

Yeni sezona da iyi başladık ,6 maçta 6 galibiyet ile lideriz .

Gökhan İnler , Diakhate , Sakho , Messi ve Balotelli gerçekten çok iyi oynuyorlar bu gidişle rahat şampiyon oluruz .

Şampiyonlar Ligi Kupasını alırsam yeni bir kariyer açacağım .

Yorum

• Bu kadroyla bu kadar oldu ne yapayım Takımı 4. yaptım sözleşme yenilemedi Sadri başkan..Gökhan ve Umut managerde aynı gerçekteki gibi..Singapurda Home Utd takımına gittim..Böyle zevki daha çok çıkıyor Transfer bütçem 41 .245 £
                        En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 15:37.

Yorum

• Altay'ı süper lige çıkarmaya karar verdim ve yeni bir kariyere başlıyacağım...
                          I am titanium

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fm uzmanları yardımınıza ihtiyacım var.

Fm 2oo8 oynuyorum.Manisaspor'un başındayım.Hedefim takımın ilk sezonumda Uefa Kupası'na katılmasını sağlamak.

Önerilerinizi bekliyorum.Hangi oyuncuları alabilirim ? Hangi oyuncular Manisaspor'u kabul eder ..

Not : Parayı dert etmeyin para sorunum yok .. El-Fehim Manisa'yı da satın aldı
                            Mika Aaritalo, Tevfik Köse, Bogdan Stancu, Balazs Dzsudzsak bunları mutlaka al ayrıca ilerde Damien Le Tallec'i de alabilirsin..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Trabzonspor Kariyerimiz Devam Ediyor ..

Gençlerbirliği 3-1 Yenerek Çıkışımızı Sürdürsekte FM'nin Balon Takımı Sivasspor'a 3-1 Mağlup Olmaktab Kurtulamadık .

Bjk'yi İnönü'de Şok Bir Skor İle 3-0 Yenerek İnönü'de Kolbastımızı Oynadık .
                              Lig'de 3. Sıradayım , Lider Sivas .

Tabi Buralara Gelmemde , Yane Burlara Gelmem'de Derken Takıma Gol Yollarında Önemli Katkı Yapan Bu Hırvat Arkadaşa Çok Şey Borçluyuz , Tahmin 20 Gol'ü Bulur Gibime Geliyor ;

[img=http://img258.imageshack.us/img258/4753/adszakv.png]

Yorum

• Fm başlığını görünce hemen atladım. bende bir fm bağımlısıyım da
                                Bundan 1 ay önce falan bir karadenizspor kariyerim vardı süper lige çıkarıp 5. bitirmiştim. ilk sene uefa da başarılı olamayınca bitirdim kariyeri ama en zevkli geçen kariyerim oydu.
                                Şimdilerde trabzonsporlar oynuyorum ilk sezonu ikinci bitirdim. şampiyonlar ligi ön elemelerinde shaktar ve blackburn'ü eledim. gruplarda chelsea a.wien ve roma var. ilk maçımda sahamda chelsea'ye yenildim 4-1. devam ediyorum öyle.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X