Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FM 08 oynuyordum. Sildim. Simdi FM 09u bilgisayarima kurmak istiyorum...
    İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam da bu amacının neresinde yardıma ihtiyacın var?

Elinde oyun mu yok? Crack mı yok? Bilgisayarda boş yer mi yok? Eriniyor musun? Nedir yani?
    İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyun yok elimde. Crack yok. Bilgisayarimda bos yer var...
    İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman ilk adım olarak oyunu satın al Mehmet
    hiç güleceğim yoktu ya
    mehmet edindiğin derde bak ya
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Trabzonspor sinirimi bozacak teklif yapacaksınız yapın yoksa klübümde kalayıım Sinan Bolat serbest kalacak sonra etmiceniz teklif bursada kalacağım olmıcak.Yönetim uyuma öz evladına sahip çık .D

25 haziran oldu trabzondan ses seda yok. Bir antrönör de aldıkları yok. Alıyosanız alın almıyosanız da takımı ayarlıyım. Geleceksem bir kaç oyuncu da getireceğim.

Duygular bir yere kadar Teklif geleceği yok gibi. Trabzon'dan Selçuk İnan'ın sözleşmesi bitmiş 3 yıllık imzaladık.
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 00:25.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• villenueva diye bi adam var iyi is yapiyor.sol acik forvet forvette cok iyi valla tavsiye ederim.
        ben 2019 dayim takimim cok valla..kasada 290 milyon euro var.2008 2009dan daha iyi ama.cunku stad buyuyo.ben 2008 de 540 milyon euro biraktim ama bunda zor satd falan buyumuyo.sewmiyorum sadri seneri

Yorum

• Lige çok iyi başladık , Buonanotte bize çok şeyler katacak .

[IMG][/IMG]

Yorum

• benim forvetlerim süpersonik özelliklere sahip olmalarına karşın gol atamıyorlar...12 gol barajı yiyorum 2 forvetimden de ah umut ah nasıl sattım seni?adam oyunda da 15 golden aşağı atmıyor...

ben bu forvetlere nasıl taktik vereyim? maç öncesi özel bir şeyler söyleyeyim mi? yani benim golcülerim nasıl 20 den fazla gol atar
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim forvetlerim süpersonik özelliklere sahip olmalarına karşın gol atamıyorlar...12 gol barajı yiyorum 2 forvetimden de ah umut ah nasıl sattım seni?adam oyunda da 15 golden aşağı atmıyor...

ben bu forvetlere nasıl taktik vereyim? maç öncesi özel bir şeyler söyleyeyim mi? yani benim golcülerim nasıl 20 den fazla gol atar
              Forvetlerin kimler ? .

Yorum

• regen deniyor sanırım...biraz ilerledim...4 yılda 2 şampiyonluk aldım ama istediğim gol sayısına ulaşmıyor bizim golcüler...fm forveti en az 25 gol atmalı...biz menejerliği böyle bildik, böyle sevdik
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Nuri gitmek istiyor. Devler peşinde, Barca ve ManU teklif etti. 55 istedim, reddettim. Beklemedeyiz. Ekici yeni gözdem
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yapma kanka ya o kadar da değil yani,
                    Ne yani şampiyonlar ligine katıldığın her sezon şampiyon mu oldun.İlk sezon avrupada olmadığımızı düşünürsek böyle oluyor. Siz nasıl oynuyorsunuz bu oyunu anlamış değilim. Yahu kolay mı öyle İnter leri Barcelonları Arsenal'leri elemek. Oyunun sanal zekası bu kadar kolay mı. Ben buna biraz zor inanırım calla kusura bakma.Burdan çıkarttığım sonu 2.sezonda trabzonla ş.ligi şampiyonu olduğun.ve devamında peş peşe geldiği. Bunu Real Madrid den başlayanlar bile zor yapıyor üst üste 5 sezon ş.ligi şampiyonluğu sanal zeka sana bir yerde dur diyor ama sanırım sende nasıl sa olmamış bu.
                    Hiç kusura bakma bana inandırıcı gelmedi. TSL de başarı kolay ama ŞL de iş böyle değil.

Bir kere gir çık yaptığın çok belli. Ultimatom verince başkan kovuyor diyorsun kovulunca oyuna geri mi dönüyorsun?
                    Böyle kariyeri buraya niye yazıyorsun anlamıyorum.
                    kardeş bunu normalde yapmak imkansız soyarak yaptım ben bu kariyeribarca,real,chelsea,city,liverpool,hepsini soydum
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• of Yarin Bounnete ile ekinci katicam takima 10 Milyon yeter mi?

Pino yu 8 Mio kattim
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        of Yarin Bounnete ile ekinci katicam takima 10 Milyon yeter mi?

Pino yu 8 Mio kattim
                        6. yılı oynuyorsan Buonanotte iyi bir takıma transfer olmuştur mutlaka , 10 milyonun sadece ona dahi yeteceğini sanmıyorum .

Yorum

• arkadaşlar benim derdim çok açık.oyun da elimde.ama cd keyini bulamıyorum.9.1 versiyon benimki.sonra stream diye bir şey de yükletti bana bu cd, ama oyunu yükleyemiyorum bi türlü...yardımlarınızı esirgemeyin

Yorum

• Ligin 4.haftası da bitti 10 puanla 2. sıradayız . Gs ile İstanbul'da berabere kaldım , Antalya , Hacettepe ve Sivas'ı yendim .

Buonanotte 4 golle gol krallığında lider , kesinlikle çok iyi bir iş yaptık .

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Balotelli oyunun en yüksek potansiyelli oyuncusu sanırım. PA sı 199 Peki kaçıncı sezonunda ve ne kadara aldın Miraç Abi?
                              Bu PA lar oyundan oyuna değişiyor galiba. En azından benim tespitlerim bunu gösteriyor.

Ben de en yüksek PA 198 ile Toni Kroos.

Deneme amaçlı başka bir oyun açmıştım, onda daha değişik değerler çıktı.

Bir de altyapıdan ilerki zamanlarda Vedat Çiçek diye biri yetişti. PA 183 idi. Fakat gelecekte 172ye kadar çıkıyordu. Adamı düzenli oynattım. Şimdi 183/183 oldu. Mesela ileride 178/178 olacak bir adamım vardı. Oynatmayında bu değer 171/178 e düştü.

Yorum

• Sözleşmesi biten oyunculara sardım kendimi. Hamiti Bayernden bedavaya aldım sözleşmesi bitiyordu. Yarım sezon oynattım 6M Euro idi. Ocakta M.Uniteda 12M Euroya sattım. Böyle çok para kazandım. Tabi bu oyuncuların gelmesi için takımın popülerliğinin yüksek olması gerekiyor. Trabzonspora ilk sezon istediğim oyuncular gelmiyor. Sözleşmeyi kabul etmiyorlar. Şampiyonluk ve kupa alınca popülerlik artıyor.

Edit: Bu arada yıl 2012 Sivas küme düştü
                                En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 11:09.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X