İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
Brüls Alanzinho'ya , Papy ise Colman'a alternatif olabilir . Hatta şans verilirse , öncelikleri değiştirme olasılığı da var .
Ancak stoper pozisyonunda kullanılması gereken yabancı kontenjanı santrafora harcandığı için , bir bakıma bu genç futbolculardan vazgeçtik .
Fatih transferinin gerçekleşmesi bu açıdan umut ışığı olabilirdi . Olmadı .
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee alınmasaydı sezer tjikuzu da gidince oynardı illaki arada bir...bu çocuk orda bi sezon daha oynarsa işi zor...bi amacı olması lazım bi yarışın içinde olmalı...örnek brüls adam bitik bu sene ama geçen yıl neler diyildi brüls için övüldü durdu...
Yorum
-
Bence bekir+ugur+burakta düşünülebilir..
Bekir antepreyken sagbek oynuyordu ve bizim maçta epey etki,li olmuştu..
Önder keza iyi bir defans oyuncusu.
Burakıda hoca çok istedi diye yazdım yoksa bu ikisi + 3 milyon avro bu transferin ederidir.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer aysanı nerden aldık biz yaaa
adam beni uyuz ediyor abi böle basit hatalar yapılmazki"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer aysanı nerden aldık biz yaaa
adam beni uyuz ediyor abi böle basit hatalar yapılmazki
Sağ bekte adam yoktu o bölgeye geçici olarak beleşe aldılar.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
adam beni uyuz ediyor abi böle basit hatalar yapılmazki
Ömer dün vasattı bu doğru. Ama herkes riskli oynadığından dem vurmuş.
Fakat Ömer , defanstan dan dun top çıkaran bir futbolcu değil. Dikkat ettiyseniz çoğu topta gelişi güzel vurmamak için kafayı kaldırıp baktığı sırada pres yedi. Keşke tüm defans oyuncularımız bunu yapabilse...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
Yorum