eğer fatihi almasın başkan istifa başlığını açacam gökhan iki burak eder diyen başkandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende burak yerine para istiyenlerdenim ,almasınlar onu yerine para alsınlar
$ olarak alsın daha iyi
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu guti milli takiminda oynuyormu sordum birisinden cevap alamadim.
Yorum
-
Arkadaşlar kadro zenginliği iyidir boşverin burak iyi oynarsa formayı alır zaten sıkıntı yapmanıza gerek yok gelip hemen ilk 11 de oynamayacak takımda yedek oyuncularda olsun geçen yıl 11 kişiyle lig bitirdik biliyorsunuz şenol hoca rekabet ortamı yaratmaya çalısıyor.Gökhanın bizde oynayası yok zaten boşuna ona para verip takımda tutmanın anlamı yok.Gökhan çok kötü diyen sizdiniz şimdi rakibimize neden veriyorsunuz diyorsunuz madem kötüydü rakipte olmasnın ne sakıncası varSözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl rezalet kolombiya liginden 2.5 milyon euroya bilmediğimiz oyuncu almak...bırakın Allah aşkına...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Gökhan'ı aldığımızda Burak Yılmaz için söylediğin lafları hatırla başkan..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl rezalet kolombiya liginden 2.5 milyon euroya bilmediğimiz oyuncu almak...bırakın Allah aşkına...TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl rezalet kolombiya liginden 2.5 milyon euroya bilmediğimiz oyuncu almak...bırakın Allah aşkına...Hamiş
Yorum
Yorum