Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer fatihi almasın başkan istifa başlığını açacam gökhan iki burak eder diyen başkandı.

Yorum

• illa bir adam alacaklarsa öncelik uğur boral sonra önder olmalıydı ,son seeçenek de burak ,
      demekki semih takası hiç gelmemiş gündeme
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende burak yerine para istiyenlerdenim ,almasınlar onu yerine para alsınlar
        para para herşey paramı

$ olarak alsın daha iyi

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu guti milli takiminda oynuyormu sordum birisinden cevap alamadim.
          Yeni yeni oynamaya başladı .. 3 maç 2 golü var Milli takımda .

Yorum

• Eğer Gökhan haberi doğruysa yarın Ankaragücü maçında Gökhan umarsız tavırlarla oynar. Umut'un da derdi başından aşkın. Çok zamansız oldu çook
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• burak ve karakter...

burağın ne işi varbu takımda.. şaka dimi ?
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Gutierrez'i havaalanında ne zaman karşılayacağız ?
                Hamiş

Yorum

• Arkadaşlar kadro zenginliği iyidir boşverin burak iyi oynarsa formayı alır zaten sıkıntı yapmanıza gerek yok gelip hemen ilk 11 de oynamayacak takımda yedek oyuncularda olsun geçen yıl 11 kişiyle lig bitirdik biliyorsunuz şenol hoca rekabet ortamı yaratmaya çalısıyor.Gökhanın bizde oynayası yok zaten boşuna ona para verip takımda tutmanın anlamı yok.Gökhan çok kötü diyen sizdiniz şimdi rakibimize neden veriyorsunuz diyorsunuz madem kötüydü rakipte olmasnın ne sakıncası var
                  Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asıl rezalet kolombiya liginden 2.5 milyon euroya bilmediğimiz oyuncu almak...bırakın Allah aşkına...
                    oyuncu kolombiyanın en iyi 2 forvetinden birisi.istatistikleri ortada.ayrıca milli takımındada oynuyor.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gökhan'ı aldığımızda Burak Yılmaz için söylediğin lafları hatırla başkan..
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökhan'ın gitmesine çok sevindim. Ama karşılığında Burak Yılmaz'ın alınması rezalet..

Yorum

asıl rezalet kolombiya liginden 2.5 milyon euroya bilmediğimiz oyuncu almak...bırakın Allah aşkına...
                          3 Milyon Dollar ~ 2 Milyon €
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Burak yilmaz yerine Önder Turaciyi alsak cok güzel bir kadromuz olur.. Forvet hatti ve Orta Saha cok kalabalik...

Bence ilacimiz Önder Turaci Fenerdeki digerleri ise yaramaz ne Ugur ne Burak

Yorum

• hatirliyorum, bir kaç kisi Gökhan'i 3.250'ye aldigimizi yazmisti, ayni para'ya sattik kuskulanmasin kimse, o 6m€ rakamlari yalan, en azindan kulüp'ten 6m€ çikmadi onu bilsin herkes...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Hoşgeldin (:
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X