Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu slvistre haberini kim verdi bunu kimler doğruladı ki
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sylvestre Sezerin 1000 kati
      1000 katindan 2 nedenini söyle

Yorum

• Allah aşkına şu sylvestre midir nedir kim yazdı şu adamın ismini sabahtan beri bu konuşuluyor bmn yi geçtim başka sitelerdede yorumlarda kaç kez gördüm yok almışız yok iilgileniyormuşuz, kim lan bu adam kimsin seeenn
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1000 katindan 2 nedenini söyle
          1.Sezer gibi korkarak oynamiyor.
          2. Orta Sahanin her yerinde oynar
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kim dedi bunu birader
            Bikaç sayfa önce yabancı bi siteden kaynak bulundu kardeşim
            #LiverpooL#
            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

sezer de korkak oynamiyo, korkak oynasa bjkye karsi son dakkalarda gol pozisyonuna girmezdi

Yorum

• Ligtv'ye birisi yazmış yorum olarak anlaşıldı sonra açıklanacak diye. Biz de inandık yorum yapıyoruz ne yapalım Asbaşkanımızın demecini mi konuşsak?

- Asbaşkanım 2 senedir izlediğimiz Atiba PSV'ye transfer oldu. Ne diyeceksiniz?
                - Ooo iyi iyi. Demek doğru futbolcuları izliyoruz. Doğru yoldayız...
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

takip edilecek o kadar takim varken, sende gidip mlada boleslav takimini takip ediyorsun, öylemi?
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bir ara Mickael Tavares diye bir oyuncu vardı Çek Ligi'nde o da Sylvestre'yle aynı ülkedendi, hatta oyun stili mevkisi de aynı, Tavares Slavia Prag'dan Hamburg'a gitmişti şimdi Nurnberg'de kiralık sanırım eğer ondan iyi değilse hiç boşuna uğraşmasınlar.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takip edilecek o kadar takim varken, sende gidip mlada boleslav takimini takip ediyorsun, öylemi?
                      ne alaka ? Alanzinho da Stabaek dan geldi Colmanda Germinal dan .Sen Real Madrid ten oyuncu mu istiyorsun ?

Yorum

ne alaka ? Alanzinho da Stabaek dan geldi Colmanda Germinal dan .Sen Real Madrid ten oyuncu mu istiyorsun ?
                        sen beni anlamadin tam, ben sadece sen o oyuncuyu takip ettigini inanmiyorum, o kadar.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Kewell'a ne dersiniz??
                          Alanzinho'yu satabilsek Kewell'ı alsak nasıl olur??

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kewell'a ne dersiniz??
                            Alanzinho'yu satabilsek Kewell'ı alsak nasıl olur??
                            Kewell İngiltere'ye döner diye tahmin ediyorum
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen beni anlamadin tam, ben sadece sen o oyuncuyu takip ettigini inanmiyorum, o kadar.
                              Takip ediyorum diye kim söyledi ?

Yorum

• Ludovic Sylvestre

mithat halis

a)eş b)dost c)kanka D)sülük e)jun un eski menejeri mi

1-bu kadar etkili ise avrupada sıradan bir ligin orta sıra takımında niye oynuyor

2-diğer takımların dikkatini niye çekmedi

3-acaba izlendi mi

4-trabzonspora sınıf atlatacak yabancı mı yani yönetimin tabiri ile nokta transfer mi

5-acaba bonservisine ne kadar verilecek doğru ise

6-colmanı selçuğu yedek bırakacak kapasitede mi

7-milli takım kariyeri var mı

8-kariyeri boyunca ilk bonservis parasını biz mi vereceğiz

9-alamadığımız atibadan göndermek istediğimiz faty papy den artsı nedir

benim bunlar kafama takıldı açıkçası

cevaplarını zaman gösterecektir.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Yükleniyor...
                                X