bu slvistre haberini kim verdi bunu kimler doğruladı ki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSylvestre Sezerin 1000 kati
Yorum
-
Allah aşkına şu sylvestre midir nedir kim yazdı şu adamın ismini sabahtan beri bu konuşuluyor bmn yi geçtim başka sitelerdede yorumlarda kaç kez gördüm yok almışız yok iilgileniyormuşuz, kim lan bu adamkimsin seeenn
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1000 katindan 2 nedenini söyle
2. Orta Sahanin her yerinde oynarPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim dedi bunu birader#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.Sezer gibi korkarak oynamiyor.
2. Orta Sahanin her yerinde oynar
Yorum
-
Ligtv'ye birisi yazmış yorum olarak anlaşıldı sonra açıklanacak diye. Biz de inandık yorum yapıyoruz ne yapalımAsbaşkanımızın demecini mi konuşsak?
- Asbaşkanım 2 senedir izlediğimiz Atiba PSV'ye transfer oldu. Ne diyeceksiniz?
- Ooo iyi iyi. Demek doğru futbolcuları izliyoruz. Doğru yoldayız...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.Sezer gibi korkarak oynamiyor.
2. Orta Sahanin her yerinde oynar
Yorum
-
İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakip edilecek o kadar takim varken, sende gidip mlada boleslav takimini takip ediyorsun, öylemi?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alaka ? Alanzinho da Stabaek dan geldi Colmanda Germinal dan .Sen Real Madrid ten oyuncu mu istiyorsun ?
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKewell'a ne dersiniz??
Alanzinho'yu satabilsek Kewell'ı alsak nasıl olur??Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen beni anlamadin tam, ben sadece sen o oyuncuyu takip ettigini inanmiyorum, o kadar.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ludovic Sylvestre
mithat halis
a)eş b)dost c)kanka D)sülük e)jun un eski menejeri mi
1-bu kadar etkili ise avrupada sıradan bir ligin orta sıra takımında niye oynuyor
2-diğer takımların dikkatini niye çekmedi
3-acaba izlendi mi
4-trabzonspora sınıf atlatacak yabancı mı yani yönetimin tabiri ile nokta transfer mi
5-acaba bonservisine ne kadar verilecek doğru ise
6-colmanı selçuğu yedek bırakacak kapasitede mi
7-milli takım kariyeri var mı
8-kariyeri boyunca ilk bonservis parasını biz mi vereceğiz
9-alamadığımız atibadan göndermek istediğimiz faty papy den artsı nedir
benim bunlar kafama takıldı açıkçası
cevaplarını zaman gösterecektir.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum