Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar (Farabi) , geçen sayfalarda sitemli bir mesajını okudum. Pireye kızıpta yorgan yakma.İleti sayını azalttın bugünlerde.
    Fena hastalandım Rasim . Neredeyse 1 haftadır istirahat halindeyim . İş güç hak getire ... Kimseye kızmam söz konusu değil .Kızsak ne olur sanki , bu iş , saygı işi . Kimsenin postundan ürküpte ortalığı ateşe verdiğim yok . Ancak şekil olarak eski davranış formatıma dönmeye karar verdim .

Ne demiş büyük üstad Otrar'lı Ebu Nasr Muhammed ;uzun konuşanı kısa dinlemeli .

Okunanlar azalınca söylenmesi gerekenlerde azalıyor .

Yorum

• Gs'ye daha fazla paraya satmak için bir tezgah olabilir mi tüm bunlar?
      Mış gibi yapmak....
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Papy bu takıma katılmalı, iddia ediyorum, eğer biraz fiziği gelişirse, bir aralar Liverpool'da oynayan Sissokko dan farkı olmayacak.

Çok iyi bir oyuncu. Bence yazık ediyoruz.

bu saatten sonra 15 cm uzamaz herhalde papy..

Yorum

• İlk olarak hevesli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu saatten sonra 15 cm uzamaz herhalde papy..

İşte futbol budur...
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Şuraya Önder, Bekir falan yazan arkadaşlara şaşıyorum. Önder'le Bekir'le mi şampiyon olacağız. Bize Avrupa liglerinden stoperler lazım. TSL'de Trabzonspor'u şampiyon yapacak stoper yok. Çıtayı yükseltelim biraz.

Yorum

• arkadaşlar ceyhun defansta oynayamazmı ?milli maçta oynamıştı
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ceyhun defansta oynayamazmı ?milli maçta oynamıştı
                Oynar Giray'dan çok daha iyi oynayacağı kesin..

Yorum

• Gökhana karşılık Burak Yılmazın takas için adının geçmesine sinir oluyorum.Geçen sene bizi değilde fbyi tercih eden bi adamı almak gibi bi yanlış yapılmaz umarım.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• cenk Isleri kasimpasadan alirim yusufu almadik sampiyonluk gitti cenki alirim ucuz maliyete madem ki fatih tekke alinmiyor ve gökhan gidecegini varsayarsak...

Cenk isler her macta gol atiyor "anasini satigim"..
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Rakibin bırak oynatmayı kadrosunda bile düşünmediği Burak, Bekir ve Önder'i alıp başarı yakalayacağız öylemi
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler isim konusunda görüşmeler sürüyor uğur boral ısrarımız sürüyor.
                        Uğur Boral bize gelmeyi kabul etti mi?

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar ceyhun defansta oynayamazmı ?milli maçta oynamıştı
                          Defans ya da orta saha..Bence takımda en fazla potansiyeli olan oyuncu..Onu oynatırsak çok daha iyi olacağı kesin..Zaten savunma oyuncusu olup top tekniği olan takımda bir Cale bir de Ceyhun var
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Bu arada ligtv de son dkk haberi..Gökhan Fenerbahçe'yle anlaştığını söyleyip takımla vedalaşmış
                            En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 15.01.2010, 13:00.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• 3 milyon+uğur olur inşallah

Yorum

• Gökhan Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olsun. İnşallah arkasından ahh vahh keşke yollamasaydık yapmayız. Başarlı olduğu zaman Gökhan'ın gitmesini isteyen bu kalabalığı tekrar görmek isterim.
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Yükleniyor...
                                X