Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekli cevabı almış bulunuyor-z-
TeşekkürlerTatmin olmana sevindim
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Vandenborre
Ula Tunahan hangi birini izledin şimdiye kadar da Borre diyorsun, portakalı soydum baş ucuna koydumu mu saydın yoksaLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Tunahan hangi birini izledin şimdiye kadar da Borre diyorsun, portakalı soydum baş ucuna koydumu mu saydın yoksaOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesongu göndermek için uğraşan arkadaşlara songsuz defansın halini görmelerini istiyorum
Yorum
-
Zambiya Kamerun karşısında 1-0 önde, maç böyle biterse Kamerun eleniyor.Bu da Song'un lig başlamadan burda olması demek.Eğer stoper transferi yapılmayacaksa, maçın bu şekilde bitmesi için dua etsek iyi olur.
Şimdi baktım da 3. maçlar 21'indeymiş, en kötü ihtimalle 2. maçta hazır olur.En son champions tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 21:29.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZambiya Kamerun karşısında 1-0 önde, maç böyle biterse Kamerun eleniyor.Bu da Song'un lig başlamadan burda olması demek.Eğer stoper transferi yapılmayacaksa, maçın bu şekilde bitmesi için dua etsek iyi olur."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
-Bide hırvat golcü almayı denesek fenamı olur şöyle petriç klasniç gibi adamlar yokmudur balkanlarda her yönüyle uyuyorlar adamlar bize kaç tane hırvat geldi ya bir tane skandal haberini görmedik cale gabriç vugrineç...En son SEDAT tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 21:56.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz zambiya için dua edersek kesin kamerun bu maçı alır
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Kamerun'a dua edelim
O yuzden hayırlısı diyelim biz en iyisi"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum