Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    milleti takip ediyorsun değilmi kim ne dedi bir kenara yazayım sonra yüzlerine vuruyim şişer yoksa bir yerin aman devam et.
    sen ve senın gibilere şurda 2 bilemedin 3 kişisiniz bu kadar insan görüyor bu adamın ne mal olduğunu 2 senedir gökhan kazanmak için ugraşıyo gökhan acaba ugraş vermişmi niye hep biz kazanmak için uğraşacaz adamı sinirlendirmeyin boşa laf konusmayın.
    bu kadar insan boşunamı tepki koyuyor veya durduk yeremı tepki koyuyor neymiş efendim gökhanı kazanalım diye oldu gökhanı poh pohlayacaz lan zaten 1.5 yıldır katlanıyoruz buna hala kazanmakdan bahsediyorsunuz gökhan çıkmış 2 ropartaj acıların çocuğu modunda açıklamalar.bana bogle yaptılar vah ne kadar üzüldüm
    ulan bu umut kaç yıldır burda gökhandan beter goller kaçırıyor ama gökhan efendi yan gelip yatmıyor umut çalışıyor.niye umutun üstüne araba sürülmuyor veya niye umuta bu kadar tepki verilmıyor
    bana gökhan demeyin
    defolsun gitsin.
    ne koparırsak kardır
    ne oldu biryerlerin mi incindi, milletin yazdıklarını not etmiyorum, ama anlık kararlar ile videolar ile bir maç ile göklere çıkaran adamlar bir maç ile yerin dine sokan adamlar aynı adamlar, yani skor taraftarları, sende onlardan isen zoruna gitmesin, sinir olacakmışsın, olursan ol, umurumda mı ki senin sinir olman, herkes özgür iradesini yazıyor da sen neden hemen atlıyorsun yazıya,

Gökhan 1,5 yıldır hiçbirşey yapmadı demek körükörüne eleştirmektir. 15 gol 11 asist, üstelik bir önceki sezon sonuna doğru oynamadığı maçlar ve yeni takımında ilk sezonu, ama siz ne bekliyordunuz 25 gol 15 asist en az, nede olsa 6,5 milyon bonservis ödendi,

Gökhan'a ödenen para bile dillere destan oldu, sırf ödenen bonservisten dolayı eleştirdiniz, bunda Gökhan'ın suçu ne, kulübü ben bunu isterim dedi, bizimkiler pazarlıksız verdi, ee bunu da Gökhan'a yüklediniz,

Gökhan golleri attığında ben görürüm sizi, o zaman alıntılarım yazdıklarınızı, bir taraftaraflarım şişmiyor ama o zaman şişersiniz elbet,
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rusların listesinde ama son sıralarda

fatih gibi gökdeniz gibi gelir son 2 gün ister senden

alternatif eğer iyi fotvet bulamazlarsa alternatiflere yönelirler.

değeri 5 milyon euro
      şimdi biz fener satarız seneye bu zamanlr fenerden alırlar o zaman,fener de kar eder
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1.5milyon + uğur tamamdır gökhana dünyada 3 milyon verecek tek takım fenerdir gökhanın şuanda dünyada piyasası 2 milyonu geçmez biz 6 milyon falan vermedik emin olun.3.2 + burağı veriyosalar kaçırmamak lazım bu teklifi.Burakta bonus işimize yarrasa kullanırız yaramazsa satarız gider.Uğurun ederide 2 milyondur bakıyorum arkadaşlar 4 milyon + ugur falan diyor ama ugur dediğiniz topçu okadarda ufak topçu değil.
        evet 6 değil 6.250 ye aldık
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• gokhan gitmeli artık..verimli olamıyor..bize gelmeden önce son vuruşları en iyi diye alındı..ama stres mi beceri mi bilemiyorum cok cok kotuleşti..
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan yıllık ne kadar alıyor?
            Takas ile gelecek muhtemel oyuncu yıllık ne kadar alacak?

eğer yalnız 3250 e alınırsa takassız bunun üstüne bir de gökhanın bizden alacağı parayıda eklesek 4.5 milyon euro eder diye düşünüyorum

o parayla hem gutinin hem fatihin parası çıkar diye düşünüyorum
            "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Gökhan fb ye gidip golleri atarsa bunun suçlusu taraftar mı olacak yani?
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Açıkçası Burak'ın gelmesini istemiyorum.Sevmediğim oyuncuların başında geliyor.Kadroda yer bulacağına inanmıyorum.Disiplinsiz olursa yedeklerde de olamaz.Burak Eskişehir'de sezon sonuna kadar kiralık olduğundan Eskişehir karşılığında Engin'i istiyormuş.Engin'i daha çok istersiniz
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne oldu biryerlerin mi incindi, milletin yazdıklarını not etmiyorum, ama anlık kararlar ile videolar ile bir maç ile göklere çıkaran adamlar bir maç ile yerin dine sokan adamlar aynı adamlar, yani skor taraftarları, sende onlardan isen zoruna gitmesin, sinir olacakmışsın, olursan ol, umurumda mı ki senin sinir olman, herkes özgür iradesini yazıyor da sen neden hemen atlıyorsun yazıya,

Gökhan 1,5 yıldır hiçbirşey yapmadı demek körükörüne eleştirmektir. 15 gol 11 asist, üstelik bir önceki sezon sonuna doğru oynamadığı maçlar ve yeni takımında ilk sezonu, ama siz ne bekliyordunuz 25 gol 15 asist en az, nede olsa 6,5 milyon bonservis ödendi,

Gökhan'a ödenen para bile dillere destan oldu, sırf ödenen bonservisten dolayı eleştirdiniz, bunda Gökhan'ın suçu ne, kulübü ben bunu isterim dedi, bizimkiler pazarlıksız verdi, ee bunu da Gökhan'a yüklediniz,

Gökhan golleri attığında ben görürüm sizi, o zaman alıntılarım yazdıklarınızı, bir taraftaraflarım şişmiyor ama o zaman şişersiniz elbet,
                  Ya arkadaş bu adam ruhsuz , oynamak istemiyor..Bunu kabullenmek ne kadar zor? Aklı başka yerde belli...Son 20 dakika oyuna giren adam sahada yürüyorsa sorun vardır..Mesele gol kaçırma meselesi değil..Bir de öbür yandan bak artık yahu...Sabah akşam milletle kapışıyorsun...
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• 3.250 + Uğur Borak karlı iş olur kesinlikle...

Ama Burak veya Önder'i asla almamalıyız, sadece o parayı verseler bile yeter bu ikisine gerek yok.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Hayırlı olsun Fenere ya.

Uğuru kaparsak iyi olur, burak beni kesmez...

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eğer yalnız 3250 e alınırsa takassız bunun üstüne bir de gökhanın bizden alacağı parayıda eklesek 4.5 milyon euro eder diye düşünüyorum

o parayla hem gutinin hem fatihin parası çıkar diye düşünüyorum
                        Uğur Boral'ın rotasyonda ciddi süreler alıp, faydalı olacağını düşündüğüm için para yanında bir oyuncu kazanımı olarak bakıyorum olaya. Burak olursa bu isim, haklı olabilirsiniz.

Erdal abi, taraftar her zaman suçludur. Futbolcular melek, melek...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet 6 değil 6.250 ye aldık
                          Emin ol o paralar öyle direk 6.2 milyon değil az çok bilenler vardır aramızda o transferin nasıl gerçekleştiğini. Gökhan zaten buraya çok istekli gelmedi ve sonuç belliydi baştan bu saatten sonra onu kaça satarsak kardır.
                          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Erdal abi adam bizde oynayamıyor ne yapalım, dışardan da teklif yok anladığım kadarıyla Gökhan üzerinden kazandığımız her kuruş kardır bana göre...

Genler uymadı yolu açık olsun.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• önder trabzona gelmez,avrupaya gitmeye uğraşıyor
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırlı olsun Fenere ya.

Uğuru kaparsak iyi olur, burak beni kesmez...
                                fener uğuru verir aslında ama onlarda işi bedavaya kapatmaya çalışıyor önderden buraktan kurtulmak istiyorlar...bizimkiler bastırırsa uğuru alırız daum uğuru oynatmaz...gitmesinede pek ses çıkarmaz bence...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Yükleniyor...
                                X