Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burak+ 4 milyon € uygundur bence.. buragi selcukla birlikte alacaktik manisadan ama o dönem olmamisti
    Burak degeri sıfırdır. Gökhan 4 milyon eurodan fazla eder. Tabata, Mehmet Topuz dünyanın parasını verdiler..
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak degeri sıfırdır.
      Katılıyorum. Gökhan transferine böyle bakmak lazım. Hatta gelip takıma negatif etki etmesi de muhtemeldir.

İlla alınacaksa hemen satılsın bir kulübe Burak.
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Şu maçı 1,0 yensek 20 tane şut çeksek kaleye ne güzel olur dimi umut kaçırsa yine bisürü gol alırlar belki kralı kralı özlettiriyolar bize ya

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işe bak kırk yılın başında yabancı bir futbolcu aldık

almasına aldık ama sevinemedik bile

ne garip di mi
          Duygularima Tercüman oldun kardesim.
          Gökhan oynatilmiyorsa Transferi oldu demektir.
          Karsiliginda Burak gelirse akillara zarardir.

Ezik dedigimiz Adamlar Takimimizin nadide Milli Oyuncularindan ve önemli oyuncularindan birisini aliyor.
          Peki biz onlardan ne alabiliyoruz?
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Tekrar ediyorum, 3 milyon artı Burak olmuş şu olmuş bu olmuş ehemmiyeti yoktur bizimkiler için. Önemli olan 3 milyon ve bunun nakit olmasıdır. Diğer x kişi kazık yemedik diyebilmenin adıdır...Nakit lazım, çok lazım...Para eden bir Gökhan var satılmak isteniyor...Burdan görünen budur...

Ha yarın fb ile konuşacğız bu akşam maçımız var diyen sayın asbaşkanı da bakkalım olsa başına koymam ayrı mevzu...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Burak gelme..

Yorum

• kapppppppppppppanmasin trt.com.tr de yayin alllahim noluuur
                TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• uşaklar benim hollandadan arkadaş ısrarle gese ile adı gecen halil colağa bizim vede genclerbirliğinin talip olduğunu söylüyor ,varmıdır böyle bir duyum sizde...

Yorum

• -Klübü ferdi tayfur orhan gencebay müslüm gürses yönetse bu kadar kahrolmazdık be..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kapppppppppppppanmasin trt.com.tr de yayin alllahim noluuur
                      Tv izle yaz google a bisürü site var trt 1 in sitesinde yayını kesseler bile o sitelerde kesilmiyo yayın ayrıca tv izleme programındanda izleyebilirsin bisürü alternatif var

Yorum

• burak tan ne isiosunuz =) kaliteli topcu!!

hem cok bölgede oyniyabilioyr!!

( sadece fair play oynamiyor) aslinda bende istemioyr öyle topcular ama.. bana göre iyi oyuncu

Yorum

• Gökhan'dan kurtulduğumuza mı sevinsem Burak'ın büyük ihitmal gelecek olmasına mı üzülsem bilmiyorum...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tv izle yaz google a bisürü site var trt 1 in sitesinde yayını kesseler bile o sitelerde kesilmiyo yayın ayrıca tv izleme programındanda izleyebilirsin bisürü alternatif var
                            tskler dostum 2 saatden beri yaziyom kimse cevap vermedi doru dürüz alternatif göstermedi allah senden razi olsun
                            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Fenerlilerde Bizden beter durumda Gökhana isyan ediyolar...

Yorum

• sadece 4.5 milyon euro peşin verirlerse gökhana işte o zaman transferi karlı sayılabilir.
                                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

Yükleniyor...
                                X