İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak degeri sıfırdır.
İlla alınacaksa hemen satılsın bir kulübe Burak.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişe bak kırk yılın başında yabancı bir futbolcu aldık
almasına aldık ama sevinemedik bile
ne garip di mi
Gökhan oynatilmiyorsa Transferi oldu demektir.
Karsiliginda Burak gelirse akillara zarardir.
Ezik dedigimiz Adamlar Takimimizin nadide Milli Oyuncularindan ve önemli oyuncularindan birisini aliyor.
Peki biz onlardan ne alabiliyoruz?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Tekrar ediyorum, 3 milyon artı Burak olmuş şu olmuş bu olmuş ehemmiyeti yoktur bizimkiler için. Önemli olan 3 milyon ve bunun nakit olmasıdır. Diğer x kişi kazık yemedik diyebilmenin adıdır...Nakit lazım, çok lazım...Para eden bir Gökhan var satılmak isteniyor...Burdan görünen budur...
Ha yarın fb ile konuşacğız bu akşam maçımız var diyen sayın asbaşkanı da bakkalım olsa başına koymam ayrı mevzu...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
-Klübü ferdi tayfur orhan gencebay müslüm gürses yönetse bu kadar kahrolmazdık be..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekapppppppppppppanmasin trt.com.tr de yayin alllahim noluuur
Yorum
-
İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv izle yaz google a bisürü site var trt 1 in sitesinde yayını kesseler bile o sitelerde kesilmiyo yayın ayrıca tv izleme programındanda izleyebilirsin bisürü alternatif varTrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
Yorum