Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvet alıp forvet satınca kalıyor 2 forvet yine.Ne anladık o zaman.Hani forvet sayımız 4 olacaktı başkan.Hadi Murat Tosun'u da forvet saydık.Tekke lazım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın ki görüşmeden inşallah 3,5 Milyon Euro + Bekir İrtegün çıkar.
      Ben 3,5 + Önder veya ugur Boral´a raziyim... ama Ugur lazim degil suan bize... orta sahamiz cok fean kabardi... Önder Turaci iyi olur...
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dostlar yeri değil ama sansal ilk 3 e girenler kabaca 50 milyona dolara yakın alacak diyor...bu ciddiyse cok iyi para ve yatırım cok sağlam yapılmalı..özellikle yabancılar iyi seçilmeli..
        külüp başımı bu para
        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Önder ve Bekir mi?

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            külüp başımı bu para

evet...kume dusende 12 milyona yakın oluyor dedi..
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forvet alıp forvet satınca kalıyor 2 forvet yine.Ne anladık o zaman.Hani forvet sayımız 4 olacaktı başkan.Hadi Murat Tosun'u da forvet saydık.Tekke lazım.
              Evet o isi bende anlamadim. Gökhan giderse Tekke kesinlikle lazim.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• maçtan önce değerlendirseler ne olur ki olan oldu zaten oyuncuyu düşünerek mi maçı düşünerek mi böyle diyolar
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Gökhan gönderilmeli mi, yoksa kalmalı mı? Karıştı bu iş.

Yorum

• yakında mehmet battal gelecek forvet dengesini ayarlayacaklar ama fatih işinde pek samimi bulmuyorum başkanı

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önder ve Bekir mi?
                      Sen kimi isterdin renkdas....?
                      Savunmaya Mutlaka biri lazim bence...
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Karakter tahlillerine girmek istemiyorum.

Geçen sezon Gökhan hakkında bu parayı etmeyeceğini, yeteneklerinin sınırlı ve klasik bir açık alan forveti olduğunu söylemiştim.Mental olarak kendisini tam olarak buraya adapte edebilecek bir Burak, Gökhan'dan çok daha değerlidir benim gözümde futbolcu olarak.
                        Kimse katılmak zorunda da değil.
                        3.250 bin avro+ Burak Yılmaz çok önemli bir transfer başarısıdır.

Yorum

• Gökhan'ın bu maçta oynaması lazım. Olur da transfer gerçekleşmezse moral olarak kötü etkilenir bu olaydan.

Yorum

• G*yse Neil'a imzalatmış

Yorum

• savunmaya bekir cılız kalır...fener yeterince sert diye oynatmıyor...bizim yumusak olan savunmamızı daha da yumusatır...bize bjk nin ferrarisi veya lugano gibi sert ve seri biri lazım..
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                G*yse Neil'a imzalatmış

senelerdir istiyorlar adamı, sonunda aldılar
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X