Forvet alıp forvet satınca kalıyor 2 forvet yine.Ne anladık o zaman.Hani forvet sayımız 4 olacaktı başkan.Hadi Murat Tosun'u da forvet saydık.Tekke lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın ki görüşmeden inşallah 3,5 Milyon Euro + Bekir İrtegün çıkar.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostlar yeri değil ama sansal ilk 3 e girenler kabaca 50 milyona dolara yakın alacak diyor...bu ciddiyse cok iyi para ve yatırım cok sağlam yapılmalı..özellikle yabancılar iyi seçilmeli..adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekülüp başımı bu para
evet...kume dusende 12 milyona yakın oluyor dedi..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet alıp forvet satınca kalıyor 2 forvet yine.Ne anladık o zaman.Hani forvet sayımız 4 olacaktı başkan.Hadi Murat Tosun'u da forvet saydık.Tekke lazım....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnder ve Bekir mi?
Savunmaya Mutlaka biri lazim bence...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Karakter tahlillerine girmek istemiyorum.
Geçen sezon Gökhan hakkında bu parayı etmeyeceğini, yeteneklerinin sınırlı ve klasik bir açık alan forveti olduğunu söylemiştim.Mental olarak kendisini tam olarak buraya adapte edebilecek bir Burak, Gökhan'dan çok daha değerlidir benim gözümde futbolcu olarak.
Kimse katılmak zorunda da değil.
3.250 bin avro+ Burak Yılmaz çok önemli bir transfer başarısıdır.
Yorum
-
savunmaya bekir cılız kalır...fener yeterince sert diye oynatmıyor...bizim yumusak olan savunmamızı daha da yumusatır...bize bjk nin ferrarisi veya lugano gibi sert ve seri biri lazım..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleG*yse Neil'a imzalatmış
senelerdir istiyorlar adamı, sonunda aldılar"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum